39

до 53

преди 9 години

Ами, ако си размърдаш мозъчето, може и да видиш някакъв смисъл

38

Анонимен

преди 9 години

Като са такива патриоти и като милеят за милата ни родина, защо не направят констурктивно предложение и компромис. Защо ли? Защото са една шайка ***! Безмозъчни ***! Искам нови избори, че този път Борисов да излезне с пълно мнозинство и утайката като ПФ, АБВ, РБ и онези катили от Атака да бъдат елиминирани и забравени.

37

do 49

преди 9 години

Били обяснил смисълът им, че аз не намирам такъв. Ако е зора да се разкарат партии като ДПС, то тогава има съвсем други инструменти за това, които са по-пасващи на конституцията на една демократична държава! Горните искания пасват на Северна Корея. Ако искаш такива, си хващай куфарчето и отивай в някоя диктатура да се радваш на задължително гласуване. Не забравяй да пътуваш и 300 км до секцията!

36

Анонимен

преди 9 години

задължително ще нарисувам на бюлетината един среден пръст за всички партии в Бг

35

петков

преди 9 години

дрън дрън кокал се така не пуща

34

Анонимен

преди 9 години

Исканията са напълно смислени, народеца обаче се радва, когато го крадат, и изпада във възторг, когато Боко го нарича матриал от тв-екранчето

33

от 46

преди 9 години

Само, че не виждам как ще стане това. И каква ще е санкцията, ако някой не гласува? Ще му се отнеме правото на глас или какво? Простотии на една малка полицейска партия! Така че, българино, се научи да гласуваш, ако искаш държавата ти да има правителство. Ако ли не, продължавай да си мучиш в *** наречен България и се възмощавай после как Русия се гаврела, как САЩ нареждала и как ЕС била виновна. Много *** народ - страшно слаба държава!

32

Анонимен

преди 9 години

Точно заради това мразя малките партийки. Това не са партии, които са в състояние да управляват. Те имат само 1-2 изисквания, които чрез влияние се опитват да наложат. И Атака бяха така и РБ и този измислен патриотичен фронт и АБВ са същите!!! Това прави правителството нестабилно. Предложението за задължително гласуване е умопомрачително безмислено, ОСВЕН АКО не се предлага електронно гласуване и за хората, които не могат да се движат (пенсионери, инвалиди и т.н.) да има мобилни секции.

31

ок

преди 9 години

НЕКА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! НО САМО, АКО МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ПО ИНТЕРНЕТ!!! ИНАЧЕ Е ПРАКТИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО! НЯМА ДА СИ ПРОВАЛЯ ПЛАНИРАНАТА ПОЧИВКА, ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ! А БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА? - РАЗПРЪСНАТИ СА И ТРЯБВА ДА ПЪТУВАТ ДО УРНИТЕ ЛИ?

30

Rumen

преди 9 години

ПФ е новото ДПС в парламента. Или просто е едно и също.

29

Анонимен

преди 9 години

ГЛАСУВАНЕТО Е ПРАВО А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ. ПОНЕ ТАКА ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА. НО ЗА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ОЗНАЧАВА АБСАЛЮТНО НИЩО. ТЯ Е БЕЗПОЛЕЗЕН КНИЖЕН ***. НА КОЙТО *** СЕ ИЗХОЖДАТ ПО ГОЛЕМА НУЖДА. НО И ДА ГО НАПРАВИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ДА ПОТЪПКАТЕ КОНСТИТУЦИЯТА ПАК ЩЕ ВИ ПУСНА В УРНАТА ДЕБЕЛИЯТ С КОТЕШКАТА ГЛАВА. НО ТОЗИ ПЪТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

28

Анонимен

преди 9 години

Задължително гласуване трябва да има.Това е по добре за малките нации.Но когато се гласува трябва да има и още една точка-не съм съгласен със всички партии-нека да управляват експерти назначени от ЕС!

27

Общи приказки

преди 9 години

Абе какви данъчни облекчения?!?! Напротив - трябва да има данъчни отежнения за Гласувачите!Защото така ставаш съучастник в престъпното ограбване на Държавата вече 25 години!!!Съучастник в законното ограбване на труда на честния българин, ограбването, наречено с благозвучното име "субсидии" на Партиите?!! Това пък защо??!!Пари се дават за произведен продукт, а не за говорене на общи приказки!!

26

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде мафия, но българите сме велик народ и не се предаваме. Продължаваме напред.

25

бате Илко

преди 9 години

Хората с патриоти4но мислене.....??? Кои Слави Бинев ли има6 предвид?

24

Анонимен

преди 9 години

Интелигентния начин, без да има явна дискриминация, е да се повиши избирателната активност с данъчни облекчения. Така ограничаване на изборното право няма и ЕС не може да ни критикува, но и куп *** остават без стимулация да гласуват.

23

Анонимен

преди 9 години

мишките поставят условия на котарака.....

22

БРАННИК

преди 9 години

Срам и позор сте всички. Един дол фенки. Ще дойде ден и горчиво ще съжалявате, че сте си правили далаверите на гърба на народа.

21

Анонимен

преди 9 години

ми да го пускат за гласуване в НС, там няма да мине.

20

Бай Ганьо

преди 9 години

Лъже серсеминът, няма да се разведат, келепир има в тая работа.