29

Анонимен

преди 9 години

Програмата е аполитична.А плува ли коравче?

28

ими да

преди 9 години

Госпожо Павлова умна жена сте не си правете труда да обяснявате, не искат да ви разберат,който работи си навлича гнева и става най черния в държавата.Извода е да не се прави нищо,само да се краде и да се мълчи за откраднатото.Е така наистина може да се живеете спокойно както от БСП го искат.Моля ви оставете да си свърши работата Министерството на регионалното развитие,престанете да се бъркате и да плюете.

27

********************

преди 9 години

ДАНС да провери Дипломата на Павлова да не е като на Калина ФАЛШИВА

26

Анонимен

преди 9 години

Докъде стигнахме да не вярваме, че държавата иска да направи добро! Свикнали сме от нас да взимат, а не да ни дават. И какво значи безплатно? Някой все пак трябва да плати. Сега нали ще искаме голям заем, откъде пари и нали сетне трябва да се връщат?

25

Боц

преди 9 години

Г-жо Павлова, нашия блок имахме желание да се включим в Програмата.Присъствах на две на дв срещи за разясняване и стигнах до извода, че условията са неизпълними.1. Изискването за 100% съгласие на собствениците на идеални части за допускане в жилищата на практика е неизпълнимо.Етапа на обследване трябва да е след вземането на съгласието на 67% от соствениците и преди изискването за 100% съгласие.2.Трябва да има някакъв и задължителен елемент за допускане.3. Това не са еднофамилни жилища!

24

Анонимен

преди 9 години

Програмата е предизборна и това ще се разбере най-бесно, ако се направи една справка за кой град колко пари ще се отпуснат. Естествено това няма да стане, но идеята е да се налеят милиони в гербаджийските градове. Не знам как ще кандърдисват живеещите в тези блокове за кого да гласуват но и това ще стане. Точно когато ще се правят ремонтите ще има и кметски избори, това няма как да е случайно

23

Аполитична?! Ко? Не!

преди 9 години

"Внимавайте за кого гласувате, за да не плащате после санирането" - думи на Лилана Павлова.И после с цялата си наглост да твърдиш, че програмата е аполитична?!

22

Пепито - продълж.

преди 9 години

собствениците ще си извадят очи, защото укрепването ще остане. Сиреч ще трябват пари за укрепване ..................Не съветвам да се сменя дограмата - помещенията трябва да дишат и това се получава с дървената дограма, а PVC дограмата запечатва помещението, влагата се задържа и се появява мухъл по стените. Успех!

21

Пепито

преди 9 години

За да санират, първо ще дойде комисия да освидетелства сградата, която ако е много стара, ще трябва да се укрепява. В реда на нещата, ще се създават документи. Ако собствениците се откажат от саниране под предлог, че не искат или нямат (естествено финансова) вмъзможност да укрепват, отпада ли укрепването, защото вече ще има заключение на комисията, че трябва да се укрепва, което навярно ще остане в сила независимо ще се санира ли или не? И ако е така, ще се окаже, че вместо да си изпишат вежди..

20

Анонимен

преди 9 години

абе партизанската щерка прави ли разлика между сониране и топлоизолация.

19

яа

преди 9 години

1 милиард за панелки !? , по-добре асфалт или да посеят царевица за тези пари

18

банкеръ

преди 9 години

Гжо Павлова поправите апартаментите на всички граждани.Откъде накъде панелките ще се ремонтират,а селските къщи не.Че и с парите на всички.Оставете всичко да се събори от самосебе си.

17

Анонимен

преди 9 години

АЙДЕ НА САНИРАНЕТООООООООООООО ДНЕСКА ИМА УТРЕ НЕМАААААААААААААААА!!!!!!!! АЙДЕ ПА ПОСЛЕ ШЕ ЧЕРПИТЕ ЗА ТОВА ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ПАНЕЛКИ. ДРУГАРКАТА ПАВЛОВА ШЕ ВИ ДАДЕ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА НА ЛИЗИНГ С КРЕДИТ ОТ ОБЩИНАТА. ЩОТО ВЕЧЕ ЩЕ СТЕ ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА А НЕ ФИЗИЧЕСКИ. АЙДЕ ЧЕСТИТО..

16

Анонимен

преди 9 години

Павлова брани санирането , е как няма да го брани като ще и набъбне банковата сметка

15

Анонимен

преди 9 години

Ако въпросния министър имаше 2грама мозък щеше да "санира" язовирите и речните корита а не кумунистически прогнили консервни кутии.

14

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО КАТО ЧУЯ "САНИРАНЕ" МИ ИДВА НАУМ "СКАЧЕНИ СЪДОВЕ" ?

13

yan

преди 9 години

До по Р.РалинАполитична - апокалиптична, може да се окаже за някои не усещащи уловката.

12

анонимен

преди 9 години

Как няма да я брани като сие е чиста далавера а парите са от всеки от нас а колкото до Враца санирането ще го прави съпруга на Десито Атанасова почти всичко което е финансирано от държавата във Враца се извършва от съпруга и като главен изпълнител.

11

Друго време друг свя

преди 9 години

Може да е за добро това саниране,но системата е измислена за нормални хора от нормални хора а не за бантускотски тарикати.Голяма част от съседите ми са мързеливи крадливи пияндурници който не могат още да се научат да не уринират по коридорите да си плащат асансьора или най-елементарни неща.За бога не мога да накарам пора който живее над мен да си направи ремонт на течащият *** 25 години,те ме карат в търговско дружество да влизам с него.

10

по Р.Ралин

преди 9 години

В един оазис пристигнал факс: Тази вечер в местното кино ще се прожектира щведския сексуален филм Баба дала на войника. Наплив голям! Оказало се, че във факса има 3 грешки. Първата филмът не е шведски, а съветски. Втората филмът не е сексуален, а социален . И третата Не Баба дала на войника, а Балада за войника.Та тая аполитична програмата да не се окаже сексуална покана?!?