56

хахаха

преди 8 години

Вържете троловете, че ще им се пукнат хемороидите да хвалят чуждото. Как никой нямал на нашето море, а вчера в ден без слънце до Ахтопол карам с 20 щото сме броня до броня.

55

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИЯ------НАЙ-ПРЕКРАСНАТА СТРАНА НА ЗЕМЯТА ИСТОРИЯТА И РАЯТ СА СЕ СРЕЩНАЛИ...

54

Анонимен

преди 8 години

А бе, Василев,От доста време се чудя с каква цел ги слагаш тези *** - еди кой си ЦРУ в края на писанията си...Какво искаш да кажеш с тази тъпня?Ти да не си ***, та да си мислиш, че ЦРУ не е долен, гнусен, отвратителен етикет, за убийци и престъпници?Драсни два реда, та да разбеерем и ние какво влагаш в тези добавки от ЦРУ?

53

До 99

преди 8 години

И на нашето море идват гърци, ама да търгуват. И да правилно повечето идват в София за да си кътат парите и бизнеса. Туристи от Гърция има в южна България, но те търсят предимно женски ласки за пари.

52

Анонимен

преди 8 години

Герберастки *** още ли заработвате левчета ?

51

Ястреб Велики

преди 8 години

До 93Българите отдавна преминаха линията на възможно лекуване с психолог. За да се оправи България, всичко трябва да започно от нулевата точка на библейската история - потоп, и ново население, но не българи! Дори един българин е достатъчен да изпорти мултимилионен народ!

50

ниа

преди 8 години

2 милиона са избрали Гърция и Турция, би трябвало поне 1 милион да са почивали в БГ и на други места по света......Ние сме 6 милиона, значи всеки втори българин е ходил на почивка. Какво по хубаво от това?!? Бедна държава сме били. П.С. А тези 2 милиона в Гърция и Турция как ги преброихте? защото има доста хора, които почиват в тези страни по няколко пъти. До края на годината почиващите в тези две страни българи току виж станат 5-6 милиона :))))

49

Анонимен

преди 8 години

Бг морето го отпишете никои няма да ходи там даже имам призив не ходете на бг море да пълните джоба на скапаните крадливи *** мутри нека фалират !!!

48

До 5

преди 8 години

Нещо си се объркал.Гърците не ходят на море в България, но ходят по планините, в София, по манастири и в югозападната част на страната.От какъв зор ги чакаш на нашето *** море, като се има в предвид, че тяхното е по-добро от нашето и без всичките мутри, гадно отношение, пияници, ***, бетон и фекалии във водата?!?

47

Анонимен

преди 8 години

Високи цени, ниско качество, лошо отношение, мръсотия. Това е бг морето, сега собствениците "бизнесмени" ще си сърбат попарата, която сами си надробиха, разбира се съдействието на държавата

46

Гларус

преди 8 години

Лелеее излиза, че целия електорат на ГЕРБ, е почивал зад граница, въпреки недвусмислените инструкции на бащицата - майка.Срамота е при бедните ни южни съседи да си харчите парите, които получавате от партията за да гласувате.

45

Анонимен

преди 8 години

Срам ме е, че живея в същата държава с толкова болни мозъжи. Много психолози са нужни за тая абсурдна държава

44

FES

преди 8 години

До Анонимен DRUKPAT SI SLOJI VAZELIN4E I NEMA DA E OPASNO

43

Анонимен

преди 8 години

2 млн. българи избраха Гърция и Турция за лятната си ваканция, за да не гледат лятото през прозореца на тоалетната!

42

Василев

преди 8 години

Селянина , няма патриотично чувство за съпричастност към етнос,народ,икономика,нация и държава!!!На селянина му дай ракия , салата,мачове,зрелище,гръцка музика, нещо от къде какво да крадне или да направи врътка, но да мисли че когато ходи на почивка субсидира гръцкият и турски туризъм и индеректно подпомага конкурентни отрасли на нашият, той няма толкова гънки в главата!Агент Мати Шрайвър!ЦРУ!!!

41

t

преди 8 години

Бях в Саръмсаклъ, Айвалък и останах доволен.

40

ол

преди 8 години

До Анонимен 76пхахах за теб, гарантирано са платени мамин златен...за мен не са мечти а свършен факт. Продължавай да дерзаеш за гроздето... баси нещастника...

39

Ястреб Великия

преди 8 години

До Анонимен 70Прав си. Райска земя, населена с адски злобно и калпаво племе от вечно пияни и недоволни зурлатоиди!

38

Анонимен

преди 8 години

Направихте ли пари за зимата, *** ?Стана време за прибиране на чадърчетата.

37

оня същия

преди 8 години

До Анонименкое е кисело бе ***? че съм решил да дам една заплата за 10дена спокойна почивка в Гърция или че ти няма да ядеш? :)))