133

Мария

преди 8 години

Това е смешно. Човек не може да отиде да си вземе детето от училище заради тъпите протести, и блокираните пътища. Някой да ми обясни къде бяха полицаите като ме заплашиха да ме ограбят с нож и то на оживена улица в Пловдив..., никой не ми обърна внимание като отидох да се жалвам. Даже ме изкараха, че аз съм виновна за случилото се. Просто нямах думи. Така че нека да продължават да си седят в уютните офиси и да пият кафе по цял ден. Никой и нищо няма да ме убеди, че имат право.

132

Анонимен

преди 8 години

социални придобивки за половината от настоящия състав на МВР.Трябва 40 -50 % съкращения ,иначе просто държавата ще вземе от едни хора за да даде на полицаите.Кой е готов да мизерства -за да може полицаите да са доволни?

131

Анонимен

преди 8 години

полицаите мразят бълагрските граждани.Полицаите искат да живуркат на гърба на обикновените бълагри.Полицаите се кланят пред мутри и роми /за да не им пречат на животеца/Полицаите искат работещите обикновен ихора да мизерстват с 400 заплата ,да се пенсионират на 70г /ако могат /-докато самите полицаи искат по 800 -1000лв ,придобивки,20 заплати при пенсиониране ,и огромна пенсия /всравнение с останалите пенсии/Полицаите искат да се гаврят с обикновените хора.ИлИ те ,или хората -няма средно положен

130

Прост гражданин

преди 8 години

За да функционира нормално една държава, трябва учители, лекари и полиция да са на ниво и добре заплатени! Не може един *** чиновник дето си клати краката и си бърка в носа цял ден да получава по-добра заплата от тези хора, че на всичко отгоре да му даваш подкупи и подаръци да ти свърши работата, за която вече е получил заплата, а и да продължава да се държи с теб грубо и все едно си му още длъжен. Орежете администрацията, изхвърлете "чичовите" и тогава вижте какви дупки в бюджета са останали.

129

до 157

преди 8 години

До Анонимен т икат отипичен полицаи среднист л исе изказваш:) доста често дават по новините как полицаи пишат и как спазват правилата за пунктуация и правопис в българския език - полицай да е от ''граматичната полиция'' е смешно, както и истинската бг полиция -е смешна.Ромите и мутрите си имат държава ,бг полицаите просто си пушат ,седят си в колите /с които между другото не спазват закона за движение по пътищата,правят си нарушенийца/ и гледат ...''умно''

128

Анонимен

преди 8 години

До БЪЛГАРЧЕпоразрови се малко из архивите и ще откриеш че КРАДЦИТЕ НА МИЛИОНИ от Бълагрия са все бивши ченгета ,или както обичат да казват ''хора от системата .Кое не е ясно на полЮцаите -че в Бг НЯМА хора които да работят за да пълнят бюджета за ТЕХНИТЕ привилегии.те да си протестират ,всяка година Бг намалява с един обл.град .Млади хора които няма да работят за да получават едни полЮцаи привилегии на чужд гръб.Ако имаше бг полиция -нямаше да има бгмутри ...

127

Анонимен

преди 8 години

До 653Като ти гледам правописа,едва ли си влизал в университет!

126

...

преди 8 години

А кафе без пари, закуски без пари, синя зона без пари, работа на хонорар в дискотеките за по 50 лева на смяна като охрана, работа след това в другия почивен ден на друго място.??? Малко ли е бе, господа пагони? Вие *** ли сте да тормозите нас обикновените хора? Ходете си протестирайте, когато ние протестираме вие ни биете, ***! Еххх ама не сме в истинска сплотена държава да се вдигнем в задръстването и да ви изблъскаме ние или да оставим колите си там. Шматки корумпирани!

125

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

До 653 Вие сте типичен представител на нацията ни.Не се изправяте срещу крадците на милиони - ПАРЛАМЕНТ, ПРАВИТЕЛСТВО, СЪДЕБНА СИСТЕМА, ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА а горите от завист, че съседа ви бивш полицай си е боядисал къщата два пъти.Ще изгорите в собствената си злоба.

