8

Анонимен

преди 8 години

ДВЕ УСТАНОВСКИ ТОПОЛ М И ДВЕ УСТАНОВКИ ИСКАНДЕР ЩЕ ПРОМЕНЯТ ТОТАТАЛНО НАМЕСАТА НА ТУРЦИЯ В ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ

7

Shark

преди 8 години

Принципно не само Местан и сие трябва да напуснат парламента, а всички, които се отцепват от партията, с помощта на която са влезли трябва незабавно да напускат парламента и на техните места да идват нови хора. Иначе се получава подмяна на вота и политическа проституция. А конкретно за Местан, според мен трябва да бъде съден за разпространяване на радикален ислям, или да бъде екстрадиран в Турция заедно с исие - тата си.

6

oпетков

преди 8 години

До Левски: Недей да позориш името на Левски, идиоте. Това което си написал за радикално настроените протурски мекерета важи с пълна сила и за проруските такива. А Искандерите за които мечтаеш си ги заври отзад.

5

Левски

преди 8 години

Местан и турският посланик трябва да бъде екстрадиран в турция заедно с всичките му радикално настроени роднини и подръжници. Да се повика на помощ Русия която да разположи комплекси ТОПОЛ М и Искандер на Българо турската граница. Радикално настроеното население от турски произход трябва да незабавно да се заведе на отчет и под наблюдение

4

Анонимен

преди 8 години

Искам да знам #кой е този Сие веднага!

3

Ивайло

преди 8 години

Младите българи: - "дпс да напуснат страната!"

2

Анонимен

преди 8 години

Петролът падна до 32 $ за барел - поздрави на Савата и кукловодите му !МУХАХАХАХАХАХАХАХАХ

1

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

преди 8 години

ДПС е антиконституционна партия и трябва да бъда забранена. Националните предатели, които спят по посолствата, трябва да бъдат съдени за държавна измяна и пращани по затворите. Простичко е !