8

Анонимен

преди 9 години

До Методи Андреев-експеказваш на *** му намериха новия "спасител" и оФците шъ са юрнат отгоре му, като за маслини по нова година от татовото време.

7

Симеон

преди 9 години

За истината накой от нас може само да гадаем. За себе си мога да кажа, че от около 2002 година кореспонденцията ми в интернет и телефоните ми разговори се следят и част от тях се разгласяват сред хората от град Плевен, вероятно зада настройват хората срещу мен. Интересно, че за толкова време един път не бях привикан в полицията и при прокурор да дам обяснение за нарушен закон или нарушени нечии права.

6

Анонимен

преди 9 години

Като му видя кебапчестите пръсти и....

5

Анонимен

преди 9 години

Никой не следи как го правят, къде го носят.....как са мятат, как са барат...Ентелегеция страшна държавна

4

Иван

преди 9 години

За новите 16 млрд. дълг нещо ще пишете ли?

3

Анонимен

преди 9 години

Този "премиер" е с диагноза и е за психиатрия. Писна ми от тази гнусна ченгесарница!

2

Анонимен

преди 9 години

Ехе колко далеч беше времето през 2001 когато Боко Тиквата беше назначен за главен секретар на МВР от квотата на ДПС в правителството на Сакса-Доган. Така започна кариерата на бившата мутра.

1

Методи Андреев-експе

преди 9 години

Преди една седмица започна изграждането на структури на българската "Сериза". От тук нататък това обезсмисля всякаква дейност на правителството, парламента и президента. След няколко месеца всичко прието и решено ще бъде отменено. България ще бъде отново държава, а не ливада.