30

Не е ли така?

преди 9 години

Нали си Сърдит Бе, Тигре? Путин ти каза ,че си зависим и скочи като Ужилен заек... Са при Юнкер За Инструктаж.. Ей, Нищо от Вас НЕ Става! Ходете си, вкъщи и си седете там... Пари имате... Оставете Кадърните Хора, които за жалост са малко, но има... Да Поведът България по нов път... Ако, има други методи...

29

историк-анализатор

преди 9 години

Другарите да ми говорят за суверинитет е все едно педофил да иска да стане детски учител. Само да ви напомня . Г.Димитров е искал България да стане част от Югославия , но Сталин не се е съгласил . Т.Живков е подписал да станем 16 република на СССР . Така , че сега БКП- БСП-ДС да ръси мозък и морал по тази тема е меко казано неуместно .

28

жалейка

преди 9 години

Не плачи майко Българиьо не тъжи,че тебе простаци, келемета и чокундури те управляват. Не надай се майко Българиьо че твоите синове-политици, мислят за теб и те гледат. Но плачи майко и страдай за твойте чеда български, що политици в робство на запад продадоха и твойта едничка надежда за възраждане на едно ти останало българско национално самочуствие погазиха.Но знай ти майко и помни народа български ще помни и рано или късно възмездие ще си потърси от тез твой "синове" предатели.

27

Анонимен

преди 9 години

GOVORITE TAKA VSEEDNO nqmame gaz, I gaz imame, I traba prez Ukraina ima! Ot samoto nachalo, nikoi ne vqrvashe na tozi proekt, osobeno spetsialistite! Prekaleno skap I glupav e! Voinata beshe mejdu Rusia I Turtsia- energiyna voyna! Ot tazi voina pecheli ES, no gubiat Rusia I Turtsia! RESHIHA da si STISNAT RATSETE I da go nabutat na ES! Tolkova e prosto

26

Анонимен

преди 9 години

Не чувате ли *** на ЕС и български изменници как припяват в момента: "Не ни трябва Южен поток"? Какво могат да кажат след този тотален провал. Освен като лисицата в баснята: "Гроздето е кисело". България загуби своите лични ползи от този проект. Виновни са управниците, които в стремежа си за угаждане на САЩ са готови да сложат народа си на дръвника.

25

Анонимен

преди 9 години

Този *** е в основата на провала! Какво ли не прави за да няма точен отговор за проекта. И да лъже, че не е чел договорите като в програмата преди изборите беше обявено, че ЮП ще се развива. Авторитета, ако нещо е останало, на България е нула заради плеядата *** натресли се на Българския народ и довели до там като се спомене името на България да предизвиква смях и подигровка. И Борисов е основният виновник с тъпотата, алчност за власт и психическа нестабилност. Тези които гласуваха за него

24

Анонимен

преди 9 години

Най-доволни са американците.Както казва сенатор Маккейн да 2020 ще изнасят газ за Европа.Същият,който има тежки психически отклонения придобити от времето ,когато е бил в плен.Бил е в плен,защото е пратен от правителството на САЩ да убива невинни жени и деца в Виетнам.Какво са правили виетнамците с него там ние не знаем,но знаем,че същият дойде заедно с още двама тук скара се на "суверенното"правителство и те се отказаха от Южен поток.

23

Анонимен

преди 9 години

Закривай, няма нужда от ненужен паток

22

Анонимен

преди 9 години

То договорът е на инглийски бе, то не *** матриал за четене, туй да не е Агата Кристи.

21

Милена

преди 9 години

Боже пази България! И господ вече не иска да ни чуе. Сами не знаем за какво по напред да го помолим.

20

Анонимен

преди 9 години

моля ви, заради боко, когато му давате нещо за четене го надписвайте "винету", за да го прочете, иначе кауза пердута...

19

Анонимен

преди 9 години

всички гадатели казваха, че българия щяло да е новият ерусалим. но никой не се замисла какво точно означава. никой не казва, че в новия ерусалим ще има българи... просто евреите си измислиха нова територия. арабите им писнаха.

18

Играта свърши

преди 9 години

Защо не проумеете, че сме заложник на Щатската политика в Украйна. Заради Украйна загубихме 700 милона - 400 милиона от газопровода и 300 милиона заради обслужването му от Български специалисти и работници. Евросъюзът ни даде курбан на своя Бог - Щатите. Играта свърши, господа политици. Господин Борисов 3 и половина години не отворил договора да го прочете, какво пише в него. Поне съветниците му да са го прочели. Явно е, че премиерът не обича четенето, но поне си признава, казвайки че незнае

17

Анонимен

преди 9 години

1 милион ненормалника дето гласуваха за този мисля че ако се разкопаят здраво никой Поток няма да им се опре...

16

Анонимен

преди 9 години

пък и няма нито европейска, нито американска фирма, която е инвестирала един вид в българия и да оставя в държавата 400 млн годишно. смешни *** са.

15

Мъртви души

преди 9 години

Просто сме жалки, даже и враговете ни изглеждат малко снизходителни с нас, защото за няколко години така ни найбаха, че нищо не остана от нас. Просто едни смирени и почти умрели животинки без глас и без никакво достойнство. По-долу от нас няма! Който друго мисли - да отоде да се прегледа в психото.

14

Анонимен

преди 9 години

явно боко е прочел договорите и е видял, че то тези 400 млн на година може да прибира поне по 40 за себе си и е полудял от яд...

13

Анонимен

преди 9 години

всичко свърши Тиква.Путин пак ни го подаде.

12

оптимист

преди 9 години

Спокойно всичко е под контрол. Малкият гном чейни и украйнците с пръдня ще напълнят тръбата.

11

непукист

преди 9 години

До 10 Анонимен Нека да гледаме фактите ,а те са че след като юдата Горбачов ни предаде у нас всичко се срути и вълците които само това чакаха подпомогнати от мафията (която няма цвят) и слугите си разкъсаха държавата и народа .В резултат от България остана само една удобна територия.