20

Анонимен

преди 9 години

"Пак повтарям нито е извършил престъпления, нито някакви нарушения, нито имаме данни, които да говорят за осъществено насилие спрямо него"Е за какво го търсите тогава, толкова усилено? Като не е престъпник, може да е решил да напусме жена си. Какво го търсите. Този ще бъде гръмнат или ще се покрива, докато не му изчезнат следите окончателно, защото знае много. Особенно делата на Дебелеевски.

19

бай Фройд

преди 9 години

Петко е на интимен воаяж с Гей Дмитриевич. Издирването не е по молба на формалната съпруга на Сертов, а на другия очастник в любовния триъгълник Криси Ваджайнин. Интимните драми при хомосексуалистите обикновенно са колосални.

18

ужас

преди 9 години

Разбра се че 20 годишна мацка му е подарила колата си , дали тя не е наясно с историята му.Вижда се че чичката по живо по здраво е напуснал жена си и си живее живота в Гърция , а тук от сутрин до вечер за него слушаме.Това е най важната тема -Никой не пита вече за КТБ изплатиха 3 млрд от парите на народа , а няма един обвиняем....Това не е държава

17

Ало да , Иван търся

преди 9 години

До Ало бе?!Издирва се и по-молба на близките , че повече от 24 часа не са в контакт него след , като е напуснал дома си без телефон , на който да го потърсят.

16

язък за човека

преди 9 години

Бамааму ,жена му не му дава да мръдне на половин метър от полата й.

15

Ало бе?!

преди 9 години

Издирва се някой който е направил престъпление.Защо никой не казва тоя какво е извършил?Все едно комшията да забегне в Испания да бачка в строителството и Интерпол да се юрне да го издирва.А си е лично негова работа дали ще се обажда на жена си или не.

14

БУЛГАРИСТАН

преди 9 години

БАЙ ПЕТКО СИ ХАРЧИ МИЛИОНИТЕ ОТ ДАЛАВЕРИ НА ВОЛЯ

13

nero

преди 9 години

докога държавата ще се занимава с личните проблеми на уж известни хоратака и се очакваше вснички го търсяг той си развява байрака в Гърция въпреки че много добре знае че го търсят усирлено българските влати.жена му да не беше подавала сшигнала въобще когато става дума за семеани недоразомения-казват че Сертов бил ГЕЙ което не ме учудва като се има предвид г-н Станишев

12

хайдук

преди 9 години

Бай Сертов хей така без да се крие от никой отишъл да жулне узаки и оливас у Византия. Нашите служби с годишен бюджет над милиард им трябваха 20 дни да го локализират. Опитвам се да си представя, ако някой наистина иска да се скрие какво става !?

11

Анонимен

преди 9 години

Като му гледам снимката на Петко, теорията за любовницта ми се струва малко вероятна.

10

Dublin

преди 9 години

До 8..e kato hodi do Rim-oprostiha li ti grehovete...??;))..., ce ei na baiko Berluskoni mu gi oprostiha...

9

Анонимен

преди 9 години

"Той призова Сертов да отиде в някое полицейско управление, за да се прекрати процедурата по издирването му."Това ми напомня на жалкото хленчене на Цветанов пред медиите с молби Галеви да се предадат аххахаЩом Сертов се крие вече няколко седмици, не знам какво очаква Лазаров.

8

Анонимен

преди 9 години

Еййййй, за кой ли път ни направиха на маймуни. Що ги ручахме жабетата ?

7

Анонимен

преди 9 години

мъже сме, трябва да проявяваме разбиране; миналата година една ученичка ми завъртя главата и чак до рим ходих

6

до неразбралите

преди 9 години

Буля Сертовица знае,системата на ДАНС каква е,обаче хитро ще си трае!

5

Анонимен

преди 9 години

Айде бе, Петко, обади се, че си добре, че тук всички се изпопритеснихме!

4

Шерлок

преди 9 години

При изчезването по време на празници на семеен мъж с десет бона кеш, причината обикновенно е гостуването на тъщата.

3

ognyanz

преди 9 години

Като се обади, да не забрави да ги попита за какво всъщност го търсеха.

2

Това Ченге

преди 9 години

Да плати това мръсно комунистическо ченге парите за издирването. Сигурно над 100 000 са похарчени като сметнем колко го търсиха с Хеликоптер.Мръсни маймуни, това вида му е като на шебек.

1

Анонимен

преди 9 години

Сигурно изневерява на жена си с някоя *** и заради това цялата държава го търси, че даже и Интерпол. Голям смях...