27

Сталин

преди 9 години

Има Путин има война в Украйна! Няма Путин няма война в Украйна!

26

Анонимен

преди 9 години

ДО 20 - ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ В иЗТОЧНА уКРАЙНА Е ПОЧТИ ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА А В ЗАПАДНА СА БЕДНИ, ГОЛИ И СПИНОЗНИ КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ СЕКСАТЛЕТИ. западната част е никому ненужен вертеп на спина с 3 милиона заразени. Никога няма да ги приемат в ЕС защото ще съсипят здравето.

25

мирянин

преди 9 години

Изолирайте русия от цивилизования свят,руснаците не заслужават такъв комплексиран диктатор.

24

Анонимен

преди 9 години

Брей *** получиха телеграма и заобичаха Лукашенко както и Пиночет, крал Фахд, крал Абдулла саодитский и разбира се Фердинанд Маркос. хахахахахахахахахахахахахахаххахаххххаххаЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

23

Анонимен

преди 9 години

Беларуски миротворци могат да спрат войната в Украйна.Единственият който може да спре тази война е *** Путин, но тъй-като той е *** няма да я спре.

22

край

преди 9 години

А и в района на бойните действия живеят доста българи. България трябва да направи нещо Трябва да зави съпричастност към проблема и да съдейства за решаването му. Ако искаме държавата ни да е субект на международната политика. Ех плевнелиев плевнелиев

21

частно лице

преди 9 години

Корумпираният Леонид Кучма е частно лице и не разполага с никакви пълномощия за сключване на примирие.

20

до 21

преди 9 години

Вземате ли си редовно предписаните хапчета?. положението ви се влошава.

19

край

преди 9 години

Беларуси и войници от държава членка на ЕС - България. Ако имаме външна политика и държавници България ще предложи да вземе участие в омиротворяването на района. На българска земя за свободата на България са оставили кости и руси и украиници. За сажаление обаче ние имаме Плевнелиев и Борисов

18

Анонимен

преди 9 години

до 25имаме си ракия, кафе, и девиз- да не ти пука!!!!!така, че помощ не чакайте нито от народа, нито от предателите(правителството).

17

непукист

преди 9 години

До 19 USSRПрав си, пропуска е мой извинявам се .

16

парламентьор

преди 9 години

Путин да си заселва Сибир с терористите от Луганск и Донецк,и да слави алчните си пипала от Украйна.

15

НАЙДЕНОВ

преди 9 години

АЗ НАИСТИНА СЪМ АДСКИ ИЗУМЕН КАК НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОМИСЛИ ЗА ЕДИНСТВЕНИЯ СПАСИТЕЛЕН ВАРИАНТ- УКРАЙНА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ФЕДЕРАТИВНА ДЪРЖАВА! СЛЕД ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА, ДВЕТЕ ЧАСТИ- РУСКОЕЗИЧНА И УКРАИНСКОЕЗИЧНА ВЕЧЕ НА МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ КАКТО ПРЕДИ- КАТО ДВА СЛАВЯНСКИ ЕТНОСА! ВСЕКИ РЕГИОН СИ ИЗБЕРЕ СВОЙ ПАРЛАМЕНТ, ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗАКОНИ, ФИСКАЛНА ПОЛИТИКА, МЕСТНА ВЛАСТ, ДАНЪЦИ,ЕЗИК В АДМИНИСТРАЦИЯТА, ДА ИЗДИГАТ ПАМЕТНИЦИ НА СВОИ ГЕРОИ,ДА ТЪРГУВАТ С ЕС ИЛИ РУСИЯ, КЪДЕ Е ПРОБЛЕМЪТ В ТОВА?

14

USSR

преди 9 години

До непукистАвстрия не е член на НАТО ! За разлика от България там се проведе референдум преди 3 години някъде и 70 % бяха против членството . Малка държава с големи топки , антиамериканска .

13

Анонимен

преди 9 години

до 1САЩ ще воюва с Русия до последния украински войник!

12

непукист

преди 9 години

Нещо малко витиевато ми изглежда това с миротворци одобрени от двете страни."Белорусите би могло да се включат в миротворчески батальони заедно с бойци от държава членка на ЕС ,на която имат доверие и двете страни ". Питам се коя държава от ЕС не е член на НАТО и това не е ли начин да се вкарат военни от пакта по втория начин в Украйна.

11

Боби

преди 9 години

Добре, че беше Путин да ги постави на мястото им в Украйна една измислена държава населена от украински нашественици завзели Руската земя!!!Браво на Путин Ураа!Ако не беше Путин най-големия защитник на исляма сега крайните радикални джихадисти от Иран нямаше да имат ядрено оръжие с което да заплашват целия свят!!! Браво на путин браво всички ислямисти трябва да са му вечно благодарни!

10

rumqo

преди 9 години

Ето защо се преброяват дивите зайци при нас, т.е. годните за военна служба,май ще бъдем посочени от братята.

9

Анонимен

преди 9 години

идете в ютуб и потърсете за "лукашенко руский мир" за едно негово изказване от преди седмица. Значи беларусите не искат да са под крилото на Матушка и заплашват да се бият да се запазят съверенитета, а нашите предатели, разбирате ли, Русия та Русия. Ай гиди *** продажни.

8

Трудовакъ

преди 9 години

Погледнете какво става - хиляди украинци, цели семейства бягат панически в Русия и Румъния, за да не бъдат мобилизирани от полуделите укробандеровци в Киев. При това такава мобилизация е абсолютно незаконна - може да стане само при редовно въведено военно положение, но укрофашистите умишлено не го правят, защото няма да получат нищо от МВФ и слугите на САЩ. Цели села в Централна Украйна са останали само с деца и старци - мъжете, които има опасност да бъдат мобилизирани са избягали или укрили...