13

Анонимен

преди 9 години

До 8Ти представяш ли си, колко е заклет?.Колко хора са го клели и проклели.Колко жени и деца е разплакал и си мисли,че ще му се размине.

12

===

преди 9 години

Пиша го, защото имам познати с такъв пример. Ето такъв тарикат беше натикан буквално в *** *** от децата си. Тогава да видиш какво значи съжаление и осъзнаване. Змията, сиреч жена му не издържа и умря преди години от рак. От много ...тестване!

11

Анонимен

преди 9 години

До 6Престани да бъркаш форумци.За не знам, кой път го правиш.Говори на когото трябва.Аз да не съм всички хора във форума.

10

Анонимен

преди 9 години

Защо у нас мъжете не са точно такива? Намират начини да дразнят половинката си, когато решат, но в повечето случаи не го правят по тези начини, които са описани в статията.Сигурно материалът пак е правен по чуждия печат.

9

Анонимен

преди 9 години

Мамини синченца ,охлюви , и подобни бай ганчовци -определено отговарят на описанието .Но живота като цяло им отвръща подобаващо-или стават дърти ергени,или си намират подходяща половинка ,която може да ги тормози ,както те -нея...

8

===

преди 9 години

Лузърът, по-долу, със змията и булката и тестването.Децата ти ще ти го върнат. Винаги така става с такива тарикати. Винаги. Помни ми думите.

7

Анонимен

преди 9 години

Сега ви тества нервите.След ,това Аспаруховия мост,моста на Подуене.Така ,че мили дами подбирайте си мъжете да не придадете богу дух преждевременно.От сбъркани мъже.

6

Анонимен

преди 9 години

с други думи -комплексар си търси къде да си избие неудовлетвореността от живота като цяло.Такъв на 25 може да ви се подиграва ,а на 45 -да реши и да ви поудря малко -така да релаксира след работа.Комплексарчетата не могат да гъкнат пред майка си ,на шефа -също нищо не могат дакажат,пред някой друг мъж -не се осмеляват -щото може и да той също да им отвърне .И къде,къде -решават че ''у дома'' е най спокойно да си проявяват ''геройството''

5

===

преди 9 години

След първото предупреждение, директно го гърмя. Това е при положение, че отговаря само на някоя от точките. Не мога да си обясня, как може да съществува човек, който да прави огромна част от описани дразнения и това да минава в очите на която й да е жена като "той ме обича, обаче не знае как да го изрази и затова се държи така". Ако става въпрос за мъже...в детската градина, приемам. Иначе полза от подобно поведение и подобни лузъри няма и те трябва да бъдат унищожавани овреме.

4

Анонимен

преди 9 години

Просто е изхвърляте го от живота си!

3

до 5

преди 9 години

До Анонименох горкото -злобно човече :) и като я ''вземе ''- / все едно си взема чувал от някоя сергия,нали // ,тя ще му сложи рога с удоволствие.На такова говедце като тебе -рогата му отиват.Причина -ей тъй ,за спорта,да му тества докога точно му е УУУбаво на мъжленцето

2

Анонимен

преди 9 години

Скъпи дами,един мъж, ако държи на Вас,няма да ви кара да се чувствате зле.Това е показател с какъв мъж си имате работа.Не изпадайте в самозаблуждение.Един мъж ,който държи на една жена,знае кога,къде ,какво може да ви каже да се пошегува и да си замълчи.Ако, това би ви обидило.Ако държи на вас, ще желае да сте вечно радостна,щастлива,здрава,жизнерадостна.А не да ви къса нервите и да ви разтраква здравето.Да се чувствате не добре в собствената си кожа от дразнене.Заблуда!

1

Анонимен

преди 9 години

Щом дразни,значи Мрази,щом те Мрази време да му се върне същото.Щом си го проси.Дадено!