34

8

преди 8 години

До АнонименМОСКОВ Е БИЛ АНЕСЕТЕЗИОЛОГ В ОКРЪЖНА Б-ЦА СОФИЯ

33

Ооо Пепиии- гепипепи

преди 8 години

Този Пепи наистина не е никакъв министър, поредното *** седнало на мин. стол! Е как може Пепи да купи БМВ за служебна кола, която струва с екстрите 300 000 лв! Въпросният д-р Пепи за мен не е никакъв министър, а изпечен мошеник, добрал се до кокала и сега за нищо на света не го пуска, въпреки че съпартийците му от Костовото ДСБ обявиха, че вече са в опозиция, а техния зам. председател господин д-ра Пепи е министър! Е такава управляваща опозиция може да има само в Абсурдистан!

32

Анонимен

преди 8 години

Ако не се ползват линейките като подвижна поликлиника от бабите и като транспорт на малцинствата ще идват по-бързо

31

Анонимен

преди 8 години

Като гледам всички плюещи министъра са на акъл най-много кофражисти, не вярвам да си плащат здравните осигуровки.

30

а

преди 8 години

Значи Москов винаги е бил на някакъв пост или около или във властта.Записал се е в ДСБ с ясната цел - власт.И ако ДСБ му пречи на бизнеса ще ги предаде.Близнашки номер 2 .

29

Анонимен

преди 8 години

БРАВО ЛАСКИН , ЕДИН НЕГОВ СЪОЧИНИК ДА МУ КАЖЕ КОЛКО СТРУВА , ПРАЗНАТА КРАТУНА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР

28

Анонимен

преди 8 години

Проблемът на Москов се нарича службогонство описано в литературата ни .Да е министър той пък после да му мислим .И измислиха.За малко да заразят с лоши ваксини цяло поколение.Москов още тогава беше за махане.А се махна Христо Иванов.Близнашкясването няма край.

27

Ния

преди 8 години

Ласкин е некомпетентен. И наистина може само да набие някой, а може итова вече да не е в състояние да направи. Ето линк към лекарската помощ във Виена - изрично енаписано за кои случай , и те са много ограничени, да се повика спешна помощ и линейка, която ще дойде веднага. За останалите случаи не просто до 2 часа, а по преценка на лекаря изобщо може и да не се изпрати линейка. Така че прав си е Москов...*** няма кой да разбере aekwien.at/hotlines-a-patienteninfo/aerztefunkdienst-141

26

Анонимен

преди 8 години

Може ли да попитам всички които плюете министъра и възхвалявате Ласкин, колко от вас си плащат здравните осигуровки редовно и нямат никакви задължения?

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя вече тотално превъртя. Само като му видя подпухналата мутра и ми се прис*ра. Откъдето се покаже, само простотии ръси. Скрий се бе жалък алкохолик. Не го бил набил в гимназията. Леле... И това да го чуеш от 45+ годишен мъж! Какво да коментираме повече.

24

Анонимен

преди 8 години

Вие да сте чували този Москов да е упражнявал докторската професия някога? През цялото време е бил в политиката. Същата работа като Христо Иванов. Без година дори трудов стаж в съответната сфера, взел че станал министър. Захариева е същата - завършила забележете право задочно в Пловдив, била юристонсулт /не се споменава в коя фирма/ 2 години и изведнъж шеф на юридическия отдел в Министерство за земеделието, после баш вицепремиер в служебните правителства. Некомпетентност до шията.

23

Анонимен

преди 8 години

Тоя май не е мръднал много от гимназията.

22

Анонимен

преди 8 години

10милиона за волеиболи вътрешно такива прости министри поне себеси оправятнегодния матриал да чавка

21

Горан

преди 8 години

Що е то това реформа? - Развалянето на нещо, което е работило преди 26 години! На този принцип вече 26 години се убиха и здравеопазване, и икономика, и обазование, и култура и съдебна система, и държава!

20

Анонимен

преди 8 години

Този министър на запад щеше да е чистач .*** ид...

19

Анонимен

преди 8 години

До Лош мАтрЯлБъди реалист! Много ясно,че всеки би желал линейката да пристига на 5-тата минута. Възможно ли е това обаче? В някоя друга държава може би, но не и в България. Погледни колко е застаряла нацията, колко е обедняла, колко хора работят и реално произвеждат БВП, колко са болните в тази държава, колко е бюджета и т.н.Нужно е и малко реализъм, а не само популизъм.

18

Анонимен

преди 8 години

Като избягат още лекари и повече ще чакаме

17

Горан

преди 8 години

Самата идея линейка да идва за два часа напълно обезсмисля понятието бърза помощ!

16

Анонимен

преди 8 години

Абе Ласкин ,*** Раскин ,ти ли си най големия бабаит?Алкохола не прощава!

15

давай

преди 8 години

Иване, карай наред