116

xerox

преди 9 години

Айде на бас, че за МВР и министерството на Лилиту Павлова, пари ще се намерят, колкото те си посикат! Ще се реже само от министерствата на РБ. Ясно ви е защо? Или да обяснявам?

115

АНТИ

преди 9 години

Как ще има пари, като има огромни кражби навсякъде? ?

114

Анонимен

преди 9 години

Нека да му е хбаво на този дето е от долу!Ох,ох,че е хубаво!

113

135

преди 9 години

До Анонимен 121Как да дава? Та той това го не умее. Виж, да взема - има да взема! В пълния и преносния смисъл ха ха!

112

Анонимен

преди 9 години

Министъра разчита,че учителите ще проявят разбиране и ще продължават да работят за без пари за да има пари за лимузини, съветници, бонуси и привилегии за управляващите, а те за тяхните деца не се притесняват ще ги запишат да учат по Европа все пак техните заплати не са учителски!

111

Нидейти рива

преди 9 години

Нидейти рива червени ***.За вас остава шланга на сругаря Путин.На пресконференция в Анкара Владимир Путин обяви, че Русия не може да продължава строителството на газопровода Южен поток. Той отбеляза, че страната му обмисля въпроса да построи газопровод до Турция, която иска допълнителни количества синьо гориво, съобщава ТАСС.

110

Анонимен

преди 9 години

pliuete Borisov, ama pak go izbrahte, zashtoto znaete che po-dobro reshenie ot nego nyama !

109

A

преди 9 години

А така,за КТБ има-бюджетите на министерствата да му мислят!!!

108

anonimen

преди 9 години

*** министьр-председател , слаба дьржава

107

Анонимен

преди 9 години

Тъй като нищо не се прави за икономиката, производството и намаляване на безработицата възниква резонния въпрос, как със фиктивни съкращения и ограничения щефвървим напред? По времето на ГЕРБ се разпиляха и окрадоха 8 милиарда. Борисов се самозабрави и реши да вдига отново тока което изкара хората на улицата и му биха шута. Сума ти гадости направи за да се върне като почти срина банковата система, участва в грабежа на КТБ и плю в ЕС против България и не получи и едно евро.

106

Анонимен

преди 9 години

Изглеждат некадърни и смотани. Няма един силен сред тях който да копира швейцарските закони или еврейските наредби да изчисти страната от *** и да върне българския народ в земите му

105

Хризантема

преди 9 години

Ей, пак плъзнаха червените *** и им текат лигите да плюят. То какво ли друго им остана. Само че са жалки кресливи пуделчета, на които камилите не обръщат внимание.

104

Gruyo

преди 9 години

""Потери Болгарии от приостановки "Южного потока" составят 400 миллионов евро в год, сообщил на пресс-конференции президент РФ Владимир Путин.""

103

Анонимен

преди 9 години

До Ala_BalaДнес има мутри, простаци и неработоспособно население (пенсионери) и много много *** които всеки ден изкачат от родилните домове, новородени кандидати за живот от помощи

102

Анонимен

преди 9 години

docent gn-Boiko Borisov e edin ot nai intelegetni ucheni v Balgariq! Dori i velikiq Ain Shtein, pasti da qde pred takav aristokrat!

101

Анонимен

преди 9 години

давайте господин Борисов... във вас ни е надеждата !!!

100

135

преди 9 години

КОЙ ги избра тези?

99

Винету

преди 9 години

До 112 анонимник. Поне малко се информирай, ***, преди да плямпаш. Защото 6 млрд. от тези 8 отиват за плащане на предишни заеми, включително изтеглени от твоите любими червени домати.

98

Анонимен

преди 9 години

"Няма пари, действайте........."При Боко е така!!Забравихте ли??Ако сте забравили знаци имате ДЕМЕНЦИЯ!

97

Анонимен

преди 9 години

Тиквун сега реве че нямало пари защото плащаше на протестиращите и сега трябва да избива кинтите мизерника