70

Анонимен

преди 9 години

Горната статия е илюстрация на корумпираното мислене което съществува у народа. Ако хората мислеха рационално и комунистите нямаше да вилнеят на свобода толкова дълго време.

69

Анонимен

преди 9 години

На възрастните хора не бива да се оставят големи суми пари. Това е. Що се отнася до измамниците - те може да са ***, ама тези, които са им чадъра, са си чисти българи.

68

ККК

преди 9 години

ОТ ДЕ ГИ ВАДИТЕ ТИЯ ПАРИ, БЕ ?

67

Анонимен

преди 9 години

то,че и старите хора са наивни,наивни са,айде нямат интернет или телевизор,ама имат тия стари радиоточки,абе да вземат да им пускат едни съобщения през половин час образователни,та да разберът най накрая

66

Анонимен

преди 9 години

Далеч по-лошото е, че държавата не прави нищо по въпроса. Хванатите измамници са единици и стават все по-организирани. Явно си цакат и някъде за информация, защото са учудващо подготвени.Иначе балъци има навсякъде, ама специално тази измама май си е патент на нашия регион.

65

Анонимен

преди 9 години

За съжаление възрастните хора много поддават на тези измами. Жива ли са в друго време и си мислят, че някой иска нещо добро да им направи.

64

Ангел

преди 9 години

Няма да има тарикати ако няма баламурници

63

Възмутен

преди 9 години

Просто милицията бездейства! Както и за убиства, отвличания, дори за безобразното неправилно паркиране в градинки и на инвалидни места! До кога ще търпим тези хрантутници, че и постоянно стачи вдигат, сякаш са им малки заплатите, условията на труд и преждевременното пенсиониране!!! Наглеци!!!

62

Лора

преди 9 години

*** сме. Много сме прости. Това е истината. Медиите всеки ден пишат за телефонните измами и хората всеки ден продължават да дават парите си.

61

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 9 години

НА МЕН НЯКОЛКО ПЪТИ МИ СЕ СЛУЧВА ОБАЖДАТ СЕ ОТ СКРИТ НОМЕР, НО ВЕЧЕ СИ ЗНАМ, КАТО ВИДЯ И КАЗВАМ НЕЩО ИЛИ ПСУВАМ,,,ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ НА 30г, НО АКО МИНЕ НОМЕРА.. А НА БАБАТА В СЕЛОТО НИ, 1 вия ПЪТ БЕЗ МАЛКО ДА СЕ ХВАНЕ, ДОБРЕ ЧЕ ПОСЛЕ СЕ ОБАДИЛА НА ЛЕЛЯ МИ....ДО НЯКОЙ НЯМА ДА СЕ ХВАНАТ НО Е ДОСТАТЪЧНО САМО ЕДНО КРЪВНО ДА ВДИГНАТ.

60

G

преди 9 години

Какво се оплакват.Дават пари за животоспасяваща операция на внука си, а той е здрав.По-добре ли ще е ако наистина го оперират.В крайна сметка парите отиват за здравето на внучето, а той е здрав като камък :)Всички са щастливи :)

59

MM

преди 9 години

Отговора, *** и обезверени сме.

58

Aло, Ваньо?

преди 9 години

По един или друг начин и българите ще станете нормални хора. Просто трябва време, а вие сте избрали по- дългия и по- трудния начин да еволюирате и да се цивилизовате. След 3-4 поколения, има вероятност да тръгнете в правилната посока.

57

Блядко

преди 9 години

До рускиняБългарския пенсионер се е трудил цял живот за няколко стотинки заради дружбата с руската *** СЕСЕСЕРЕ.Затова е и толкова ***, защото се е водил по акъла на алкохолизирании руски ***.

56

....

преди 9 години

*** сме. това е.....

55

Anti

преди 9 години

Докато мислим като овце (и действаме по този начин) - така ще е. Българите сме си овце. И мой родител е потенциален такъв будала и все му обясняваш какво и как, но той си прави каквото си знае. Като му дойде до главата - ще се научи. Българина се научава най-добре или като му теглиш един бой или като му бръкнеш в джоба.

54

Анонимен

преди 9 години

Венелине, как е Тони Кутев, добре ли му е в опозиция?

53

Анонимен

преди 9 години

До 59Много добро предложение. Подкрепям с две ръце.

52

Предлагам:

преди 9 години

Нека в продължение на няколко месеца,местата където възрастните получават своите пенсии,да раздават задължително и срещу подпис по една листовка,където ясно,подробно и изчерпателно да се опишат схемите на измама/ болни,катастрофирали,не знам кви си близки и роднини/Същото може да се направи и в други учреждения,до които пенсионерите имат най-чест достъп!А пък преди двайсетина години тая работа щеше да я свърши и кварталния!

51

Венелин

преди 9 години

Българският народ е доказано ***, след като за втори път избра да го управлява най-тъпият политик в истарията на Европа - Бойко Борисов. Да кажеш веднъж да се излъже, ама не. Мнозинството са си ***. На всичкото отгоре се мислят и за "красиви и умни". Даже не заслужават и да ги съжаляваш.