27

Циганин

преди 9 години

Този мъж не се беше сбил с един съветник на един министър от кабинета на Борисов , а сега хвали кабинета -нещо има гнило ....!?)

26

Анонимен

преди 9 години

Този мухъл извади дългия, мек, лигав, топъл и лепкав език и ...се утвърди на пазицията си. Да му мислят тези на които защитава правата.

25

БГ

преди 9 години

Как може синдикалист да говори така,ами забрави ли кой ликвидира преоритетни на България обекти,ами кой ще вземе 20 млд-дълг,кой с какво ще го плащаме,като нямаме икономика.Абе господин синдикалист,имах добро мнение за теб и Тренчев,но той разбра,че нищо не направиха с тази демоКРАДАция и се отказа,защото е мъжко момче.Господин синдикалист,какво остана от нашата държава,какво беше какво остана,спиш ли спокойно,разбираш ли от капитализъм,къде е той,кой работи,кой се осигурява,та ние сме едно НИЩО

24

Цитат

преди 9 години

"Когато шеф на синдикат хвали политик, не очаквай нищо добро за държавата."Хенри Форд

23

Анонимен

преди 9 години

Браво, браво, нема що, научи се със замах да тегли заеми, все по-огромни!

22

Анонимен

преди 9 години

Тоя се маже /мазни/ като меко масло!!!!

21

Долар ФЕДов

преди 9 години

е, щом един артист го казва от сцената за друг артист, това за овцете зрители е доказатество за абсолютната му истина!

20

Анонимен

преди 9 години

Точните му думи са "защото преди се забавляваше с цялата власт в ръцете си".Разбрахте ли сега , ние сме му за забавление на това същество ?!

19

Анонимен

преди 9 години

Този мазен ***, ги реди тези дитирамби защото са му дали без пари 16 ЕТАЖНА СГРАДА!От нея 3 етажа са профсъюзи ОСТАНАЛОТО ТАЯ *** ДАВА ПОД НАЕМ!

18

Ех

преди 9 години

Тоя пламенчо в началото даваше некакви надежди, ама като го слушам какви ги дрънка и го гледам как се е омазал до ушите забравих за надеждите.

17

1123

преди 9 години

Dimitrov, q ni razkaji za deflaciqta, che po televiziqta neshto ne mojahme da shvanem ideqta ti

16

кк

преди 9 години

Браво, Пламене! Няма друг НАРОД, който да предостави ДЪРЖАВАТА си на някой да се учи да управлява.А....на времето предоставихме Националния отбор по футбол на Христо Стоичков да се учи на треньорство.Колкото втория стана треньор, толкова и първия стана държавник.Човек без идея, без позиция, без визия за близкото и далечно бъдеще на страната.Човек лъкатушкащ се по вятъра.Кажи ми, Пламене, едно политическо или международно постижение на ББ!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Povraschta mi se ot tiq provsaiuzi ..... podkupna sgan sa

14

пъща

преди 9 години

До Smurfепа бавноразвиващ се е, къв да е.. затова не е могъл да стане истинска мутра и са го прибарали службите да им пее

13

Анонимен

преди 9 години

И ти си ***,и Борисов е ***,така,че ще се разберете!

12

Smurf

преди 9 години

Борисов се научи да управлява.Борисов се учи да управлява вече около 10 години. Ами то за толкова време два университета се изкарват . Явно е бавно развиващ се щом чак на 10 година е започнал да отлепя. Държавата да не е детска градина че да се обучават на наш гръб разни наркотрафиканти да управляват

11

vesko02

преди 9 години

Тоя тен посред зима ,и тези похвални слова за Борисов,има нещо.

10

анонимен

преди 9 години

Има право.Борисов е започнал профсъюзна школа в КНСБ.При един Конгрес на на КНСБ , всички участници на Конгреса станаха на крака и му ръкопляскаха.Сега са взели поза от турска молитва.

9

Народът е ...

преди 9 години

... казал, че Вълкът козината си мени. Нрава, никога.

8

Отговорът на ...

преди 9 години

... всички въпроси на заблудения синдикалист е "не".Той ще първият, който ще реве после, че Борисов пак го излъгал.