43

Брaнник

преди 8 години

Цялa източнa Европa aко искa дa я имa трябвa дa минaт под Aмерикaнски контрол, Полшa, Прибaлтикa, Чехия, Словaкия, Румъния и УКРAIНИ вече го прaвят! Слaвa нa Брaтскa Aмерикa, Слaвa Укрaiни!Молете се нa Бог Aмерикa дa ви спaси от руско- ислямското робство!

42

Анонимен

преди 8 години

Лидери на големи американски религиозни групи осъдиха предложените забрани за приемане на сирийски бежанци, заявявайки, че дебатите за сигурността са обсебени от ирационални страхове и предразсъдъци, съобщи Асошиейтед прес. Нека дадат пример и вземат наколко стотин или хиляди, защо пък не милион бежанци. Няма никаква гаранция, че м/у дях няма терористи, готово да се срещнат със всевишния си. Аман от наглост.

41

Анонимен

преди 8 години

до 46Муахаахахахах Бранник та *** са само една трета от населението на САЩ. Тоест 100 милиона. От тия 100 милиона една трета са мюсюлмани. Само от *** имаш 10 % мюсюлмани в Сащ. Ами от двугите малцинства в САЩ? В САЩ има поне 20% мюсюлмани.В Европа колко мюсюлмани имало 10%??? Та те само в Турция са 80 милиона на 700 милионна Европа бре!

40

Разяснение

преди 8 години

За разяснение на троловете от хамерското посолствоСтатията е лош преразказ на публикация на Ал Джазира.Можете да прочетете до тази статия в оригинал и следната, която дава представа за истината около тези машинации:US government balk at syrian refugees. The US accept only smal fractions

39

Анонимен

преди 8 години

ДЪЛГАТА РЪКА НА ХЕЛЗИНГСКИЯ КОМИТЕТ ПАК НАТИСКА ЗА НЕЛЕГАЛНИТЕ ИМИГРАНТИ ЩОТО ТЕ САМИТЕ СА ТАКИВА ТАМ В НЕГО!

38

Брaнник

преди 8 години

В СAЩ мюсюлмaните сa под 5% от нaселението, в рaшa ислямистите сa 30%, в Европa 10%, a нaй- много мюсюлмaни нa глaвa от нaселението от целия ЕС сa в Бългaрия- около 20%.

37

от блиц

преди 8 години

Бежанци мусулмани изхвърлили в морето 12 християниХората се удавили

36

Анонимен

преди 8 години

Ами да,пуснете бежанците от Сирия и ги закарайте в Америка.Те ще ги посрещнат с широко разтворени обятия и бежанската криза ще бъде решена от раз.Как до сега не се бяхме сетили.А ако междувременно се промъкнат и терористи няма страшно,американците са гърмян заек.Те си имат ЦРУ и ФБР,ще се справят,да не ги мислим.А сега,когато ние сме нба мушката да не ни дават тъпите си съвети защото те забъркаха кашите и в Сирия и в Ирак и в Либия и къде ли не.

35

Разяснение

преди 8 години

Тази дописка е преписана напълно неясно от статия публикувана Ал Джазира.Статията е доста голяма и подробна. И в нея не става дума само за това да се допуснат бежанци в САЩ, а за това те да не страдат в Европа. Т.е. Обама не се е съгласил да приема бежанци от Сирия, но пък може да ги подпомага в Европа, което ние не искаме, и което означава,САЩ да дават пари на Европа да се потурчи.Ама много негодни преписвачи са тия ***!

34

Анонимен

преди 8 години

ДОБРИ СА ХОРАТА .МНОГО СА ДОБРИ. ТАКА ЧЕ ПРИЕМАЙТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ И ОТ ТУК СЪЩО ГИ ВЗИМАЙТЕ И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ.НИЕ НЕ ПРЕТЕНДИРАМЕ ЧЕ СМЕ "СТРАНА НА НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ " ПРИ НАС СА САМО "НЕВЪЗМОЖНОСТИ"...ТАКА ЧЕ ВЗИМАЙТЕ ГИ БАРАБАР СЪС ЦЕЛИЯТ НИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ АНТУРАЖ...МЪЧНО НИ Е НО В ИМЕТО НА ИДЕЯТА КОЯТО СТЕ ЗАПОЧНАЛИ -ГОТОВИ СМЕ ДА ЖЕРТВАМЕ "И НАЙ-ДОБРОТО" ПРИ НАС ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ ЗАПОЧНАТОТО ПРИ ВАС- ВСИЧКО "РОЗОВО" И "ДЕМОКРАТИЧНО"..ХАХАХАХА

33

anonimen

преди 8 години

dobre de nali sme demokraciq ot kade nakade Amerika 6te kazva kvo 6te pravim v na6eto semeistvi i koi 6te prebirame v ka6ti,nali ima referendumi da se dopitat do naroda

32

Анонимен

преди 8 години

Аве вие ..* ,ли сте бре? Я прочетете внимателно статията. Цялата!Тия лидери говорят за приемането на бежанци в САЩ, не в Европа!Малееее..нямам думи! Ба.ти овчия народ!

31

Анонимен

преди 8 години

САЩ е огромна богата и силна държава тя може да поеме и целия народ на Сирия като бежанци, ама ние да му мислим с голите си и всезнаещи и вземожещи г..ове.

30

Анонимен

преди 8 години

Муахахахахах...ХХХ 22, става въпрос не за Европа а за САЩ, бре!Наколко уиски си днес?Тия лидери в САЩ говорят за приемането на бежанци в САЩ, не в Европа! !Чети статията, папагалиноооо!

29

Анонимен

преди 8 години

ХХХ 22 -риТия лидери на религиозните групи искат САЩ да приема бежанците от изтока. Не става въпрос за Европа. Изумен съм колко плюсове са ти начаткали даже без нито един минус. Тук се оказва, че хората са зомбита във форума- някой като каже нещо и всички го следват като коне с капаци, защото искат нещо да чуят което ги удовлетворява.

28

смешници

преди 8 години

Ама разбира се че така ще кажат.Нали други ще похапват говненцата :)) Освен тва в САЩ тези религиозни групи са нищо друго освен машина за пари.Ако им дойдат няколко милиона сирийци те ще им приберат паричките.После по именията и островите с яхтите и охраната и готините мадами а останалите да се оправят .

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20 вие несте добре , имате спешна нужда от лекар

26

Анонимен

преди 8 години

Боко стига с тая американска политикана народа му писна а засрамете се с онова момченце където развяваше червения байряк по манефестациите в Благоевград едно време!

25

Анонимен

преди 8 години

до 22Алооо, сектантите говорят за политиката на САЩ спрямо бежанците идващи в САЩ, а не в Европа. Чети статията бре, младеж!

24

Анонимен

преди 8 години

Платени демонстрации