29

кофти

преди 9 години

Не е ясно кой шилосва Борисов по тия проблеми но можеше да поиска примерно помощ от ЕК з а за рязко намаляване на ограбващите за БЪлгарския народ цени на сега купувания газ.МИлиарди изтичат завинаги без д а носят някаква полза нито на БЪлгария нито на русия

28

Анонимен

преди 9 години

Борисов се снима за Лека нощ деца.

27

Безнадеждно

преди 9 години

Като чета коментарите срещу Русия и срещу Путин разбирам защо тъпият български народ е на това дередже! Защото е ***. Аз също преди години бях фен на Сащ и срещу СССР, но дойде време и слепите даже прогледаха. Само тъпите- НЕ!

26

Анонимен

преди 9 години

С две думи,Европа ни каза следното.Първо ни благодари,че успешно изпълнихме ролята на памперс в нейните ***.А след като безропотно поехме отходния материал ни каза,че употребените памперси обикновено се изхвърлят на ***.От другата страна пък Русия ни показа какво ни се полага за селските ни хитринки,и ни предложи безплатно да изработи катинарите,с които ще заключим завинаги 5-ти и 6-ти блокове на Козлодуй.

25

Анонимен

преди 9 години

Боико във Франця.Само така Боико там са парите там са при Запада братче там са.Ето Русия какво ни помогна 70 години да просим като ***.Този прекрасен и не покорим Генерал Боико Борисов сега да ходи дасе моли като *** от държава във държава само и само да помогне на БГ,а ние пи6ем глупости на търкалета.Това никои неможе го направи освен само мръсната ДС и червените кхмери,и то от завист.Боико е истинският Български Политик и пълководец.Бог даго пази.АМИН.

24

Анонимен

преди 9 години

Боже каква покъртителна снимка!

23

me

преди 9 години

Само не разбрах от къде ще дойде тая газ за тоя хъб, ама нищо, нека има. Може от асфалт да го направят, че то и без това в главата на Боко само това има.

22

БГ

преди 9 години

Бойко си мисли,че като може да излъже нас,може да излъже и ЕК.Чакай малко бе!

21

шоп

преди 9 години

Стига прах в очите ни, Боце! Макар и "златен"!И надуфки, то бива, дуеене ама твойто стана кат' Али Баба и 40 комисари.

20

ЕЛЕКТРА

преди 9 години

Кой и бебетата на Марс знаят кой а това са Мавъра и Р. Овч.

19

мечтател

преди 9 години

Дано скоро газифицират Сл.бряг и с поморийската луга да стане целогодишен балнеокурорт!

18

Анонимен

преди 9 години

Грешиш, Мариците са подарък на САЩ от Станишев и царчето през 2006.

17

Анонимен

преди 9 години

България по принцип няма почти никакви нужди от газ и даже имаме големи количества в излишък, които трябва да препродаваме.За какво са такива спорове за разни южни потоци след като ние нямаме никаква нужда от това, което ще тече в него

16

#$&

преди 9 години

Става въпрос за шистов добив, който не е ясно още дали изобщо ще бъде рентабилен, да не говорим за екологичните последици от това..Празни приказки от празна кратуна.

15

Анонимен

преди 9 години

А Орешарски, който вкарваше цяла година бежанци в България не е ли виновен за радикалния ислям?

14

Burg

преди 9 години

"...комисията подкрепя и българското предложение, но трябват още анализи..."Преведено от езика на дипломацията, горното изречение означава:"Престанете да ни занимавате с вашите глупости."ББ го е разбрал чудесно- той е роден фин дипломат, владеещ няколко световни езика...Ех...!

13

Анонимен

преди 9 години

Не разбрахте ли че руснаците ще го духат.без значение под вода или над!*** мижитурки!

12

Брaнник

преди 9 години

Тези 200 милионa кубически метрa сa нaд необходимaтa нa Бг. гaз! От добивa в шелфa ние покривaме нуждите от гaз зa Бг. и остaвa зa износ към Европa! Стрaх ги тресе руските ни врaгове сaмо от тaзи мисъл!

11

Men

преди 9 години

Южен поток за съжаление вече е Турски поток. В политиката и икономиката празно място няма - на мястото на едни идват други. Лошото е,че в даденият случай ние пак сме от губещата страна.

10

Анонимен

преди 9 години

Егати тъпите драскачи има тук!