25

Анонимен

преди 9 години

До Ястреб ВеликолепнийВие сте специалист по всичко, седователно знаете отговора. От коя част на света се включвате? Тази гейската ли? ------------------------------------------Предполагам се предсравят за този, който пишеше под ника Ястреб. Изказванията му бяха доста интелигентни, за разлика от вашите.

24

Антисоросоид

преди 9 години

Учете арабски, та да може един ден бялото малцинство да се интегрира в мултикултурна Европа, а не само да си седи в къщи и да гледа новини на майчин (европейски) език! Такова е бъдещето на Еврогейския съюз.Салам алейкум!Алах акбар!:-D

23

Анонимен

преди 9 години

А не може ли просто да се стимулира раждаемостта и Европа да остане Християнска.

22

Анонимен

преди 9 години

ЕС не знам дали знаят - ПРИРОДАТА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНИ МЕСТА!

21

европеец

преди 9 години

Дебилните аргументи в такива статии силно ме дразнят! Пише "... според Евростат, младите хора под 15-годишна възраст ще намалеят с почти 15 на сто към 2060 г.". Та значи с имигранти да бъде решен проблема? Поне на едно място да пишеше за насърчаване на раждаемостта. На коренното население! Родените днес тогава ще бъдат в най-трудоспособна възраст!!! Мерките са: повече е**не, по-малко аборти и (най-вече за западняците) белите да се научат, че и те вместо имигранти могат да вършат черната работа !

20

to6o

преди 9 години

а Франция ще се изравни с Германия със 74,3 млн. Да са живи здрави арабите, да вдигат раждаемостта :)

19

Анонимен

преди 9 години

До стефчо????????????????

18

стефчо

преди 9 години

да ама аз не се нуждая от нея. един ми е живота и не искам да го изкарам като роб..малко ли *** ,индийци и пакита има....айде холан

17

Анонимен

преди 9 години

Как ти дойде на ум да пишеш това? Ксенофоб е, който мрази чужденци. Не съм ксенофоб, а там, където ме пращаш ми е рано да ходя. :) Пази нервите човеко! Надявам се е топло в стаята ти.

16

Анонимен

преди 9 години

До за 22Ако в паспорта има виза, може и да отидеш. С европейски със сигурност можеш да отидеш до всяко кътче на света.

15

Анонимен

преди 9 години

До с две топкиТи си гладен. Топки за тенис на маса? За какъв спорт са топките? Гладна мечка хоро не играе. Хапни и тогава се сили.

14

Анонимен

преди 9 години

Бързайте за Иран и Русия! Там е по-добре от Европа. Самолети тръгват всеки ден.

13

Анонимен

преди 9 години

Хайде всички в Русия и Иран! Там правете деца. Има водка в Русия, а в Иран е сух режим. Който е ислямист да тръгва за Иран, който е алкохолик за Русия.

12

Анонимен

преди 9 години

Колко от коментиращите имат деца? В БГ като няма 3 ти пол та какво? Цървулите не могат да си платят за сФирка на околовръстното, пият кафе ако ги почерпят, бира на пейката в парка само лятно време, и все за друг им е крив за неудачите им. Неудачниците се познават по мрънкането.

11

Анонимен

преди 9 години

Европа е застаряваща именно защото и се налага да издържа емигрантите. Младите семейства все повече отлагат създаването на поколение заради растящия икономически натиск създаден от твърде либералната идиотия. А огромната част от емигрантите от африка и азия не искат да работят (особенно легално) и се налага да бъдат издържани от социалната система на която коренните европейци трудно могат да разчитат и трудно се доверят.

10

Сталинка

преди 9 години

Одобрявам!И България има тежки демографски проблеми, затова да си внесе повечко бежанци. Препоръчвам и емигранти от Афганистан, Сомалия, Мавритания и Папуа Нова Гвинея.Един милион ще свърши работа, те знаят как се правят деца.

9

Анонимен

преди 9 години

Нарочно ще отида заминавам на пук на *** , ще отида в Сибир в Томск , Красноярск или Новисбирск..

8

с две топки

преди 9 години

Има ли тука мъже?Който се чувства мъж да тръгва с мене да махаме предателите!ЧАКАМ!!!

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТръгвай веднага за Русия и Иран... как ще бъдеш и на двете места, ти знаеш, но тръгвай бързо, не се бави!

6

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Ku ku