101

доган

преди 8 години

мн.добре те разбирам но с 200евро заплата не можищ да караш мерцедес.нее по нашия джоб.те и възобновяемите изт. дългосрочна инвестиция пък се самоизплаща за 5 години. с 25 гаранция и 20 г.чиста печалба на кой гръб

100

доган

преди 8 години

виж кво от аеца е ной опасен отпадакът.но те си го извозват и складират дет си щат това нее наш проблем

99

доган

преди 8 години

я ми кажи като са модерни що не построиха в ЕС

98

до dogan

преди 8 години

Печелим от чиста природа и дългосрочно евтин ток, понеже няма да има нужда да модернизираме тези централи, понеже вече са модернизирани - елементарно.А за Белене са те излъгали - стара технология щеше да е, и най-скъпия ток. Добре, че спряхме тази ужасна грешка.

97

Анонимен

преди 8 години

Пуснете ги по пътя на Украйна и ще видят що е това "американска либерална демокрация"!

96

Austin Powers

преди 8 години

Поздравявам всички руски *** по случай националния празник на САЩ!

95

Анонимен

преди 8 години

Южен Поток не е перспективен, не е изгоден, не отгаваря на европейските директиви и не е библейски... виж Северен Поток е друга работаи както винаги ще има хиляди балъци да кажат - така е

94

доган

преди 8 години

евреин.арменец грък.майко мила не ми говори само дето не са се съюзили официално

93

Odnoklassniki

преди 8 години

Абе Русия е виновна за всичко - тя oрганизира гей парадите , тя закриля ромите и съди България в Страсбург , тя иска повече "права и човешки" условия за престъпниците , тя приватизира "Мариците" , тя ни разпродаде икономиката за 1 долар , тя ни третира като 3 ръка хора и за 8 години в Европейския .... аааааааа ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ тя един път не се възмути , че българите живеят със 70 евро ... опааа ..... 70 рубли пенсия и 400 рубли заплата , а да , и Русия ни точи златото !

92

dogan

преди 8 години

до 145.и ние кво печелим от цялата работа по скъп ток и турците ни ги построиха и къде е логиката.а аец беле щеще да е най новата технология

91

до 139

преди 8 години

За коя "свобода" става на въпрос?.

90

Анонимен

преди 8 години

"американските ТЕЦ-ове ни продават най-скъпия ток в цялата страна"Ама са единствените ни модернизирани мощности, готови за бъдещето! Другото са съборетини, които няма да издържат и на най-елементарните норми на ЕС скоро...А такава модернизация струва пари - много пари.

89

Анонимен

преди 8 години

страдащите от русофрения май страдат и от безсъние..аз ви желая да ви споходи това дето си заслужавате ! и спокойна за мене нощ! чао!

88

до 131

преди 8 години

Разбира се, че са платени от соросойдните организаций. Те също организират и гей парадите.

87

Анонимен

преди 8 години

*** са само американски или еврейските предатели ***. Цяла Европа скача в момента заради правителствата си и санкциите, които се отразяват зле на бизнеса аз поне живея в Германия и знам какво е, но вие сте зле като сте си помислили че Русия ще загази от санкциите. Тя Русия просто купува от ЕС, но като не купи от тях ще зарадва други страни, но ЕС не може да намери на кого да продава.

86

Анонимен

преди 8 години

Сал една Северна Корея им остана на кгб-истите...

85

П.Петров

преди 8 години

Тъпоглавите червенотиквеници у нас не могат да разберат, че "свободата" не е американск патент и привилегия, а нормално състояние на човешкия дух, от което самите руснаци за съжаление са на поне 200 години назад в сравнение с останалия свят и докато не свърши нафтата, едва ли ще го осъзнаят.

84

Анонимен

преди 8 години

Докато чичо сам се прави че подкрепя енергийние протести - айде и ние да яхаме вълната!

83

до 134

преди 8 години

Не прекалявайте с дрогата.

82

до Венелин

преди 8 години

Да, ама нашите заплати са 3 пъти по-високи.