34

Анонимен

преди 8 години

Пак за Бойко и неговите нескончаеми бисери,и докато ние сме заслепени от нашият Луи Каторз, нашите атлантически партньори през това време бомбиха сирийската армия, а уж отидоаха да се бият с ИД....

33

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАМоже, може ! И десет Папи да го галят по главата .... акъл няма да му дойде !!!

32

Анонимен

преди 8 години

ДПС слугува на Турция, РБ и ПФ на САЩ и ЕС, Атака, БСП, ВМРО и Абв на Русия, ГЕРб слугува на всичките. Само за България няма кой да работи

31

Путлерасти пак реват

преди 8 години

Бойко пак гаври руския ***. Не бъди толкова жесток, Бойко. Та ти УБИ руското влияние в България. Спря Бургас-Александропулис, АЕЦ Белене и Южен Поток. Ти УБИ бсп, Бойко. Бойко путиноубиец пак се гаври с глуповатите *** от Сибир и гнома от кремъл. Този път му подари пинчер, Бойко. ОДОБРЯВАМ.

30

А така !

преди 8 години

Мачкай Бойко народа е с теб !Блъскай винетки, данък солетки, народа е с теб !Купи си още една бронирана кола, изтегли още един заем 16 млрд. - народа е стеб !Който не е стеб да жули сланина, да пие ракия, и го прати при Москов да го лекува !Много поздрави и на тлъстата Лиляна, айдука и ушето Цецо, и цялата ви дружина айдуци !Народа е с вас ! Щете ни колете, щете ни бесете, ние сме с вас !!!Който не е с нас го пусни по магистралата дето до никъде не стига, и това е !!!

29

Анонимен

преди 8 години

Бойки е дребен тарикат. И на него и на ДПСто сметките им ги плащат американците чрез разни фондове и фондации. ДПС получава и от турците. Пука им на двете партии за българите.Как може толкова глупав, *** човек да е министър председател на България? От къде ги вади тези простотии?

28

Анонимен

преди 8 години

Борисов е шпионин на геноцидера и окупатора САЩ..Той и целия му род заедно с любовниците са за Белене.

27

Анонимен

преди 8 години

А не е ли цел на една държава да е добре с всички доколкото това е възможно? Защо малка държава като България, която е съсед на Турция, братски народ с Русия, съюзник на НАТО т.е. на САЩ, да си търси врагове нарочно? Въпреки усилията на НАТО и Русия Б.Б. не се е изпокарал още с тях което е добре за нас като държава. Разни смешни политолози които си седят вкъщи по цял ден и никога не са имали отговорност за нещо да го критикуват ми се струва нелепо.

26

:)

преди 8 години

И накрая все българите максимално прекарани :) Ама нали са го "галили три папи", а и простия народ не може да разбере, че с *** ръководител напред не се върви..Това си заслужава българинът - Тиквата Борисов.

25

Анонимен

преди 8 години

Чета, чета това което Първан е казал, и все си мисля че се е объркал някъде в превода ....Тиквата балансьор ??? Как може този да е балансьор след като на две магарета сеното не може да раздели ???

24

Анонимен

преди 8 години

снимката кърти

23

Анонимен

преди 8 години

мачкай боко *** защото стават много развъждат се като ***

22

2020

преди 8 години

2020 година. Султанът, пардон, министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!

21

fafad

преди 8 години

........а държавата е във фалит.Заема отиде за градинки и фонтани.............Идната година ,май не ни чака нищо добро............Добре .че сме българи и сме свикнали ,но вече няма накъде.................

20

Анонимен

преди 8 години

В България няма реален антикомунизъм, няма как да има промяна. Нито една политическа сила не е антикомунистическа. Т.е. всяка политическа сила гледа да запазва статуквото. На това не му се вика реформа, а нещо друго. И България затъва все по-надълбоко.

19

Анонимен

преди 8 години

Така, така и от три стола ... на земята!

18

паралелен свят

преди 8 години

Пожарникарят продължава да живее в някакъв си негов паралелен и параноичен свят, произведен от неговите халюцинации на сън и на яве. Свят пълен с някакъв си без визов режим с Турция, с ленти за рязане, с руски газ, закупен от Турция и т.н. А това, че каруцата България стабилно е заседнала на всички възможни последни места в Европа за това нито думи, нито действия. Или както би казал лекаря: Разстройство на мислителната дейност, като симптом за психическо заболяване!

17

Анонимен

преди 8 години

Ейййййииии, голяма шпакла е тоя Първан бе !? Ощу утре ще го издигнат някъде ония ГЕРБерастите !!! Те много си падат по такива льольовци дето удрят по една шпакла на рапона !

16

Гошо

преди 8 години

Няма как да е иначе - все пак сме геополитически и стратегически център между изтока и запада.

15

Анонимен

преди 8 години

Сега към тях се прибави и един РБ. Той също е разширен на тесни и широки реформатори - демек малки и големи крадци, начело с мадам "йес"