16

Маркс

преди 9 години

Да се закълне върху Корана и ще му повярвам!Както Таийб ги ислямизира, скоро очаквам нашите преселници да започнат да се връщат, а няма да се учудя и истински турци да емигрират тук. Нека идват хората, аз имам добро мнение за тях.

15

Анонимен

преди 9 години

Хей сидерастите пощуреха под тая тема :)))))

14

Павлина

преди 9 години

Откак съм опитала турския суджук, вече 17 години дори не поглеждам българския кренвирш! Ама то на българина всичката му работа е като кренвирша му ... калпава!

13

Анонимен

преди 9 години

Защо не трябва да има етнически българи в държавното управление на Република България?! Ета защо - "Българите са народ, неспособни да създадат и поддържат функционираща държава!" - изречение от интервю с министър-председателят на Холландия!!

12

лллллл

преди 9 години

До Анонимен 15Ами тикато си наъ чистия Бългрин зщо не си учил као него и да станеш изам министър и да отговаряш за сигурноста??Май от чалготеки да си показваш селенията не е останало време за четене.Тукавсе сте таман Българи и никой различен не може да е някой,макар че на 80% от вас майиките ви сменят памперс почужбина и мият чиний а бащите ви бахтат по горбет.Ако иам мислеха така хората.Сега още щеше да мислите че компютара е свръх разработка и само да си мечтаете за такъв у дома

11

anonimen

преди 9 години

do 12 ne znam dali si balgarin,no v turcia niama balgari vav vlasta.Ako niakoi im gi beshe natrapil,dali shte badat taka tolerantni,kak mislish?

10

до 16

преди 9 години

АМА НА СЪН бе кюпек

9

Анонимен

преди 9 години

Управлението на държава е толкова сериозна и отговорна работа, че не може да бъде оставена на българите! Радвам се, че турците в страната ни все повече и повече печелят самоувереност и опит в държавното управление и заемат все по-висши постове в държавната йерархия.

8

Сянката

преди 9 години

Що се праиш на свестен бе

7

Както се казва ...

преди 9 години

Хубаво момче, ама ... турче.

6

od 6ti

преди 9 години

Българин съм на 100%,но виждам ясно ,че турското население в България е стойностно ,работливо ,почтено и ги уважавам.В Истанбул ни посрещат радушно- комшу......и т Съхраняват българската църква "Свети Стефан"на Босфора и определено не се конфронтират с нас.Вражда не трябва да има! Всички сме с равни права.

5

Анонимен

преди 9 години

марш в Анадола бе фес

4

БГ

преди 9 години

Щом е български гражданин,какъв е проблема?Вижда ми се съвестен и свестен!

3

реалист

преди 9 години

Много добро впечатление направи Г-н Орхан Исмаилов в предаването на човека с .Д .с.- откорвен , широко скроен, компетентен.Ако пред назначаването му имаше подобно събеседване вероятно нямаше да има и протест.Определено печели доверие!

2

Анонимен

преди 9 години

Ха сега хората на Белата Златка да се развихрят - форумът е ваш, другари !

1

Анонимен

преди 9 години

Ксенофоби,Микрофонът е ваш!