220

гого

преди 9 години

До Анонименможе и да ги употребят

219

ПиЧеТо

преди 9 години

Т'ва са вицове.... ми да се "плаши" Русия със санкций, е все едно "рибар с риба да го плашиш", че това си е вид "оксиморон"! Пичове, я се стегнете психически, и не се поддавайте на смешната русофобска пропаганда! РУСИЯ Е ВЕЛИКА СИЛА! Тя не се подчинява, не угодничи, не шикалкави, а напротив - тя е международен политически фактор, както всяка Велика страна, с нея се съобразяват! СЛАВА НА РУСИЯ и хвала на Путин! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

218

Анонимен

преди 9 години

До дррррррМного си ***.

217

Анонимен

преди 9 години

Руснаците нямат избор - или с Путин или както в България, колония на САЩ, мизерия, бедност, беззаконие а американския посланник се разпорежда като генерал губернатор и назначава премиер и министри.

216

Анонимен

преди 9 години

Хе хе хе, колко патетично. Да извади страната от тежката ситуация. Хе хе хе. Тези спекулации в рублата наистина вредят на Русия но чак пък тежка ситацуя. Богатствата на Русия са си там, и Русия има всичко необходимо за нормален живот и храна на хората си. Европа винаги ще има нужда от газта на Русия, а нефта вече 70% е пренасочен към Азия. Русия е от най големите производители на пшеница и храни цял Египет. Явно има много заблудени хора които мислят, че спекулациите с рубата ще свалят Путин.

215

АКО САЩ ДАДАТ ОРЪЖИЕ

преди 9 години

на ХУНТАТА в КИЕВ, следващата година ПУТИН ще приема парада на МАГДАНА

214

до 261

преди 9 години

И как без да гръмнат един патрон? Я колко техни патрони изгърмяха верните им кучета - укрофашагите, и пак нищо не постигнаха, дрънкайки оръжие и стреляйки срещу народа. След военната кампания сега почнаха с икономическа агресия, да видим докъде ще я докарат, докога ще успеят да дърпат разни механизъмчета, без да съборят и себе си в тая нелепа игра.

213

Анонимен

преди 9 години

Сега руснаците сами ще се закопаят, щото олигарсите си изтеглят парите от там.Тези опъжия, дето са ги произвели... сега ще трябва да ги ядат.

212

антикомунист

преди 9 години

Ето това е наистина мощната и силна държава - САЩ. За 3 месеца изкъртиха физиономията на путлеристите без да гръмне един патрон. Ще ги съсипят та няма да има какво да ядат , но каквото си посееш това ще жънеш. Да им е честито на тия загубеняци .

211

до Нострадамус

преди 9 години

Ако ЕС имаше свестни лидери, сега беше моментът да заеме водеща икономическа роля в света, прецаквайки и американци, и руснаци, оставяйки ги да се дъвчат един друг, докато се самозадавят. Вместо това, заради същите тези лидери, ЕС слугува на едната от двете страни.

210

Анонимен

преди 9 години

рашките и арабелите са на едно ниво - дрънкат оръжия и гледат да убият някой. Животни.

209

Анонимен

преди 9 години

Какво е общото между паунд, долар и рубла?Един паунд рубли струва един долар!Прочети още на: dnes.bg/world/2014/12/16/za-rusnacite-putin-e-chovek-na-godinata.248665#comment-newest

208

Нострадамус

преди 9 години

Въпросът е какви санкции следва да наложи светът на САЩ заради активната им роля в дестабилизирането на суверенна и независима Сирия?! Доларът ще последва рублата и ще попадне отново в кошмара си от април 2008 г., когато дори в Албания (вярното ислямско куче на САЩ) отказваха да купуват долари и предпочитаха евро. Изобщо, крайно време е светът да премахне модела, наложен от САЩ и Русия, в който те се правят на велики и всемогъщи....

207

Petko13

преди 9 години

Преди седемдесет години, повече от двадесет милиона съветски граждани дадоха живота си, за да се спаси Европа и света от нацистите, а сега Европа и САЩ подкрепят нацистите срещу Русия и Новорусия. Срам!

206

Анонимен

преди 9 години

"Господ да благослови велика Америка!Срина рашистите за месец!!!!Респект пред ОБАМА!"И като се събудил какво да види - краката му отвити.

205

Анонимен

преди 9 години

На този свят всичко се връща... Рано или късно и УСА ще си намерят майстора, както всяка империя в историята.Само украинците да му мислят... След 25 години демокрация, мога да кажа, че и американци и европейци ги лъжат безсрамно.

204

Анонимен

преди 9 години

А твойта дъщеря къде живее. Прибира ли се късно, скита ли. А жена ти. Не се ли отбива при съседа от време на време? Сигурен ли си, а? Я си помисли! Впрочем защо се интересуваш от семействата на другите и къде живеят децата им.

203

Анонимен

преди 9 години

До 243: ти,нали разбираш,че трябва да се бори всеки със себе си?Обичай ближния си тъй ,както обичаш себе си.Между другото идва Коледа.Дори боговете днес са приватизирани.Моят бог,моята истина ,моят свят.Нашият умра полани.

202

Анонимен

преди 9 години

Господ да благослови велика Америка!Срина рашистите за месец!!!!Респект пред ОБАМА!

201

Анонимен

преди 9 години

До 245Такива като тебе едно време на гурбет по Турско са ходили.... И добро не са намерили...Раята си остава рая и след 150 години