52

тт

преди 8 години

истината е,че сега в хазната ще влязат повече пари за крадене.обществена тайна е,че ние строим едни от най скъпите пътища-не че са качествени и широки,не,просто скъпи.фирмите които печелят са на хора от властта или са платили процент на такива.интересна е появата на фирма агромах-печели поръчки на поразия.и как иначе,като е фирма на плевнелиев.така че парите знаете вече къде ще отидат.

51

бг

преди 8 години

Маринее......Марине.....................

50

Анонимен

преди 8 години

До DreamTheaterПари има, но се крадат, т.е. не отиват, където трябва.

49

Марин

преди 8 години

Като искате хубави пътища ще трябва да се бръкнете малко. Само знаете да ревете. Държавата ви виновна, че взимате ниски заплати, а истината е че всички сте неудачници. Който не може да си позволи да дава 100лв на година, да не кара кола.

48

Незнаен

преди 8 години

Стани,стани юнак балкански.От сън дълбок се събуди..........

47

Анонимен

преди 8 години

До 21 векTи осъзнаваш ли колко си *** ?

46

bobo

преди 8 години

Колко взимат хората от Селата??? 300-400 макс 500 ама макс.....Колко от тези Депутати ще платят Винетка от собсвени пари!!???? Всичко им служебно пък и заплатите им са 10 пъти по-големи от 40-50% от населението!Да не говорим че в Петък и Понделеник ги няма в парламента.... С служебните автомобили с служебната винетка си ходят по родните места! ЗА ТЕЗИ НЕЩА НИЕ ПЛАЩАМЕ!

45

Анонимен

преди 8 години

разберете, герб си плащат за подмяната на изборите.

44

Жоре Трабанто

преди 8 години

*** народ, слаба държава! Винетките са ви скъпи- ами трошете си колите и плащайте на майстори тогава.

43

Милен

преди 8 години

50, що не походиш пеша от Перник, Радомир, Кюстендил или някое от селата около София, дето има само един рейс в 7,00 ч.Погледни от камбанарията на другите!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Просто свалете Тиквата и неговата пиндохунта от мутри ! *** на Балканите !

41

21 век

преди 8 години

Колите са вредни за вашето здраве.Носят смърт .Нещо като цигарите са.Чудят се как да ги премахнат и затова са скъпи .Помислете ,наистина ли ви трябва кола.

40

Анонимен

преди 8 години

До 21 век ПВС коряно - защо ти е чешма (има владайска рекичка), защо ти е ток (има свещи), защо ти е жена третополов.

39

96

преди 8 години

То това като исказването на здравния министър Москов, че сме давали пари за интернет, а за здравно осигурявани не сме искали да дадемАбе нахални министре, не се ли сещаш че като платим за интернет получаваме интернет, а с парите дадени за звравни услуги, осигуряваме ци*га*ни*те.Оправете си системата долни мафиоти !! Изедници на народа сте и нищо повече.

38

Иван

преди 8 години

Протест не само за винетките! Протест и за високите цени на горивата!От ДЕВЕТ ГОДИНИ не е мръднала заплатата ми, както и тази на колегите ми, а работим във фармацията.Какво овеличение на заплатите, какви пет лева - само отделни фирми и то с чуждо участие отвън са овеличили възнагражденията на служителите си.За тези години какво ли не скочи - няма да изброявам...Но съм възмутен как може да се говори и манипулира обществото така нагло!А какво да кажат горките ни съграждани от провинцията....

37

Анонимен

преди 8 години

Много просто - колония на уса НЕ държава на българите

36

21 век

преди 8 години

А защо не слезете от колите си и да походите пеш .Или пък да използвате градски транспорт .Кому са нужни колите.Един отиващ си индустриален свят не се нуждае от такива потребители.

35

хайде да помислим

преди 8 години

Ей, хора, а колко такси, акцизи и ДДС са включени в цената на горивото на бензиностанцията? Къде държавата влага тези събрани пари. Караш повече - купуваш повече гориво и - готово. Винетката е втора такса върху платените много пари на държавата, включени в цената на горивото!!!! Сега трябва да се започнат дела срещу АПИ за лошокачествен път, без маркировка, с дупки, защото винетката е такса, а не данък, срещу цената ни трябва качество!!!!

34

ГЕРБ Крадци

преди 8 години

Къде отиват ПАРИТЕ - ЯСНО в ПАРТИЙНАТА КАСИЧКА и ЗА ДЖОБЧЕПРАВИ СА ПОЛИЦАИТЕ да НЕ ВЯРВЯТ на ГЕРБВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАТ -ЗАПЛАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СМЕШНИсС МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ: ЖУРНАЛИСТИ, МЕДИИ и ДРУГИПОДЛИЗУРКОВЦИ

33

gost

преди 8 години

politsiyata nyama pravo da ni spira,taka 4e nikoy da ne kupuva vinetki togava da gi vidime tiya polititsi.predlagam i politsiyata da pomogne na naroda da ne globyava nikoy koyto nyama vinetka