52

Да спасим нашето!

преди 8 години

Скоро ще се възстанови Втори флот. Гъркините отново ще застанат по пристанищата. Гърците ще държат фенера...

51

Анонимен

преди 8 години

Чувал съм, че в България изкупват тока по- скъпо от централите - да, така е. Изкупуват и произведения и непроизведения ток на американските централи. Е това е чудо на чудесата на пазарната икономика.

50

българин

преди 8 години

До Анонимен 54:Пак ли ти бе, нещастие червено? Днес си надраскало поне 50 поста с глупости. За каква"нова математика" бълнуваш като ти и аритметика не знаеш. ДЦК, в които САЩ емитират свой държавен дълг се разграбват, подобно на германските такива, защото ГАРАНТИРАТ ликвидност и доход. На никого и на ум не идва да им търси обезпечения, просто приемат поредното плащане чрез нова емисия. Защо така, няма да ти обяснявам, посмъртно няма да разбереш. А гръцкият дълг е "токсичен", никой не го ще.

49

Берлин

преди 8 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА ГЪРЦИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ СИ ВАШАТА БАРАКА.------------------Гледам, гледам... и какво да видя - от миналата седмица в Гърция приемат бългорски левове. Ако не ти се вярва, можеш да отидеш и лично да се увериш. :)))

48

Чиновник

преди 8 години

Ако се върнат 100 000 българие от Гърция, които издържат по 3-4 човека, от една страна ще спре притока на няколко милиона евро месечно, от друга страна, ще има нови 300000 - 400000 безработни и гладни хора. Държавата трябва да им намери работа, за да не стане проблем.

47

Odnoklassniki

преди 8 години

Семейството (Германия , Франция , Великобритания и т.н) сяда да вечеря . До като се хранят около масата са домашните им любимци ( Гърция , Италия , Испания и т.н ) на които семейството подхвърля доста често хапки от пържолките . През прозореца жално гледат и се облизват две улични *** (България и Румъния) . След вечерята , главата на семейството (Германия) все пак обира от чинията си оглозганите кокали и ги хвърля през прозореца на на уличните *** . Те това ни е ролята в ЕС !

46

Трибуна Моци

преди 8 години

Чувал съм, че в България изкупват тока по- скъпо от централите и го продават по- евтино на население, в резултат, на което НЕК трупа огромни загуби, а чуждите ТЕЦ и ВЕИ трупат огромни печалби. Сметката я плаща цялото общество и си трае. Даже смята, че и в другите държави трябва да стане така.

45

Анонимен

преди 8 години

Може ли някой да обясни, след като имало 180 млрд евра депозити, та къде се намират тези пари - в самите банки ли се пазят ?

44

Анонимен

преди 8 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА ГЪРЦИТЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ СИ ВАШАТА БАРАКА. ХАРЕСВАЛИ ВИ? АКО ВИ ХАРЕСВА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА ДО КРАЯТ НА СВЕТА. 250 000 ЧОВЕКА БЪЛГАРИ РАБОТЯТ В ГЪРЦИЯ. НА ТИКВАТА ЩЕ МУ СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТЕЦА КАТО СЕ ПРИБЕРАТ. ТЕЗИ 250 000 ДУШИ НАЛИВАХА СВЕЖО ЕВРО В МУТРОЛАНДИЯ ЧРЕЗ СВОИТЕ БЛИЗКИ НА КОИТО ПРАЩАХА ПАРИ ЗА ДА НЕ УМРЪТ. А СЕГА КАКВА ЩЕ СТАНА ТЯ САМО ГОСПОД ЗНАЕ И СТАРИТЕ БАБИ? ГРОБАРСКИТЕ ФИРМИ ПОТРИВАТ РЪЧИЧИКИ И СЕ ГОТВЯТ ЗА ПОРЕДНИТЕ ТРУПОВЕ. ЕДНИ УМИРАТ А ДРУГИ ИМИ ГО ЗАБИРАТ.

43

кавала гръчко

преди 8 години

како ме плашите бе я съм у Гоце делчево и си пазарувам яко в гръцка банка у булгарии имам спесевани 275 000 евра има нема страшно ама ти друге българино като зимаш 200 евра заплату я има я нема ше ми пазаруваш като мене охи охи охи

42

за OXI

преди 8 години

Като тока при нас е - изкупуват скъпо, продават по-евтино. И искат да вдигнат цената, вместо да реорганизират договорите и да започнат да изкупуват на по-ниски цени. Защо обаче никой не говори за това ?! Даже и медиите не задават този въпрос ?! Така аналогично е и с правителствата в Гърция - заеми, големи заплати, ниски данъци и накрая фалит. Логика брат, логика.

41

Анонимен

преди 8 години

Как така става , ако Русия , Китай и Индия се откажат от долара губещи са САЩ.. И в този случай САЩ са готови на война да запазят зоната на долара.. В Гърция ако иска да напусне еврото , губещия е Гърция.. *** , германците и Меркал явно са измислили нова математика .. ЕС губи територии и влияние , а печелят ..

40

Анонимен

преди 8 години

Гърците няма да върнат и 1 евро от тоя заем!А Българите пак ще поемат масрафа, защото са прости!

39

бълнуваш

преди 8 години

До Анонимен 23Тези неща, които си нацвъкал просто не са истина. Гърция не е в първата десятка нито по добив на боксит, нито по производство на алуминий, един бог знае къде се нарежда.

38

Berlin

преди 8 години

Това не е отрицателен вот. Това е положителен вот!!! Положителен за откъсването на Гърция от робските окови на МВФ!!!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Откога подаряването на 300 000 000 000 евро се нарича робски окови?! Хахахахаха... :)))

37

Анонимен

преди 8 години

Пратете им Дянков

36

mimoza

преди 8 години

С две думи - тоягата е дебела!

35

Завалията

преди 8 години

България продаде всичко, което имаше и е по- зле отпреди. Сега хем няма какво да продадем, хем не сме мръднали и крачка напред. Нямаме нищо, освен разрушена икономика, изродено общество и мафиотско-феодална държава.

34

Oxi

преди 8 години

Май наистина банкоматите им вече изписват OXI като искат да теглят. Те гърците пари имат, нали управниците им вземаха заеми и раздаваха заплати и пенсии. Държавата обаче капитулира, щото направи много намаления за данъците и не помисли че приходите и са мнооого по-малко от разходите.. и фалира.

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 41Знаеш ли в кой век живееш?