150

Анонимен

преди 9 години

Simeonov ti kade be6e celi 50 godini , sega li se seti

149

ZAKONA

преди 9 години

Da se prieme Zakon , Romi da imat pravo samo na 2 Deca

148

Анонимен

преди 9 години

До турчинЖивея близо до 1 от *** махали в Плевен. Преди години самотни маики бяха някоя излъгана ученичка или млада жена с 1 дете. Сега самотните маики близо до дома са с по няколко деца от 1 мъж, които обикновено си почесва тумбака през лятото в двора в компания с още няколко такива, ама всеки ден.

147

Анонимен

преди 9 години

Тоа Симеонов голем маипулатор бате , Ромите предтавляват България в Германия с няколко вече документални филма по немската АРД , тоест в Германия се знае че Ромите са българския народ в България а не самите българи понеже са снимали ромскитя квартал Столипиново

146

Анонимен

преди 9 години

Някой знае ли какви са тези Дасикане Рома , от къде идват по точно , странни племена в България

145

********************

преди 9 години

А този Ромски език от къде идва , няма никъде по Света такъв законен Език , тоест Ромския език е незаконнен в България

144

Анонимен

преди 9 години

DPC POTGOTVIA POCVATA DA UPRAVLIAVA,PODSTREKAVA PRESTAPNIZI OT MALZINSTVATA DA IZVARSHVAT PRESTAPLENIA,NO OBVINIA VA DARGAVATA.ZA PODSTREKATELSTVO MESTAN TRIABVA DA OTIDE V ZATVORA,A DPC ZAKRITA.

143

Dasikane Roma

преди 9 години

От кога е това множение на Ромите , цели 50 години нищо не е правено по въпроса ,сега нищо не може да се направи , има Роми които говорат нито български нито турски а некакъв Ромски диалект

142

Българин

преди 9 години

Съгласен съм че не може да се генерализира - тези били такива, онези онакива. Всяко стадо си има ***. Проблемът е че някой от хората в тази държава се крият зад етническата си принадлежност когато дойде време да поемат отговорност за свойте престъпления. А и институциите се страхуват да търсят отговорност на някой хора.

141

Анонимен

преди 9 години

Както и да го мислите,духът от бутилката е изпуснат,и след има няма 15-20 години ще преобладават *** :) ! Само че кой ще ги храни не е известно за сега :)Па и депутатите кой ще храни :))

140

Анонимен

преди 9 години

До 141 (до 135)на думи е лесно и дори звучи чудесно. Но нека все пак бъдем и малко прагматични - домовете не са решение (не съм обективен източник, но макар и преди доста години, имам някакви преки впечатления от един такъв дом), а най-голямата институция - държавата, отдавна е избягала. При осиновяването влизаш в едни филми, а да не говорим за правозащитните организации...Така, че ... май сме си в перманентен цугцванг

139

Анонимен

преди 9 години

Най-после сме единни...

138

Анонимен

преди 9 години

няма извинение за посегателство над лекар, който се опитва да ти спаси живота. точка. никакъв алкохол, 'културна изостаналост', етнически бит, гето, слаба образованост и тем подобни обяснения. особено фрапиращо е сам да извикаш линейка, без да си платил и една стотинка на тази държава и да пребиеш човека, който идва да ти помогне. и най-дивите зверове в природата в един момент осъзнават, че не им правиш зло; наистина нямам думи!

137

Анонимен

преди 9 години

Взимайте пример от Стара Загора, събориха едно гето, след нова година продължават с още много къщи, ако трябва и с подкрепата на армията

136

ДО 146

преди 9 години

Моля не говорете лошо за уличните ***. Те са чудесни същества за разлика от това племе. И не прави чест на ДПС да защитава престъпници. За никого не е тайна, че престъпленията на *** не се наказват със същата строгост на закона, както на останалите граждани на тази държава. Докога ще си затваряме очите?

135

Исмаил

преди 9 години

Тия пък завиждат че не могат да правят деца....Че ще помагаме ако трябва.Нали сме една държава?

134

турчин

преди 9 години

Некой със сини венци ми краде ника.Ненакрадохте се бе.

133

до турчин

преди 9 години

всичките ми приятели от турски произход се мъчат като грешни дяволи във скапаната ни държава, плащат данъци и ругаят 'ромската' престъпност, между тях, арменците, българите, евреите и руснаците няма никаква разлика и всички сме жертва на тези набези и престъпления. ако наистина беше турчин, за какъвто се представяш, щеше да си един от нас, възмутените! аз пък ти казвам, че уличните кучета може и да раждат на конвейр, но поне не ходят да искат пари от държавата, от твоя и моя джоб!

132

Обективен

преди 9 години

Е, този Симеонов откри топлата вода!

131

лекар

преди 9 години

Скъпи пишман-демократи и защитници на псевдо-права! Единствените 2 места, където съм виждал живо същество да напада медицински персонал, който се опитва да им помогне или спаси живота, се наричат Animal Planet и National Geographic. Не знам какво работите, но е факт, че в махалите към днешна трябва да се влиза с мрежи и упойващи стрелички, след специална подготовка.