19

Борисов по-скоро...

преди 9 години

... трябва да търси решение как унищожените от него 245.000 работни места отново да се създадат и тези 245.000 безработни отново да си намерят работа. както и за останалите 230.000 безработни.А не да се занимава с бомби, мини и други подобни тъпотии, за да трансферира държавни средства в джобовете на бившите си съдружници от СИК.

18

Анонимен

преди 9 години

А неможе ли да ги закарат в контеинери в черно море и там да ги гръмнат под водата?

17

#$&

преди 9 години

Премиера трябва да се занимава с други неща.. На нас българите ни е в кръвта да се занимаваме с неща, които не са ни работа..

16

Анонимен

преди 9 години

Да ги дадат на берачите на джелезооооо!

15

до add

преди 9 години

Кой го е избрал? Никой не го е избирал. Избраха го едва 16% или едва 1/5 от българските избиратели. Останалите, 84% или 4/5 от българските избиратели не го избраха. Но той е нагъл и заграби властта с Четириглавата Ламя (, която е всъщност 13тоглава), която е едва на 1/4 от българските избиратели. Четириглавата Ламя е на Олигархията. Това е едно непредставително, незаконно правителство, в което 3/4 или 75% от българските избиратели не са представени. Никой не е избирал Борисов - той са.

14

да прати...

преди 9 години

... Цветанов да ги утилизира.

13

Решението е...

преди 9 години

... едно - Взрив

12

ideq

преди 9 години

Да свика извънреден конгрес на Герб в НДК , да се отцепи периметъра (може и всички други парти) да се сложи в основите на сградата.... и питайте да ли има желаещ за детонация.

11

7

преди 9 години

равномерно да се разхвърлят около турската граница

10

Анонимен

преди 9 години

Най надеждният склад е в личното му мазе и това на НС нека да ги раздели по равно и край на проблемите ни!

9

asd

преди 9 години

занимава се с глупости за да отклони вниманието от инструктажа от сащ за юп белене самозапавания сертов, блъснати съдии на пешеходни пътеки и много дуги ... страшна работа!!!! жална ни майка. проклети да сте тези които го избрахте бял ден да не видите простаци такив...

8

Агент Гоце

преди 9 години

Борисов не се бъзикай с Руските възпитаници!Валери Митков е доктор и професор. Роден е през 1961 година в София. Завършва Московския институт за стомани и сплави през 1986 г. със специалност инженер-металург.

7

Анонимен

преди 9 години

RESHENIE N 1.MALKO POD SGRADATA NA PREZIDENTSTVOTO.MALKO POD NARODNOTO SABRANIE I OSTANALATA CAST POD MINISTERSKIAT SAVET I BALGARIA E CISTA I SVIATA REPUBLIKA.

6

Анонимен

преди 9 години

И за мините намерете решение,и огласете и златните договори и годишните работни проекти на фирмите: Асарел Медет, Елаците Мед, Дънди Прешъс Метълс и ГОРУБСО -Кърджали,за които един смел българин Стефан Марков води дело във Върховния административен съд срещу Министерския съвет на 8 декември.

5

Решение

преди 9 години

Сложете ги по Турско-Българската граница.

4

67

преди 9 години

щом това му е работата да ги складира в Банкя

3

БГ

преди 9 години

Каква минна романтика се е развихрила в главата на Премиера!

2

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ЛАТИНО ДЪРЖАВА,ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА УБИЕ БЕЗНАКАЗАНО ВСЕКИ,НАРКОТРАФИКА И КРАЖБИТЕ СА НА ПОЧИТ,БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН И СЪДЕН

1

Анонимен

преди 9 години

Като за начало изпратете тези от Дебелт да ги разглобяват.Ще има и други кандидати за скрап.