46

Анонимен

преди 8 години

Терорист номер едно на България.Бойко Борисов или както го наричат във нарко средите - белия генерал бе хванат да изнася оръжия на главорезите от ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА във Сирия.Със тези оръжия се избиват християни мъже ,жени и ДЕЦА. ГЕРБ са терористична организация.ОСТАВКА

45

NACO

преди 8 години

А,ние не щем,ФАЛШИВИ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ от "БИЗНЕСА",г-н Борисов!

44

анонимен

преди 8 години

Търпението му е майката. Нашите предци са чакали 500 год. някой да ни освободи от турците , а вие не можете да почакате няколко десетки години Природата да ни освободи от МУТРАТА.а за този *** от ДСБ Иван Иванов ,прочетете му интервюто му от 28 май 2010 и как разкатава майката на тогавашните управляващи , осигурили безумни печалби на ЕРП-та и си припомнете Приказката на Хр. Смирненски...

43

Анонимен

преди 8 години

Спокойно. Ще го вдигнеш след изборите.

42

са

преди 8 години

От 15 години гледам родителите си,защото са с мизерни пенсии.Не искам моите деца да мизерстват гледайки ни нас,техните родители.Увеличавате вземанията си от нас,а намалявате даванията си.

41

Анонимен

преди 8 години

Това нищо не е. Изчакайте догодина, когато Русия ще спре да приема отработеното гориво от АЕЦ Козлодуй. Говори се за поне 30-50% увеличение. Налагайте още санкции на Русия и чакайте евтин ток и газ....

40

Анонимен

преди 8 години

бокуту има доста елементарни възгледи за вселената

39

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

ДЪРЖАВНИК...

38

атакисть

преди 8 години

Приватизиран сектор в условията на капитализъм не може да доведе до друго освен до експлоатация на потребителя и акумулиране на капитал и печалба!

37

Анонимен

преди 8 години

За народа иска скъп ток нали ***........ Измекярска

36

вики Орбан

преди 8 години

Президентът се срещаше с боса на ЕВН в Австрия в Гранд Хотел Виена, вие какво очаквате?

35

до кога бе

преди 8 години

Ей лицемер, защо не ти пука за народа, за семействата и домакинставата, за се плюнчиш за милионерите и милиярдерите и корпоративните мастодонти бе?Защо бе, хора, защо го търпите тоя да плюе на децата ви бе, вие къде живеете, къде се намирате бе??

34

Анонимен

преди 8 години

Тази лисица да не се прави на бита лисица.Иска му се скъп ток и още как. Мълчи сучи, една година и пак за тока се захваща.Да се премахнат скъпо платените производители на ток, защото там е болното място на цената на тока.

33

що сваляте темата бе

преди 8 години

Партия АТАКА поиска да се замрази цената на тока, но мнозинството в парламента отхвърли предложението на националистите. Това стана днес, когато Волен Сидеров предложи да се включи като точка в дневния ред на НС проект за решение за налагане на мораториум за увеличаване на цените на електро- и топлоенергията. Припомняме, че цената на тока отново скача от 1 юли с около 2%.

32

Анонимен

преди 8 години

Всичко веднага да се включи в цената на матряла,който като зомбиран гласува за мутрон. Мутрон му обеща преди изборите да разкрие 165 депутата с ВЕИ,но удобно забрави,а точно тези централи продават по 80 ст кв.час при средна цена 17 стотинки. Но матряла си го заслужава.

31

Анонимен

преди 8 години

Много добре си го написал и съм абсолютно съгласен с теб. Искам да те попитам знаеш ли само кои точно са кожодерите. Ето ти разпределението на парите по веригата, които плащаме за ток :НЕК - 65% (тук са Американските Марици)БЕХ - 24% (тук са ВЕИ-тата на Бориславова и Кадиева)ЕСО - 10% (тук са таксите пренос на ел.енергия)ЕРП - 1% (тук е такса разпраделение на ел.енергия)

30

Доктора до 37

преди 8 години

Хубаво пишем коментарчета, ама хапчетата кой ще ги пие ????Веднага при сестрата - 2 розови и 3 сини !

29

АНТИ

преди 8 години

Последен епизод от "Страстите Борисови".У бре Тиквуняк!

28

Анонимен

преди 8 години

Наближава времето когато БОСТАН ще ни управлява официално. Най-накрая прасчовските медии ще спрат да шокират с трагедии и ще изпаднат в режим "всичко е розово" както в предишния мандат дето завърши с павета и високо кръвно.

27

Анонимен

преди 8 години

Бойко е велик политик и държавник и пак ще бие утайката на *** с име БСП