65

Анонимен

преди 9 години

Икономията е ,,майка'' на мизерията!

64

художника

преди 9 години

Като чета коментарите по-долу разбирам, че нема угодия тоя народ. Който, каквото и да прави все е виновен. Ако се строи евтино, значи е некачествено, ако е скъпо, значи се краде...и т.н.На бас, че пепелника до клавиатурата ви прелива от фасове, шумата от миналата есен още се търкаля пред къщите ви и на улицата ви и няма кой да ги почисти, ама всички разбирате от асфалт. СМЕШНИЦИ !!!!

63

M

преди 9 години

Само по себе си това изявление говори за това колко некачествен асфалт се полага. Не че не е било така винаги, но последните години се вижда веднага след ремонтите. Отделно самите ремонти се правят некадърно, за да може на следващата година да се върнем на същото място за любимите кръпки.

62

някой

преди 9 години

ама вие и асфалт ли влагате ???не си личи

61

Лилето пак лъже

преди 9 години

Ако герберастията работи толкова колкото дрънка, щяхме да сме станали по-богати от германците още първия тиквен мандат. Вместо това, икономиката ни е рухнала, безработицата е огромна, престъпността е на нивото от мутренските времена, а новите 100-120 километра магистрали вече почнаха да се развалят. За нищо не стават ! ЗА НИЩО !

60

Анонимен

преди 9 години

Това изявление ми звучи като оправдание за кражби!!! А колкото до асфалта-то се вижда! След построяването веднага започват нескончаеми ремонти!

59

койчо

преди 9 години

Много са удобни и полезни новите магистрали. Оня ден ги ползвах да закарам сина до терминал 1, от където хвана самолета за чужбина. Полезни са за по бързото обезлюдяване на България, за жалост!!!

58

Анонимен

преди 9 години

Една година като пихте и плюскахте при Орешарски какво построихте за българите?Къде са вашите пътища където траят повече от два месеца и са с много качествен асфалт.Къде са?

57

Анонимен

преди 9 години

Стой си в Сидни при аборигените и не давай акъл в България!

56

Анонимен

преди 9 години

Инфраструктура трябва да се строи на всяка цена, но това неграмотните хора не могат и по лошо не искат да разберат, за тях единственото важно нещо е да се напият и наплюскат днес, а утре да свършат едната работа в ***. Израз от типа на асфалта не се яде, е върха на простотията, нима трябва парите за инфраструктура да се изпиват и изяждат? Може би трябва всички да спрем да работим и да чакаме държавата да ни храни? Що за безумия се пишат тук?

55

Анонимен

преди 9 години

А защо Станишев и Сидеров цяла година не инвестираха в Северозапада? Какво им попречи да го направят?

54

Анонимен

преди 9 години

Магистралите са гръбнакът на всяка една икономика. Затова след като грозникът Орешарски спря строежът им за една година България изпадна в рецесия и беше пред фалит.

53

Анонимен

преди 9 години

Ейййй, няма да са и*авати с Мама Праска, таз праскиня си я пазя да я сложа в буркани за зимъска ха-ха-ха

52

Добруджанец

преди 9 години

Пък ако искате да знаете, в най-скоро време АСФАЛТА ще е без асфалт.

51

шоп

преди 9 години

"Слагаме повече асфалт за по-малко пари!"По-явно признание за елементарност и некадърност от тази реплика няма.

50

kaka goshu

преди 9 години

A dupkite v naselenite mesta koga ?

49

Друг от Северозапада

преди 9 години

Браво на ГЕРБ , ако не бяха те никога нямаше да имаме Дунав мост-2. Станишев и Орешарски окрадоха всичко и накрая хайде в Брюксел с милиончетата .

48

Анонимен

преди 9 години

Фактите са следните-правителството на Орешарски имаше проект за пътя София - Видин, който бе стопиран от служебният кабинет.Колкото до пътя Видин-Кула,той си пропада през няколко години и трябва да се укрепи,а не само козметично да се рехабилитира,г-жо Павлова.

47

Доктора

преди 9 години

До Анонименцитат " Народ не остана, Лилееее! Измираме и се разбягваме с катастрофални темпове, ама на кой ли му пука... Демографската катастрофа обезсмисля всичко, ама вие не виждате по-далече от асфалта.Ама Тя Лилето, изобщо не я касае демографската катастрофа.Нея я интересува асфалта....щото има там едни пари за усвояване...:))))

46

Пиар агент

преди 9 години

Новата и още по нагла опорна точка на Позитано 20 е , че са некачествени пътищата . Явно тази с асфалт не се яде се провели. Апропо защо по празниците псувате , че има задръствания , нали повтаряхте една година тъпнята на Позитано 20 , че асфалт не се яде. Стойте си по селата и въпреки черните пътища ще имате всичко за ядене .