27

Един Българин

преди 8 години

БХК трябва да се обяви за организация с противодържавна дейност и да се изгони от България. Тези хора са не само продажници, те унижават България и Българите!

26

Анонимен

преди 8 години

на тия само убийци са им клиентитекого да номиниратбахти организацията

25

рам

преди 8 години

Като общество изглежда стигвахме дъното на липса на етика и морал.Стигнали сме до положение да не можем да разпознаваме доброто от злото щом един САДИСТ УБИЕЦ е "рактор за общественото ни развитие" и е "пример за новаторски градивни правозащитни идеи". Да включиш сред номинираните за човек на годината този УБИЕЦ ,отнел човешки живот е гавра с всички пострадали от престъпления и членовете на семействата им.

24

AncientPedestrian

преди 8 години

Само ще кажа, че в сайта на БХК има линк към петиция за декриминализирането на различни видове наркотици, ако са за лична употреба...

23

Анонимен

преди 8 години

Путин като ги разбра, че са продажници ги изрита. И се оказа много прав. А нашия Бянкянски леопард не смее да шукне защото Обонго ще го шунтира. Има едно решение, където и да видите таквиз михлюзи...тупаници, здрави тупаници.

22

МРАВКА

преди 8 години

ЗАБРАНА НА АНТИБЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ И ТО НЕЗАБАВНО КАКТО СЕ ПОСТЪПВА С НЕУДОБНИЯТ СИДЕРОВ!

21

мм

преди 8 години

Отврат . Време е да изметем тия от БХК . Няма по антибългарска и античовешка организация . Не знам един случай когато тази организация е подкрепила справедлива , човешка кауза . Цялата държава ще запалят само и само да си получат парите . Да защитаваш безпринципно убийци , те прави по-лош от самите убийци

20

Дедо

преди 8 години

Да защитиш неоправданите е едно нещо, а съвсем друго е да защитаваш престъпници, които са нанесли дълбоки рани в българското общество. Нека тези от анти БХК отговорят: в колко държави има така правозащитна организация на затворниците и коя е тази госпожа Каролайн Стейпълс, предложила убиеца на Андрей Манов за "човек на годината"? Ами ако тя му е роднина, бъдеща съпруга или нещо подобно?А защо за Човек на годината да не бъде някой спасил човешки живот, дори и посмъртно?

19

Анонимен

преди 8 години

хора аз съм на ***,йната си ама хванете се сериозно протестираите. време е тези еничари да се извинят на роднините и блиските на момчето и целия български народ.

18

хуй

преди 8 години

типично в стила на БХКизкарват нещо от контекста и го представят манипулативно"правозащитната му дейност"..."по никакъв начин не е относимо към деянието, за което той е осъден", ...напротив, категорично е в пряка връзка с присъствието му в затвора в следствие присъдата Що не вземат да номенират и волен като борец срещу наркотиците и контрабандата, което "по никакъв начин не е съотносимо, към деянието " за което ще му бъде свален имунитета

17

Анонимен

преди 8 години

Тая гнусна организация, ако бяхме държава, отдавна нямаше да я има.

16

ГолоОро

преди 8 години

Немам думи! Светла му памет на момчето! А тия от БХК да ги изнасилят техните галеници от Факултета!

15

Суека

преди 8 години

БХК , АМерика за България , Отворено Общество и т.н. НПО-та са циреи които трябва да бъдат премахнати от лицето на майка БЪЛГАРИЯ , понеже не работят никога в наш интерес а винаги против българските граждани !!!

14

До 19

преди 8 години

Това не се допуска от правото на ЕС. Така че помисли кое трябва да се случи първо...

13

Пешу

преди 8 години

Вижте, по времето на соца аз уважавах Запада и критикувах СССР. Не ме вкараха в лагер, но смених доста професии... Днес аз мразя Запада и ги мразя хей заради такива техни "помощи" като БХК. Мерси!

12

Анонимен

преди 8 години

крайно време е да изметем тези сороски организация от България.

11

Анонимен

преди 8 години

Неправителствени организации финансирани отвън трябва да бъдат забранени! Ето такъв законопроект е крайно време да бъде внесен и гласуван в парламента. Нямат никаква работа тук в България. Да видим, каква воля има това да се случи.

10

vlady

преди 8 години

Да протестират на бул. "Т. Александров" 31. Да представят исканията си пред архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

9

Стефанов

преди 8 години

Оставам с усещането, че БХК целенасочено демонстрират нелогично поведение. Как е възможно да се поощрява и популяризира дейността на убийци? Какво рекламират, скрити зад общи приказки? Или просто са провокатори?

8

God

преди 8 години

По същата логика БХК може да номинира и някой талибан. Вярно, човекът е отрязал няколко глави, но каква активна дейност има по спазване правата на правоверните. Тази организация е гротеска. За БХК жертвите не са от значение, важно е да трупа популярност на гърба на престъпниците. Имам чувството, че умишлено са търсели тази провокация, за да оправдаят безумното си и жалко съществуване пред извратените им спонсори. Явно всички работещи за БХК страдат от Стокхолмски синдром. Тия са за лечение.