59

Анонимен

преди 8 години

Много са интересни тези туристи. Отиват на Френската ривиера и харчат по 500 евро на ден на човек или по добрите плажове в Испания и Италия където харчат по 200-300, после идват в България и за 40-50 евро на ден искат същото качество... ами няма как да стане!

58

Анонимен

преди 8 години

Така е в прехваленият Свети Влас! Елате в Равда! Тук нямаме луксозно пристанище, но хората се грижат за доброто пблужване на гостите си и плажът е чист.

57

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е всички - руснаци , немци, чехи, поляци, българи и т.н. да не СТЪПВАТ на БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ........

56

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Под мъдрото ръководство на другарката Бокова, ние сме решили кафевите проблеми още през първия и мандат.

55

haha

преди 8 години

До АзКакво можеш да обясниш пубер???

54

haha

преди 8 години

До стига с тези руснациИ кой от така наречените цивилизовани дьржави ще дойде да се кьпе сред фекалиите дето плуват на Черноморието ви??? Научете се поне пречиствателни станции да строите а не да си хвьрляте *** направо в морето. Цивилизован бил ама л..но.

53

Пример отпреди 3 дни

преди 8 години

Плажът на Миродато (Гърция - Егейско море). Чисто, поддържано, 7-8 километра плажна ивица широка на места над 50 метра, игрища за плажен волейбол и футбол (безплатно се ползват), чадъри, шезлонги, малки и големи столчета и масички (ползват се срещу едно кафе или фрапе за 2 евро), безкрайни зони за хора които си носят чадъри и столчета. Места за паркиране колкото ти душа поиска (не се заплащат входове за паркинг, зони и т.н.), кристално чисто море ... Господ им дал, но и хората поддържат ...

52

Аз

преди 8 години

До hahaМалко ти е мозъка, няма да ти обяснявам.

51

дон Мафиозо

преди 8 години

Искате чисто! Чисто искате, а?!Ами спрете да пикаете в басейните!Има си до басейна тоалетна.И децата ви да пускат водата след пикане!

50

стига с тези руснаци

преди 8 години

Присъствието на Руснаци пречи на увеличаване на туристите от цивилизованите държави. Нека си ходят в Крим.

49

haha

преди 8 години

До азАнгличани, германци, холандци винаги са ми казвали, че за поредна година са тук и пак ще се връщат.*********************************************************************************hahahahahhahahahhahhahahahhahahahhaahhahahahhahhahahhahhshhahahahahhahahahhahhahahaЯвно си пубер за да пишеш такива простотии... Кой себеуважаващ се европеец ще дойде в Бг. Идват пубери които пият като невидели, скачат по балконите и не малко от тех си и оставят кокалите в Бг...

48

соц

преди 8 години

Това че Руснаците са високомерни и зле настроени към нас го знае всеки който живее по черноморието. Само журналистите не са го разбрали. Искат ефтино и получават ефтино. Лошото е че ефтиното залива и тези които се опитват да направят нещо луксозно. Те не са конкурентни поради едрите фирми които бият в цените.

47

аз

преди 8 години

Аз съм в контакт с всякакви националности и руснаци или рускоговорящи са най-претенциозни към всичко, а в същото време не са никакви потребители. Не ходят по ресторанти, не ходят по барове, виждала съм как рускинчета крадат чаши и пият от чужди маси. Натискат се на момчетата за някой питие, ходят на плажа да пият, а иначе с рокли и токчета. Англичани, германци, холандци винаги са ми казвали, че за поредна година са тук и пак ще се връщат. Предпочитам да вярвам на очите си.

46

Извод

преди 8 години

Коментарите са излишни. Море, добро обслужване, сносна храна, безплатни чадъри и шезлонги срещу символична консумация за 2-3 евро) има при южните ни съседи. Същите 400км могат да се изминат в южна вместо в източна посока ... докато родните мутрохотелиерите разберат, че туризмът е вид бизнес, а не само далавера.

45

kur

преди 8 години

До 61Оф дошли да се оплакват тук сякаш в русия цъфти и връзва*******************************************************Какво общо има положението в Русия с парите които се плащат за определена услуга. В Бг положението не цьфнало и вьрзало, защо искате да получите качествена стока или услуга срещу парите си???

44

Мартин

преди 8 години

И въобще за какво пиша за морето в България последно бях 2012 отпуската и въобще не мисля да повторя . Да гледам гадни мутри и силикон ви *** които се мислят за випове

43

Мартин

преди 8 години

До Анонимен за каква сметка говориш става въпрос за 50 евро ако не си запознат, но ще ти свършат работа а не като на българското черноморие.

42

haha

преди 8 години

До 63само ако може да не ми разправят колко велика е русия и колко велик е техния вожд**************************************************************************И кой ти разправя??? Освен бьлгарите кой друг коментира???

41

дон Мафиозо

преди 8 години

Айде на евтинията българи!Сега вече цените са народни.Можете да дойдете с кучетата си.Аниматорите ще организират кучешки сватби.Евроатлантически ценности - сега!Омръзна ми цяло лято да гледам гейове и алкаши!

40

Анонимен

преди 8 години

Те българите не искат на нашето черноморие вие говорите за руснаците.....................цяла седмица съм в Варна и е супер добре ... за съжаление чувам често руска реч ... нищо против ... да са живи и здрави хората, само ако може да не ми разправят колко велика е русия и колко велик е техния вожд и учител другаря путин ... защото моето мнение е ЛЕКО различно.