153

-10

преди 8 години

Ципрас ПРЕЗИДЕНТ на България-----------И от Северозападнала България ще се превърнете в Североизчезнала България :-)

152

-10

преди 8 години

Жалко за хората но тук важи поговорката - ум робува , ум добрува и ум патки пасе----Журналист, поговорката е "Комунизмът приключва тогава, когато свършат чуждите пари" :-)

151

социолог

преди 8 години

Добре , че мнението на червения *** нищо не значи за нормалните хора, защото ако зависеше от него досега Волен Сидеров да е спечелил изборите. Нашия народ се оказа много по умен и отговорен от гърците и затова не гласува за проруската партия Атака .

150

Анонимен

преди 8 години

ЕС ще фалшифицират референдума при изгодни за тях условия...

149

журналист

преди 8 години

Каквото и да гласуват Гърците , вече глътнаха вода. В следващите 10 години ще е така , тука има тука нема . Великия Ципрас така се о...а , че народа ще мизерува дълго време , но те си го избраха . Жалко за хората но тук важи поговорката - ум робува , ум добрува и ум патки пасе .

148

Ако бях...

преди 8 години

... грък щях да гласувам НЕ, за да има страната поне някакъв малък шанс да се завърне към растеж!ДА означава в най-добрия случай превръщането и в посредствена, асоциална, олигархична, неолиберална икономика като нашата, от която младите ще избягат като емигрират, и връзките, които държат обществото ще се разпаднат като при нас.

147

най-накрая

преди 8 години

определено сме върнати с 40 -50 години назад това няма как да се отрече

146

най-накрая

преди 8 години

До Анонименне пиша сериозно това е реалността господин анонимен за последната част историята ще покаже

145

Анонимен

преди 8 години

лудоста е навсякъде ,за Европа тежки времена определено ще има преструкториране на съюза

144

северозападнала Бълг

преди 8 години

Ципрас ПРЕЗИДЕНТ на България

143

най-накрая

преди 8 години

Ципрас ела в България ще гласувам за теб.

142

най-накрая

преди 8 години

егати пича ,тоя ги уби в еВропа пък и нас взе ни печелившия южен поток не плати дълга на мвф изхарчиха всичко и сега май май на 100 % към Русия да ги ползват колко могат после ,някой друг и все са си добре, сиртакита и да го духат и европа и русия тоя що не ни стане президент

141

Паметлив

преди 8 години

Кой *** вкара Гърция в Еврозоната,след като тя въобще не беше за там?!А и не само тя!Ето такива необосновани икономически,а политически решения провалят ЕС!Ако Гърция беше извън Еврото,пак щеше да трупа дългове,но нямаше да е никакъв проблем,просто инфлацията и плавното обедняване щяха да го решат.Но станалото-станало!Сега освен да зареждат евро-печатницата с хартия и да се молят останалите държави да им ползват валутата,друго не им остава.

140

фалит на Гърция

преди 8 години

Каквото и да отговорят на референдума няма значение, тъй като от днес Гърция официлно е в дефолт, демек фалира, тъй като няма пари да плати заема си на МФВ. Ще последва дълъг и мъчителен период на обедняване.

139

До 187

преди 8 години

Опита за обиждае не е аргумент. Галоша е просто устроен, но и доста удобен. Повечето неща са доста прости само трябва да имаш око да го забележиш и прозреш. Нещата не са толкова прости, те са още по-прости.

138

бг

преди 8 години

Гърците ще кажат "Не" ,шотландците казаха "Да" ,но натовските нацисти фалшифицираха резултата по заповед на илюминатската крадлица.

137

Анонимен

преди 8 години

Атакистко - московските тролчета - отивайте да работите, със тези шаблонни постове няма да изкарате копейки!

136

Анонимен

преди 8 години

До До 175 В ЕС няма ЕЩТ - всеки получава толкова за колкото се договори с работодателя си.

135

Анонимен

преди 8 години

Интересното е друго - ако маляките кажат ДА, то Ципурата трябва да се хване под ръка с Плешофакис и да си ходят. Защото излиза че народа ще иска точно обратното на това което предлагаха те...

134

До 175

преди 8 години

Точно политически затвор. И много правилно сте описали наченките на финансово заробване, което се разпространява не само върху Гърция. Оказва се че в Европа има достойни европейци ( Германци, Французи ) и не чак до там достойни такива. Не мога да си представя, че един германец работи също осем работни часа и получава в пъти повече от българина, ромънеца, латвиеца, литовеца, словака и т.н. Франсетата няма да ги коментирам. Това е извиване на ръце. Защо платиха да закрием АЕЦ 1,2,3 и 4 блокове ?