76

Анонимен

преди 8 години

Бойко ,нали бяхме стабилни!Да ти имам стабилната държава

75

Анонимен

преди 8 години

"Герб да избива своите"? Не бе, бате... Никога! Ама как тъй ти хрумна? Те не са такива хора! Кога се е случвало подобно нещо? И то като става дума за пари? Тя и Майка Тереза щеше да е в ръководството на Герб, ама пусто почина! Това е партия, да не мислиш, че е организирана престъпна група, обединена около алчни и дълбоко комплексирани селяци?

74

Анонимен

преди 8 години

Другарите от Позитано 20 са почнали да си преразпределят бизнеса. Който не плаща умира и идва друг , ама плаща , защото няма от къде да се издържаме . Гадните от ГЕРБ ни взеха всичкото бизнес .

73

Анонимен

преди 8 години

Другари , Бойко Борисов ви спря контрабандните канали и почнахте да се избивате . Над 90 % от т.н. бизнесмени са продукт на БКП-БСП-ДС и са научени само да крадат . Да ама не . Сега се избивайте , а честните българи ще си работят и наблюдават как намалявате до пълното изчезване на индивида комунист-социалист-капиталист .

72

МИшииииии

преди 8 години

Бацееее ,НЕ им обръщай внимание ,поливай си троскота и тегли заеми до окончателното им заличаване на българите!!!!Амаааа как ми се е скрило мишлетоооооо!!!!Къде си мишооооооооо!!!

71

Тъпа, та тъпа

преди 8 години

До Анонимен 85 Е, как няма да се завърнат, като ни управляват мутри. Само не мога да разбера, как може да се е самоубил с няколко куршума в главата и тялото??? МВР официално заявиха, че още не е ясно "прострелян ли е, убит, или се е самоубил".... Имам тоалети от "Агресия", качествени, добре ушити, от хубави платове. Абсолютно съм убедена, че някой иска да му вземе бизнеса, и то не някой, а цялата тази клика ли, банда ли е, която е на върха на нещастната ни страна.

70

Анонимен

преди 8 години

До всички заблудени, които оправдават саморазправата с този зъл бизнесмен, собственик на модна къща:Този господин дори да предположим, че е някаква значителна фигура от престъпния свят, фактът че е убит сочи само, че случват размествания и преразпределения на мръсните мафиоти!Не е убит в спецакция на сюблимната Бъчварова, защото тя е заета да преследва Сидеров!Престъпността по конституция се бори само от имащите права за това органи!Всичко останало е задълбочаване на мутренизацията!!!!

69

ЧЕСТИТО

преди 8 години

МАФИЯТА СИ ИМА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

68

УЖАС

преди 8 години

НАЙ-ЛОШОТО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е БАНДИТ НОМЕР ЕДНО ДА И Е ПРЕМИЕР!

67

Анонимен

преди 8 години

По - управление на Бат Ви Бойко няма как да се случи това, остава той да ги е поръчал !

66

Анонимен

преди 8 години

Много са закъснели тези разстрели, всички са над 50 годишни, на гърба на хората живели !

65

до селските тикви

преди 8 години

Вие какво очаквате от държава, в която премиер е (цитирам уважавни чуждестранни източници) -''a drug smuggler''Премиерът ни е паметник на Българския мутренизиран мафиотски преход, амфетаминов Шрьодер на Балканите и Източнз Европа, изпрал милиярди мръсни пари от Бог знае какви изродщини на Пашата, Маджо и останалата пост-комунистическа ***!Затварянето на очите отива към затваряне на държавата!

64

Редакция

преди 8 години

До Това еКогато властта е мутренска, полицията е слаба и започват да стават такива неща. Мутрите знаят, че са на власт, че никой няма да ги разкрие и се развихрят...

63

Гост

преди 8 години

Време е да се връщат едни пари давани в куфарчета!

62

Анонимен

преди 8 години

Горкия честен бизнесмен

61

Анонимен

преди 8 години

Мутренските години се завърнаха...

60

Юнайтед

преди 8 години

Когато отказваш доброволно да си дадеш бизнеса на тиквения обединител на бизнеси понякога се получава така...

59

ГРОБ 2

преди 8 години

''Oт МВР обаче заявиха, че не е ясно дали мъжът е убит или сам е сложил край на живота си.''- Ей сами си ги избрахте, или поне ги тършите да фалшифицират изборите!-пожарникар-социоложка-продавачи на баници Всичките от БКП !!

58

Криминале

преди 8 години

Езекил 25:17.Пътят на праведния е заобиколен от всички страни с несправедливостта от егоизма и тиранията на злите хора. Блажен е онзи, който в името на милосърдието и добрата воля, води слабия през долината на мрака, защото той наистина е негов пазител и спасител на заблудените. И аз ще стоваря моето отмъщение и жесток гняв върху тези, които се опитват да отровят и унищожат моите братя. И ще разбереш, че моето име е Бог, когато моят гняв те застигне."

57

Наблюдаващ

преди 8 години

Тепърва много хора ще си платят за продадените български интереси на запада и обърнатия гръб на братска Русия! !! Русия се завръща в България!!!!