124

653

преди 8 години

Отвръстниците ни (70г) един е полицай, номусля, че живее над средното. Два пъти вече разширява и боядисва къща. Вече и сина си ожени. Децата му са с добро самочувствие за което се радвам. Абе успя момчето без да ходи по езикови гимназии и университети като мен. Докато аз смених пет работни места и пет квартири той има повече време за семейството си.

123

Кънчо

преди 8 години

Гледам 4-те работодателски организации вече са се изказали против исканията на милиционерите. Управляващите направо да излязат и да направят едно изявление, че ще се запазят всичките им привилегии, но парите ще се вземат с надути данъци и осигуровки от всички останали. Тогава да излизат и полицаи, и всички други по улиците, и който надвие. Бърз сценарий за приключване с тази територия.

122

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

Продължаваме да се дъвчем едни други, днес обществото е срещу полицайте, беше срещу земеделци, срещу тютюнопроизводители, ще бъде срещу администрация срещу лекари, учители и т.н.Истинските крадци и престъпници са в НС.Заплатата на шефа на БНБ е едни мизерни 40000,00лв. РБ внесоха предложение да се намали до заплатата на председателя на НС пак мизерни но само 4000,00лв.Народните представители на ГЕРБ и ДПС обаче не приеха предложението.Що не ревете срещу заплатите на ДЕПУТАТИ, МИНИСТРИ ПРОКУРОРИ

121

Анонимен

преди 8 години

Защо спорите, и двете страни сте прави. Ива проблеми от години. Целта на Рапонкьо и да противопоставя хората едни на други. В полицията има една атмосфера която внася безмислено напрежениев системата, утежнява всичко. Това е защото не се поема отговорност, всеки се пази и чака разрешение свише. В допълнение е военщината, ниската обща култура и мнението, че като служители от МВР са нещо по-различни. Нямат подход към хората с които работят, все едно последните са им длъжни. Ето защо има омраза.

120

дедо Васо

преди 8 години

Първо са ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ! Второ -всеки който постъпва на служба знае какви са условията.Как ще взима кредит в средата на службата и ще разчита да го изплати с 20те заплати.Защо не направят така:на които им остават до 5г.при сеашни условия,на тези до 10г -15заплати ,на всички останали 10.Отпуск до 20работни дни,сегашният порцион,добавки за прослужени години както сега.Който иска остава,другите да видят и на вън как се изкарва хляба.

119

гражданин

преди 8 години

Да протестират колкото искат, въпреки че нарушават закона, но да не пречат на гражданите с *** си блокиране на магистрали и градове. Да протестират пред МС и Народното събрание или пред вратата на Бойко в Банкя, но не и на улици и магистрали

118

Анонимен

преди 8 години

Като искат подкрепа в махала, защо поне не обявиха в колко часа ще се видим там и какво интегриращо решение да носим със себе си?

117

Нова Левица

преди 8 години

Оставка мутро проста ! Нови избори ! Достоен живот в тази страна, време е! Както е и време за НОВА ЛЕВИЦА !

116

_

преди 8 години

Е да намалят броя на полицаите и да увеличат ефективността им. И без това са твърде много. Спестените пари от намаляването на броя да идат за увеличение на заплатите. По-добре по-малко на брой полицаи с по-голяма мотивация (по-висока заплата), отколкото купища нископлатени безделници, които се чудят как да скатаят и да се покрият при проблем.Това, че се краде здраво в системата, е ясно на всички и си е отделно. То къде не се краде в тая държава?

115

Учуден

преди 8 години

Хора, имам един въпрос. Полицаите са бедни, едвам свързват двата края. Аз съм от София и полицай в градския транспорт не съм виждал.Някой от вас виждал ли е?!

114

автомеханик

преди 8 години

Това за ремонтите на колите е много вероятно!