44

Анонимен

преди 9 години

Трябваше Мая Манолова да стане министър.(Министър на Общите Приказки)---Мая Манолова е провинцилна интригантка, и тя се издигна на играч от национално ниво. Момичето яко драпа от провинцията за да стигне до тук и да стане това което е сега. А тези започнаха от национално ниво, бяха избрани още от началото от американските фоднаци след щателен подбор да правят европейска кариера, Майчето от Кюстендил никога не може да ги догони колкото и бързо да бяга.

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 51Особено Цачева. Няма по-сполучливо! С раб-фак и интелектуален потенциал да хвърли хляб на куче, ама само ако е вързано.Бъчварова си е повярвала много, ама едва ли ще се задържи мин. на МВР до края на годината.

42

Анонимен

преди 9 години

Maiko,Bulgario dokoga shte rajdash enichari,*** kato tezi dvete na snimkata ??!!

41

Анонимен

преди 9 години

Полът не е от значение.Важно е какво казва сърцето и мозъка и какво показва душата.Това,което виждам в парламента до този момент не са жени и мъже (хора),а лъжливи изчадия,гледащи народа в очите без капка срам от злините си.И да се стремим да бъдем конструктивни спрямо тях няма да има ефект,защото те са глухи и слепи що се отнася до народа и изпълняващи всичко разпоредено им от по-висши инстанции.

40

Анонимен

преди 9 години

Че е формално назначение, това безспорно е така. Но ако погледнем по друг начин на нещата, най-сполучливите назначения на Борисов са жени - Фандъкова, Павлова, Цачева, Кунева и Бъчварова. Освен това да не забравяме, че именно две жени проведоха политическата чистка в Румъния. Факти!

39

DreamTheater

преди 9 години

Трябваше Мая Манолова да стане министър.(Министър на Общите Приказки).

38

Анонимен

преди 9 години

До Един от СеверозападаЯ ми обясни,ако инфраструктурата която е основното нещо, което е гледано от инвеститорите и бизнеса като мерило за потенциално нови работни места не е важна, кое е важно бе пич,кое точно ще ти повиши благосъстоянието с 1 лев, ако стоиш на дивана и мрънкаш няма ка да стане, пък и във вашия регион почти нищо не е направено още, така или иначе, дано това да се промени, я отиди в Стара Загора след като завършиха тракия и виж,че се строи втора индустриална зона.

37

Хм..

преди 9 години

Всъшност тези от снимката са унищожили с болните си амбиции и това, че несъзнават кога е трябвало да се спрат съпрузите си и синовете си! Закономерност е!!! пп. очакват ни светли бъднини! Философски като Мегленка! :)))

36

Анонимен

преди 9 години

Stalinche,Stalinche (Kristalina Georgieva),i taq s krivata usta Pramovitsa, zashto tolkova mnogo mrazi-te Otechestvoto si,zastova che se e grijilo za vas,zatova che vi e dalo obrazovanie i ste tova koeto ste sega,a vie mu sa otblagodarqvate slujeiki na amerikantsite i tehnite zapadni manicheta ?!Vidi se che za vas nai silnata lubov se naricha Vlast i Pari. Znaite che bulgarskia narod otdavna vi e pro-kalnal !!

35

az

преди 9 години

Ot USA moge i da a glasat no balgarina che glasuva ...taka che mislete..ako taa stane prezident arabite che ni prevzemat...te ot USA mai ni podcenavat...ama balgarina ne e tap g da hamerikanci..

34

Хм..

преди 9 години

В царството на амазонките мъжете са единствено за разплод!!! :)))

33

АК-47

преди 9 години

От бля-бля говоренето на тези две лелки, и нищо конкретно не означаващо, ми е дошло до гуша. Как може човек да говори и нищо конкретно да не казва. Тези двете кокошки, кога ще слезнат на земята, наречена България. Изобщо знаят ли как преживяват обикновените хора. От приказки икономика не се възражда. Хората си искат работните места по заводи и предприятия, които такива като тях унищожиха и затриха. Я се скрийте, не ви ли е срам да каканижете празни думи и да превъзнасяте работодателя си САЩ.

32

Анонимен

преди 9 години

До Samo minavamСивите са по лоши и от белите и от черните.

31

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че сме зле защото комунистите още задържат прехода и приватизацията. За истинска пазарна икономика всичко трябва да се приватизира и всички цени да се освободят - енергетика, здравеопазване, водоснабдяване, образование, природни ресурси, земя - всичко трябва да се даде на частни западни компании с опит защото както всички вече видяхме при мизерията преди 89та г. държавата е лош собсвеник. Само с истинска либерална икономика може да постигнем напредък и по висок стандарт на живот.

30

Samo minavam

преди 9 години

И оскотелия от глупост,ленност и комунизъм,български народ,трябва да се просълзи от умиление,пред снимката на тези две продажни души.Сталинка и Меги-Пръмова-Снахата.упсссс,на онази,баща и Боков с шмаизера,ирина Бокова,комунистическата дъщеря и тя голям шеф.***,комуниста,няма род и Родина.

29

БГ

преди 9 години

Как да им честитя 8март,та те затриха страната ни,едната от тях ни затри атомните централи,не виждате това личи по нейната усмивка,насила хубост не става.Какво ще ми разправят тези двете,аз едва си плащам тока и храната,ще ми облагат пенсията,защото работя,какво са се захилили сякаш им белят моркови.Издръжката ми преди 89 беше 50 лв, а сега 500,какво ще ми разправят,защо стана хубаво само за някои,а бе красавици неземни,с милиони в джобовете.

28

99

преди 9 години

Какъв неистов PR прави на Сталинка Ментора на България. От 6 години именно тя е с най-висок рейтинг. Не е случайно. Готвят я за висок пост и за поредното предателство към България. Но Боко вече тегли чертата и написа под нея една голяма НУЛА. Ще остане ли след него още нещо за предаване?

27

Анонимен

преди 9 години

чумички

26

Анонимен

преди 9 години

До РумбоТези двете на снимката са изключително вредни за България,служат на чужди банкери(финансови мародери)!

25

ЦК на либерастите

преди 9 години

Баце обича да поставя послушни жени на ключови постове!