146

Анонимен

преди 8 години

Б***си дилемата.соломон разби армията а владко иска и МВР да нямаме.За какво ли ни подготвят? Ще им стиска ли?

145

Анонимен

преди 8 години

Няма кой да плаща тези 20 заплати, защото няма кой да ги произведе. Държавата е пред банкрут, с огромни дългове, без производство, с огромно "ромско" малцинство, много пенсионери, сега и "бежанци" ще ни натресат да издържаме...Един работещ в Бг носи поне още трима върху гърба си, затова и заплатите са мизерни, така че би трябвало полицаите да проявят разбиране, но те...няма да го направят.

144

анонимен

преди 8 години

Чета коментарите и се хващам за главата.Целият този цирк с полицаите е за отвличане на вниманието от много по-съществените проблеми у нас.Които ще ги усетите ВСИЧКИ!Добре, ще орежат парите на полицаите, но къде ще отидат тези пари?Да не би да ви се увеличат доходите и да заживеете по-добре?Еееех, дай на българина да завижда.Идеално мероприятие за отвличане на вниманието.Ще ви го нахлузят на всички, не само на полицаите.Ама добре, плюйте по полицаите. Сега ви се е паднало.

143

Анонимен

преди 8 години

това полицаите не заслужават пари, само поивждават престъпносттта. Само се наливат парив в МВР - 1 милирад и още 1 милиард и още 1 милард а дълговете растат....

142

Анонимен

преди 8 години

Ченжета пречите!

141

M

преди 8 години

На полицията трябва да им се забрани да простерират, както е в Америка. Що за наглост е това да затворят София без разрешение на общината. Такова разрешение е необхофимо за всеки друг протест, но не и за тях. Как да подрепиш такъв протест- хората, които се предполага, че трябва да защитават закона го нарушават. Нагли, със средно образование и успех от 3.5 -това е нашата полиция. Заслужават да ги затвирят.

140

един гражданин

преди 8 години

тази вечер бе извършено едно престъпление срещу шофьорите в София, престъпниците са тези които трябва да ни пазят

139

не съм полицаи

преди 8 години

Но ми писна от скапания герб.Нали ги избрахте или излъгаха всички с фалшиви избори.Еми те са си фалшива партия.Това ла*но Горанов нали щеше да ходи в частния сектор да става милионер.Защо това ко*еле е министър за да краде ли,а ? Ей скапани жалки народе обедини се,а не се разединяваи.Кво значение кои къв всичко е мизерия тука.Или е вярна максимата,че сме робски продажен народ.

138

hihi

преди 8 години

Всички плюят по полицаите, но в това число са и пожарникарите. Броите им привилегиите, а защо не преброите и недостатъците - колко нощи тези хора са на дежурство, за да пазят вас и семействата ви; по празниците вие сте с близките си, а те са на работа; от огъня всички бягат, а те влизат, за да помагат и спасяват не само хора, а и имуществото им.Ние българите никога няма да се оправим докато не започнем да се ценим едни други и не престанем да слагаме хората под общ знаменател...

137

asd

преди 8 години

Сега да им излязат Станишев, Манолова, Кутев и Йовчев да им кажат с нагли усмивки , че са организирани и платени протестиращи. Да видят ние как се чувствахме на протестите. А те усърдно опазиха мафията. А сега няма пари щото КТБ то няКОЙ го опоска..

136

Наглост

преди 8 години

От какъв зор някакъв си тъпоумен полицай ще взима 20 заплати при пенсиониране и ще ми се води 1-ва категория труд? Ай сиктир! Още повече трябва да ги орежат тия ***.

135

Анонимен

преди 8 години

Нямат право да блокират пътищата и да тормозят хората. Не ги подкрепям, които не му изнася да се маха. без това от голяма част от тях нищо не става. Да се махат, а не да протестират. Ако Бойко им изпълни исканията - на изборите знам какво да правя.

134

Иван

преди 8 години

Полицаите се пенсинират 10-15 години преди всички останали. 10 години по 12 месеца е 120 x 500 lv пенсия са 60000 лева, но това не им стига за компенсация и искат осхте 20 заплатки !!!!

133

tuh velikan 681

преди 8 години

Ne sum suglasen s kukite.Te i bez tova si izkarvat dopulnitelni smeni po diskotekite kato ohrani.Uvo za tiya deto protestirat.

132

Анонимен

преди 8 години

Излизат да стачкуват корумпираните, че им настъпиха по опашката.

131

Анонимен

преди 8 години

Не само ще клекне Боко, всичко ще им върне че и с бонуси, каквото е шубе.

130

Анонимен

преди 8 години

какъвто митко от фермата такава е и полицията в бг

129

Анонимен

преди 8 години

Долни ***, защо обикновените хора да пътуват по 2 часа, да не могат да си преберат децата. Нямат никакво право да причиняват това на хората които всъщност им плащат заплатата.

128

Истината, че

преди 8 години

Народа никога няма да ги подкрепи.

127

4321

преди 8 години

а да и липсата на винетка,преглед и гражданска няма да важат за мен и жена ми най-накрая ще я назначат на работа в близката детска градина