20

язък за тоя народ

преди 8 години

Сега журналистките ще питат книжния тигър на Доган - ББ -господир премиер как ще коментирате думите на Доган и нашия мутро генерал ще каже:Ами той е умен човек и тн .И ще се види пак всичко наяве .Тази страна няма шамс за оправяне ,защото я управляват постоянно ченгета,Луканови мафиоти ,гл редактори на Луканов и номенклатурата .

19

мда

преди 8 години

Излязоха на светло и причините за събитията от началото на 2013 година и атентата в НДК.Очевидно има сблъсък на интереси .

18

Анонимен

преди 8 години

Дооги Дооги Дооги!Дооги е ***!Дооги!

17

Румбо

преди 8 години

Доган има основания за притеснение!Планът за превръщане на България в лично негова държава,управлявана чрез ДПС с гласовете на циг.ните,но същевременно член на ЕС с всички произтичащи ползи, като нищо ще се провали от фракцията на Местан изживяваща се като авангард на турската политика спрямо България!1.Ако Турция не бъде отслабена/разбита от Русия,завладяването на България е въпрос само на време!Тогава Доган става Никой.2.Ако пък Турция рухне-то с управлението на ДПС е свършено.

16

без грешка

преди 8 години

Браво, господин Доган! Шапка Ви свалям!

15

е

преди 8 години

Сега всички граждани събраха 1 плюс 1 и се досетиха защо Воленчо подкрепи Ореша и получи тлъст подкуп .

14

pk

преди 8 години

Дали пък след много години няма да учат в учебниците по история за ахмед доган като за един от великите бг политици

13

(не)случаен минувач

преди 8 години

Ей неграмотен администратор, що триеш така "селективно"... *** бездарен...

12

Анонимен

преди 8 години

Умен човек е Доган .. ако беше и националист със българско самосъзнание бих гласувал за него

11

политик

преди 8 години

ЕТО ТОВА Е АХМЕД ДОГАН,КОЛКОТО И ДА НЕ ГО ИСКАМЕ И МРАЗИМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ

10

Анализ

преди 8 години

ДПС се оказва ,че вече не е евроатлантическа.Не че някога е била .Излизат верни подозренията ,че ДПС е вербувало Атака и направо я е родило .....И всичко под шапката на Русия.Но все пак за всички са си виновни ЕС,Обама и цялото "евроидиотско" управление на планетата .Затова и тези пак изпълзяха от дупките. А какво е ГЕРБ? За Доган е едно нищо . Радане ,вие сте на ход .Бъдете бдителни ....... Не бъдете евроидиотчета .

9

Анонимен

преди 8 години

Donyakade e prav za ES.Naukoobrazni pompozni frazi na edin alkoholik

8

факт

преди 8 години

Въпреки ,че недолюбвам Доган, ще трябва да призная, че всичко което казва е абсолютната ралност ,а -прозренията му са един дълбок и навременен анализ

7

Анонимен

преди 8 години

Съдбата на ДПС не ме интересува, но не мога да не призная, че Доган е много умен политик. Страхотен външнополитически разбор е направил.

6

Анонимен

преди 8 години

Доста истини има в изказването на Доган: "Ако някой от ЕС говори реално за приоритет на свободата, толерантността, отговорността и дори на сигурността и стабилността - значи не познава реалността" - визира г-н президента ни.

5

The Best

преди 8 години

Вие тук сте изключителни ***. Това е едно от нещата за които е прав Доган (чо )!

4

Анонимен

преди 8 години

DOGAN e na ruska hranilka i ne moje da pripari ottatuk kapitan andreevo

3

Анонимен

преди 8 години

Волен и Доган накрая се синхронизираха. До сега беше шизофренно. То и електората им подобен, медийния им гръб един и същ...

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Доган и Местан в ДПС са като Борисов и Цветанов в ГЕРБ.Единият върши мръсната работа, а другият позира пред камери и микрофони.Колкото и да играят на доброто и лошото ченге обаче няма как да скрият, че са еднояйчни близнаци.

1

БГ

преди 8 години

ДОГАНЕ КАЖИ НЕЩО ЗА ФИЛМА НА ИД ИЗЛЪЧЕНО ОТ АЛДЖЕЗИРА,КЪДЕТО НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ.КАКВО ЩЕ КАЖАТ ДПС, И ДРУГИТЕ ПОТУРНАЦИ,ЕВРОГЕЙЦИ,И АМЕРИКАНОФИЛИ.