119

ива

преди 8 години

Благодари на родителите ни,работили цял живот, за 100евро пенсия! За тях няма пари.......

118

до Шоп

преди 8 години

"400 лв малка пенсия ли е?"Разбира се, че е много малка.

117

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНепрофесионално е за един председател на ЕК да изразява лични и партийни предпочитания.--------------------- Аха. Ами това си е твое мнение. И откъде знаеш, че това са лични и партийни предпочитания, а не обективна оценка.

116

batmario

преди 8 години

По-големи измамници от гърците могат да бъдат само..........българите.Само да се докопаме до европейския хляб и за 7-8 години са готови....Схеми за ддс. здравни каси.....за всичко----ние сме....само ни дайте глатка въздух и бог да ви е на помощ....та нали троянския кон и наш нищо че гърчолята ни го зеха....Бат Сергей вече смело работи в тази посока...Скритата лимонка на ссср.

115

Шоп

преди 8 години

До Мими Какво им е на българските пенсии и заплати? 400 лв малка пенсия ли е?

114

българина

преди 8 години

абе , стига се манзи навън, кога ще се подмажеш на българите *** неден баши бозук такъв! кога ще направиш теманета на БЪЛГАРИТЕ ПИТАМ. народа си знае предателите и ще има вендета рано или късно

113

Анонимен

преди 8 години

Юнкер ни благодари,че ще участваме със 100 милиона евро в инвестиционен фонд.Ама как няма да участваме,нали взехме 16 милиарда и сега се чудим как да ги изхарчим.Обаче Бойко бил близо до народа...смех,смех.Юнкер май си няма наял хабер какво е положението в страната и как живеят хората.Ама кой да му каже,нали си контактува само с политици,а те му представят нещата в наситено розово.

112

Анонимен

преди 8 години

evala.Ne kato onq Putin deto iska da ni caka pokoleniq napred sus toq Iujen potok I t.n.da jivee EU i USA.dolu kompleksiranite rusnaci.

111

Анонимен

преди 8 години

"Кметовете са най-близо до хората"Аха, значи парите вече трябва да измъква направо от хора. В фонд на спасението на Гърция ли?

110

Анонимен

преди 8 години

Полека лека и ще се стигне до прегръдка и целувка тип "Брежнев". Нооо тогава получавахме, а сега - даваме! Почти неуловими разлики! Нещо като разлика между оригинал и менте...

109

просто човек

преди 8 години

Юнкер, вместо да се просълзяваш, я си вземи престъпника Борисов при теб и не го връщай никога тук !!!

108

Анонимен

преди 8 години

Това е като да вземеш пари от просяк и да му благодариш, че ги е дарил за благотворителност.

107

Анонимен

преди 8 години

Непрофесионално е за един председател на ЕК да изразява лични и партийни предпочитания. Сега прави предизборна агитация на българския премиер, а пред няколко седмици неоснователно наруши добрият тон и нарече унгарския премиер "диктатор".

106

Анонимен

преди 8 години

Юнкере, Юнкере, как не те беше сам да взимаш пари от най-бедната държава в Европа? Взе от пенсиите на бабичките, които живеят с 70 евро на месец? Гиди селски тарикат!

105

Анонимен

преди 8 години

Китайците казват : щом врага е зъл значи сме на прав път.

104

Анонимен

преди 8 години

Сърцераздирателно! От 15.30 роня сълзи на умиление. Лаптопа даде на късо от водата. Вече ще гласувам само за ГЕРБ, за да чуя благодарност от еврочиновник! Това ми е достатъчно!

103

Анонимен

преди 8 години

Точно така. Поощрението е много важно особено пред медиите. Моето куче докато го науча да ми носи чехлите и то така беше, ама поне му давах повече храна.

102

:)))

преди 8 години

Глупостите на Юнкер! И този е шут като Боко тиквата!

101

Анонимен

преди 8 години

Един пише, Рапоня бил феномен. Да но на тъпотата и продажността. Целува по това еврогейовете за да го потупат по празната тиква. И щастлив, щастлив а народа беден, беден.

100

Мими

преди 8 години

Как пък веднъж тия мазни еврочиновници не се сбъркаха да споменат за БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ??? С ченгел не можеш да им го извадиш от устата! Това за тях са неприлични думи!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Мерзавци! Ако отпуснат още пари на Гърция нашето правителство да подава веднага оставка! След като не може да издейства такъв стандарт на населението... ОСТАВКА!!! Веднага!