56

..

преди 9 години

До 63Ами това е условието на ЕС, за да не изкривяват пазара руснаците със субсидии от едната дейност в другата. Сравнението с жената е смехотворно - четете повече за пазарна регулация, ще ви се изяснят нещата.Личи си че пазарната регулация като тематика ви е чужда, но продължавайте да коментирате - битовите ви аналогии ме забавляват.Така или иначе ЕС победи, и почти неволно (и изглежда против желанията на някои политици и 'експерти' като вас) сме от правилната страна на историята този път.

55

Анонимен

преди 9 години

АУУУ БАЦЕ КАК ТАКА СЪС СТАНИШЕВ ЗАЕДНО? НАЛИ МРАЗЕШЕ "КОМУНИСТИТЕ"?

54

работник Газпром

преди 9 години

Какая пропаганда Путина???? О чем здесь???? Нет разрешения от Болгарии на строительство ЮП, мы не строим. Турция согласна. Сербия, Австрия, Венгрия дали разрешение на строительство. Они приглашены газпромом на обсуждение нового проекта. Они надежные партнеры. Остальные спокойно могут подключиться к хабу в турции, проложив трубопровод за свои деньги. законы ЕС сроблюдены. Все довольны. Мы работаем соблюдая законы ЕС. Нельзя строить в Болгарии , значит не будем. Это просто торговля.

53

Голем смех

преди 9 години

Текст под снимката:"Шефовете на българската колониална администрация нямат право да сядат в присъствието на големия бос"

52

Бакал Петко

преди 9 години

Късно е вече,чада ,мандалото за България хлопна и тя да си сваля гащите вече на западните ***.

51

Анонимен

преди 9 години

И някой разбрали от тоя нискокачествен пасквил там за кво са си говорили тия муруци? -нашият май още нещо в самото начало го е пернало пак за шенген.....

50

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Двама *** в Брюксел.Тиквата е втори мандат премиер и още не е чел договора за Южен поток.Язък за кучето което подари на Путин.

49

RAMBO

преди 9 години

ДЕЛА и ДОКУМЕНТИ.Кой е Бойко-той е комунист от БКП и майор от УБО.Бойко е работил в държавна сигурност с псевдоним Буда.бащта му е служитеул на МВР.Борисов има досие в ЦРУ и ОЛАФ като престъпник и мафиот.Кой е Цветан Цветанов-той е комунист и член на БКП и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масасов убиец Григор Шопов.Коя е Цецка Цачева-комунист ОТ БКП и висш ПАРТИЕН СЕКРЕТАР на окръжен народен съвет плевен.Цецка яде за 1700

48

..

преди 9 години

Дол им го е казал много добре-няма да се поддадем на пропагандата на Путин в България.Разбирай - всичките тук сега дето ми говорите колко бил важен за вас ЮП,как искате да го спасите,как ние сега да ви берем срама-разбираме че сте под силно руско влияние,че сте чужд агент,че народа ви е с промит мозък и не може да защити интереса си-говорете ми, накрая ЕС ще каже каквото винаги е казвал:1. Има трети енергиен пакет2. ЮП не го спазва3. Русия не е искала дерогация на (1) за ЮПТова е.

47

неутрален

преди 9 години

Винету и Плевела да бъдат обесени. Слугуват не на една а на две държави. Искат България да е под турско робство и едновременно да изпълнява стриктно американски заповеди. РчАз незнам България какво точно е...боксова круша или тоалетна. На всичкото отгоре Плевнелиев продължава да заплашва Русия..... какъв народ сме та допуснахме такива същества на върха на държавата...явно скапан безхарактерен народ. "КОНГРАЧУЛЕЙШЪН, НАЙС ТУ МИИТ Ю"

46

работник

преди 9 години

Покрай този проект,който се точи с години какви пари потроши д-вата,какви комисионни прибраха-бедна ни е фантазията.Ама иначе няма пари за болни дечица,за увеличаване на заплатите,пенсиите и др.,а вдигат цената на тока.Енергетиката и фармацевтиката са тумори,които изяждат обществото ни-кръвопийци ненаситни.За золумите в енергетиката никога няма виновни.Тази тема е табу за всички управляващи,прокуратура.

45

Анонимен

преди 9 години

Борисов се засегна,че Путин подлага на съмнение самостоятелната политика и суверенитет при вземане на решенията и е прав ТЕОРЕТИЧЕСКИ.Но що дири сега в Брюксел и пита какво да правим с Южен поток.Преди питахме и правехме каквото каже Москва.Сега питаме Брюксел и изпълняваме каквото кажат от там и най-вече Вашингтон,когото не смеем да питаме.А суверенитета и независимостта ни е тема за маса,нямаща нищо общо с действителността,защото трудно се постига и прави от политици и държавници с топ.и,с широка обща и политическа култура и виждане в перспектива.Борисов не е такъв.Той е човек на момента.

44

Дядо Гошо

преди 9 години

ПУТИН Е ДОСТОЯН ДЪРЖАВНИК ДА КАЗВА "ДА" И "НЕ" в зяащита на държавата си .Б Р А В О

43

трий руска гадино

преди 9 години

Единия от снимката е Руски шпионин със сигурност!Що лъжете ЕС бе червени гадове?!

42

грубиян

преди 9 години

Като са толкова корави и принципни от ЕС, защо не спрат и Северен поток? Ама не, те си дърпат газа, а на нас аборигените подхвърлят жалки подаяния, повечето от които отиват за изхранването на безбройното софийско чиновничество. Като се видят номерата на джиповете и лимузините, които хвърчат към Гърция по празниците, веднага става ясно кой се е нагушил с европейските и бюджетните пари.

41

rumen72

преди 9 години

Борисов и сие се сърдят като им кажат, че сме си загубили суверинитета и ни убеждават на думи, че не е така, а след два дни летят до Брюксел за становище на ЕК и потупване по рамото и снимки, е това ако не е загуба на суверинитет здраве му кажи.

40

уаn

преди 9 години

И аз искам ясно становище.-Защо бе Бойчо, толкова обичаш властта и редовно си плюеш на физиономията само за да се задържиш на върха?

39

Анонимен

преди 9 години

"Бях възмутен от изказването на една говорителка и се надявам началниците й да я смъмрят тази госпожа за това, че ЕК само наблюдавала "Южен поток"."-какъв изказ на министър-председател на евр.д-ва."Искам от ЕК по темите да ми се отговаря с "Да" и "Не" - това може, това не може."Аабе ти не си редови чиновник,та да ти казват може-неможе.Ти си там,за да отстояваш българските интереси,достойнство и пр.,а не да козируваш.Поредната излагация на мутрата.После,що не ни уважавали-с мутра начело,няма шанс

38

Анонимен

преди 9 години

Руснаците казват -Никога не прави добро-за да не получиш зло...И след хилядите добрини по наш адрес ние винаги им отвръщаме с предателства и злини...Еми всичко свърши...Последната им добрина-АЕЦ Козлодуй като мине в небитието след 2 години ще си станем пустиня каквото и заслужаваме...

37

ДС

преди 9 години

Защо си дадох гласа за тебе Бойко ?!