123

Анонимен

преди 8 години

Тек две природни муслимански недоразумения се опитват да мислят. Муслима не мисли, вместо него го прави корана който му е изсухол мозъка от раждането. Жалко е едно, Бай Тошо закъсня с 10 години да изрита гъзещите се от нашата земя. Те така и се определят като турци и най-добре е да си ходят там. Сега нямаше агенти на ДС да ръководят тази партия. А като си заминаваха техните братя ги посрещаха с уважение със задна прашка. Щом техните се отнасяха така към тях значи, че са читави ли?

122

Иван

преди 8 години

*300 години

121

Иван

преди 8 години

Ти или не можеш да четеш или имаш проблеми с мисълта. Написах ти ,че няма как да избият цялото население,т.е не е имало народоизтребително прочистване защото някой трябва да работи и да плаща данаци. Но в рамките на 30 години христяинското населението е било силно редуцирано ,дали чрез миграция , изселване, избиване..

120

Ястреб Великолепният

преди 8 години

До ИванТа ***, историческите процеси понеже ги "тълкОвам" правилно и в същот време си ползвам птичия си мозък, установявам, че цялата история на великите българи нещо не държи вода! Вони на измишльотини, лъжи и фантасмагории! Затова никъде по света академиците не взимат официалната "история" на България за реферанс! Подчертавам - никъде по света! И когато я четат, само се чешат по брадите и си клатят главите!

119

Ястреб Великолепният

преди 8 години

До ИванТа да продължа подред. Та като са им трябвали рая, защо са ги избили бе ***? Нали колкото повече население, толкова повече данъци? Уппсссс ... вие бяхте роби, следователно не плащахте данъци, нали?! ... Май пак не стана, понеже пък се оплаквахте от "непосилен данък десетак", налаган от султана, което прави около ... 10%! И така не стана ... Излиза, че българите са били хем роби, хем са плащали данъци, хем са имали стада и ниви, хем са ги нямали, хем са си имали малко мозък, хем са..

118

каймакам

преди 8 години

Днес свободни ли сте ? Страх ви е да не ви оберат. Преди " робите " не са си заключвали вратите . Султана е наказвал. Няма роби но има робска психика.

117

Анонимен

преди 8 години

хахаха, това за стотиците стада и овце в корана ли пише ,каймак резан ? Да не говорим ,че стадата не са били тяхна собственост , а на местния башия. И друго пак ти казвам ...ако визираш послендите 100 години от робството ,когато самата османска империя е замира и христяинското население се е поотърсвало от хомота , прочети какво е било в тъмоните векекове м/у 15-18 в.!!! Ех пропити мозъци ...спри с тази турска телевизия!

116

Иван

преди 8 години

Така че първо се научи да тълковаш и разбираш историческите процеси и събития и тогава се прави на устроумен . ...И в крайна сметка, като си толкова запален алахопоклоник, и се идентифицираш с турсккия си корен, защо просто не си вземеш килимчето и не се изнесеш в Кюрдистан или там каквото си го наричате по Анадола. Какво правиш изобщо в България???

115

каймакам

преди 8 години

До 148 Иван. Иванеее какъв роб си бил бе пич !? Притежавал си стотици кози и овце и си имал право да ги пасеш на 5.5 милиона кв . километра . Ако ти сече пипето можел си и Везир да станеш на Султана. .....Я кажи кога за последно си ял месо върху кокъл , без да се оглеждаш кога ще дойде келнера . Ах Иване ах.....!

114

Иван

преди 8 години

Така...другото защо едни са били избити ,а други не...а мн просто *** такъв, дори варварска и силно централизирана пасмина като османските турци са имали нужда от рая. Не мога да си позволят всички да избият или да изселят ...да не мислиш ,че продоволстията са идвали Анадолската Била

113

Иван

преди 8 години

Ястреб, явно кокошия ти мозък не може дори да си предтсави какво са 500 години гнет.По неофициални данни само в първите 50 години на 15в ,население по българските земи е намяло 4 пъти!!!! Избити , продадени , отвлечени по пазарите на средиземноморието.При нахлуването на османските турци има данни ,че населението е било около 1.5 милинона. И това са италиански источници.

112

Иван

преди 8 години

Възродителния процес си е точно процес-кратко ,епизодично и локално и нека се спре с преувеличаването му. Несравнимо всичкото насилие и издевателство за 500г над българския народ. Милиони са избити,продадени,помохамеданчени....въз процес си е просто явление спрямо робството!

111

каймакам

преди 8 години

И до днес световните " майстори " на геноцидите с нескрита завист споделят как не са се сетили за подобен начин на малтретиране над човешкото самосъзнание.

110

каймакам

преди 8 години

И така. Планът " възродителен процес " приключи с фиаско но последиците от него продължават и днес. България се топи неконтролируемо. Появи се едно поколение за което ксенофобията и омразата станаха нещо нормално . На децата им се натрапва че никакъв процес не е имало и че всичко е било на доброволни начала ( екскурзия ). Обществото в България така се настрои че българит започнаха дори и българи да гонят от родината си.

109

каймакам

преди 8 години

Българите се записаха в историята с единствен по рода си геноцид , нямащ подобен в историята. Възродителния процес е вид издевателство над човешкия дух , накърнявайки по най идеологически стил made in Bulgaria. Мисията да се натрапва че си това което не си нанесе невероятни промени и травми на цели поколения. От не предвидените последици страда и самата България.

108

Ботев

преди 8 години

Олелеее, Метин ли си Мюмюн ли си, пий си хапчетата брат!!!Какво е дала Турция на света ти ще ми кажеш ли?Нека да изключим милионите емигранти точещи социалните системи на всички западноевропейски държави,нищо друго дала ли е???Относно избиването на вашите братя в бившата Югославия най голяма заслуга има вашия човек Алия Изетбегович.Аи сполай ти друже.

107

Белият заек

преди 8 години

Колкото и ти си турчин, толкова и факти има за "геноцида" в Сребреница...

106

istinata

преди 8 години

triabva da se povtori-tumorite se otstraniavat predi da sa se razrasnali

105

Ботев

преди 8 години

Значи избиването на повече от милион арменци от турските войски не било геноцид а пък избиването на осем хиляди мюсюлмани било геноцид.............Що си не е........мамата?

104

Анонимен

преди 8 години

Изнесените данни не покриват конкретно 2012-та, а са от доклад от същата година, който покрива общата бройка на жертвите на рака в Сърбия от 1999-та насам. Казвам 1999-та, защото оттогава насам Сърбия преживява бум на рака 80% ръст- лимфи и бели дробове при мъжете и рак на гърдата и маточната шийка при жените.