28

!!!

преди 9 години

До Анонимен 35 Я марш в Анадола,бе!

27

!!!

преди 9 години

Турското население в България няма никакви проблеми с българите, както и обратното!Но тази скапана политическа върхушка прави тези номера само и само да стяга електоралните си единици, като им пълни главите с глупости за омраза и пр.!Истината е, че не друг,а а такива като Доган и пумияра Местан използват тези евтини трикове за да всяват страх и омраза в турското население в Родопите и да предизвикват разделение - тези са за доживотен затвор!

26

Жоро

преди 9 години

Сами си правят пожарите и после обвиняват другите!*** комунистически!

25

!!!

преди 9 години

Тези нещастници от ДПС/говоря за върхушката на тази партия/, когато видят, че губят почва под краката си и започват с тези евтини и пед.алски номерца, за да покажат, че уж има пропагандза срещу тях!Нещастници, нарочно се опитват, чрез тези манипулативни номера, да подържат напрежение в обществото и да всяват разделение и етническа омраза!Не го правят българите, а тези от върхушката на ДПС!Партия, която държи в подчинение електората си!

24

Веселин Узунов

преди 9 години

ДПС е единствената толерантна партия за всички етноси и даже за българския етност защото по право на юг сме си турци и българите като не им харесва марш от Родопите.Г-н Доган ни показа правилният път. Защо се мълчи за Възродителният процес?

23

NOrd

преди 9 години

Сами си палят буса, или си правят некое друго уж "престъпление" срещу партията и после ако си глупав вярвай, че са жертви..

22

бойкот

преди 9 години

Аз ако съм шеф на медия, ще бойкотирам тази пресконференция. От луната си личи, че сами са го направили, за да съберат малко медийно влияние. Ууу, бре! Смешници!

21

забрана дпс!

преди 9 години

Това е нищо в сравнение с 500г или с това което ни причиниха за 25г дпс разбиха държавата на пух и прах. Всеки мандат койте те присъстваха във властта провеждаха само и идинствено турсса политика нищо друго не ги интересува кражби *** и турцизация. А всичи българи които бяха с тях заедно с тях на бесилото

20

Г-н Карадайъ,

преди 9 години

Не усуквай по килифарски!Няма настроения срещу етническите турци. Те са работливи и се държат като нормални хора.Има настроения срещу шепа продажници, които са се настанили на топли местенца чрез ДПС и се грижат само за собственото си благо.Има настроения срещу подкокоросването на ромите да се държат още по-неразумно.А това, че била запалена кола, според мен е чиста провокация. Това не е резултат от настроенията на обикновените, средностатистически българи.

19

Анонимен

преди 9 години

Наближават избори , Волен не ходи да вика срещу джамии и сега ДПС си пали автобуса за да моилизира електората.

18

Анонимен

преди 9 години

От българите всичко може да се очаква! Това са "хора", които взривиха вагон техните със собствените си деца на г.Буново само и само за да наклеветят турците за това! Няма по-злобно и долно двукрако същество от българите!

17

(НМ) Народна Милиция

преди 9 години

Всичко това е фарс.Всеки знае,че турците си запалиха автомобила.Стига сгте обръщали внимание на тази ***.Има доста по-остри проблеми,например войната е на прага ни.

16

Анонимен

преди 9 години

DPC SA ZAPALILI MIKROBUSA,ZA DA SE VIDI CE I TE SASHTESTVUVAT.

15

Анонимен

преди 9 години

Ами щом ДПС си мразят автомобилите, защо не ги продадат, вместо да си ги палят?

14

Анонимен

преди 9 години

Любимата роля на Местан е да се прави на жертва и после да философства. Предварително си е написал през нощта опорните точки и тези.

13

Сани

преди 9 години

Толкова сте смешни..не можете да преживеете че ДПС винаги са в играта и ще бъдат! Докато има такива злобари зависливи ще ги има и ДПС. Доган му свършили парите, няма ли власт. Прукоратурата - тяхна, медиите - техни, имат над 50 общини изцяло управлявани от ДПС. Бойко им лиже ***, а те в замяна му гласуват законите. Дпс са си ДПС, ако и българите имаха лидер като Доган, а не Сержо, Волен, Валери и подобни смешки!

12

Анонимен

преди 9 години

По всичко си личи, че това е провокация. Явно олигархията управляваща подчинените си роби в мафиотската си структура наречена ДПС и идея си нямат колко негативи са събрали и е опитват с малки ухапвания безболезнени да се отърват от негодованието на подопечните им ограбвани и подтискани. Иска им се да отклонят недоволството в друга посока за да оцелеят до изборите.

11

Анонимен

преди 9 години

Няма да се учудя, ако ДПС са наели да им палнат буса. Всеки знае, че в центъра на София има камери, без вътрешна информация на къде гледат тия камери и къде е мъртвата зона, където си невидим за камерите, няма как да стане. Сега като им махнаха верните кучета Лазаров и Близанчев, надявам се скоро да излезе истината!

10

До хидроинженера

преди 9 години

Догане, нещо няма власт а???? :) Няма пари за крадене, а моето момче :)Чудите се как да ни направите отново на маймуни и да гепите властта нали????Не сте познали, дори БСП не искат да са ви партнори вече.ВСИЧКО ЖИВО ВИ МРАЗИ, НАРОДА ВИ НЕНАВИЖДА, ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАКВИ *** СТЕ.Никога повече няма да имате реална власт!!!

9

До 8

преди 9 години

Комунистите направиха така, че народа да се отврати от политиката и да не гласува.Постараха се "демокрация" да стане *** дума.Ето го и резултата: на последните избори - погром- 42% избирателна активност.Хората толкова се отвратиха от сношението между БСП, ДПС и ....Атака, че не отидоха до урните.Скандалът с депесаря Пеевски отблъсна всички от политиката.Останаха да гласуват само ромите, които нямам никакъв морал, ценности и разсъдък.ТОВА Е ИСТИНАТА.БСП и Атака сами се погребаха.