7

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 8 години

Сега арменеца ще съди за имуществени вреди. А ако е по тарикат и за това че е подозиран за тирорист. Виждаме кои са терористите. И в Шарлито и Батаклан , а сега и в Сан Бернардино. Нещо май не са им фамилиите на ян. Ама карай. Важното е да има заподозрени. Па ако ще и да са от Папуа Нова Гвинея или Нова Каледония.

6

ARM.

преди 8 години

ЕВАЛА Борисов правилно банда некадарници. а кояа закона пише немаш право да купуваш и да продаваш радио,телефон и други подобне стоки,и да ходиш да паркираш платен паркинг кде по закони всякакви имаш право,не,не абсурдное

5

честит

преди 8 години

Че Държавата си забърсеа г.ъза с една жена - нищо ново под Слънцжето. Интересно ми е как ще се развият нещата - тази жена ще им наблъска ли делата в канчето или предварително ще и скижат едни 4-5 заплати в купичката на изпроводяк та да е послушна и барем си затваря устата. Защото чини ми се, тази леличка има какво да каже по въпроса.

4

до 3 василев

преди 8 години

Идете на лекар.....

3

Анонимен

преди 8 години

Сега арменеца ще осъди държавата за буса и "скъпите" парфюми ментета и ще си отлети по живо по здраво..

2

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

С такива служби и организация атентати не са ни нужни! И да подозираш християни за терористи е меко казано нелепо.

1

КАТ

преди 8 години

Бабини деветини на т.н. експерти. Аман от многознайковци. Стрес тест ще има като осъдят за обещетение МВР, че е думнала Мерцедеса заради групости.