48

Анонимен

преди 9 години

Преди малко дадаха по гръцки канал видео от самозапалването на жената. Обществеността бе информирана, че жената страдала от психични проблеми, че през изминалата година в България имало 7 случая на самозапалване в знак на протест срещу беднотията в страната, където средната работна месечна заплата била около 400 евро. ......А къде е тази заплата от около 400 евро, като повечето ми близки и познати работят за около 400 лв.!?

47

До 53

преди 9 години

Всички ще се радвам, ако стане чудо и тя се възстанови. Все пак има дете - за него ще е тежка травмата от тази постъпка на майка му.Дали жената е добре с нервите или не е, ще се произнесат специалистите-медици, а не роднините и съседите.Не знам защо вчера ми изтриха коментара, когато написах, че жени с още непораснали деца изключително рядко посягат на живота си и затова се питам дали не е имала проблем с психиката. Не ми е ясно какво нелицеприятно видяха в този мой коментар.

46

онбашията

преди 9 години

така е като е толкова евтин бензина!

45

Анонимен

преди 9 години

Колкото и безнадежно да е тази жена ще се възстанови

44

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

до 47Ами, защото се е самозапалила ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО !Затова политизираме.Ако беше се запалила пред кръчмата, щяхме да говорим на кръчмарски теми ...

43

Анонимен

преди 9 години

Добре де, а защо я мъчат?Знам, че звучи жестоко, но не е ли по-добре да й сложат летална доза морфин?Така и така няма никакъв шанс.И дори да имаше, тя би ли искала така да живее?

42

Анонимен

преди 9 години

Това е протестът на грозните и глупави протестиращи. До там ни докараxа

41

Анонимен

преди 9 години

ae не ви ли е срам да политизирате защо се е запалила.... за хелоуин не сте ли чували???поздрави от sydney

40

бай Иван

преди 9 години

Безвремието в което живеем и неясната перспектива ,изкарват от равновесие хората.Шайката бандити от прехода ако се изолират,България ще тръгне в правилната посока...

39

ВЪЗМУТЕН

преди 9 години

Веднага бързат да я изкарат луда! Защото така им е удобно! За да омаловажат саможертвата й, акта на протест срещу мафиотизираните, безскрупулни и нагли "политици". МЕРЗАВЦИ!И услужливите, продажни, наведени, гнусни медии веднага подеха каквото им наредиха! ПФУ!!!

38

Богдан

преди 9 години

Ще я поддържат 5 дни на апаратура ,колкото се полага по клинична пътека и това е..за 6 -ия ден пари не отпускат и ...сещайте се.Нищо политическо не виждам.

37

Анонимен

преди 9 години

Ами...., сега!?

36

Анонимен

преди 9 години

Като са я виждали вечно разтроена,тази Жена и притеснена ,защо не са и взели проблема за сериозен? Нещо не и дава мира и покой.Като е била психически негодна,защо не я заведоха на психолог? Много лесно да изкараш някой луд.Какво причинява лудостта и кой никой не пита.Не става така.Половината Жени в БГ нямат спокойствие и са вчно притесне и за децата си.Изкарайте ги луди,какво ви пречи? Някак си не става,когато станат повече от една Жена.Значи има голям проблем.И не е в Жените, а за къде другаде.

35

Ф.С.В

преди 9 години

най лесно за властите е ТЯ да е куку- Но когато човек протестира -трябва да знае какво прави- и за какво го прави- сега всички гадаят около кибрита с надпис Герб и мястото на самозапалването - явно е че това е акт срещу държавата която докара до абсурден живот много хора- Но все пак Тигърът е Тигър когато е жив - мъртвият тигър не е заплаха за никой ,,,

34

Анонимен

преди 9 години

И какво ще постигне с това сега? Всяко чудо за три дена. Поредната, която си е посегнала на живота, кой знае защо. Да се беше хванала да се бори. Всички знаем колко е лесно да драснеш клечката и да се свърши с нея ще се свърши, ами с децата й? Семейството й? Били разделени не знам си какво... оправдания. Да се беше хванала да си вземе децата и да емигрира. Ако всички българи, които изпадахме в безизходица се самоубивахме българи нямаше да останат. Нали уж сме лъвове и трябва да се борим?!

33

Анонимен

преди 9 години

Без политиците цяла България е в критично състояние. Явно трябва да се появат камикадзета а не самозапалващи се за да се оправиме някога.

32

Анонимен

преди 9 години

Най-близките не ти помагат а те отритват.Какво чуждите ли хора все да помагат.Срамота!

31

пожарникар

преди 9 години

За съжаление на третия ден при 30% изгаряния,кръвта се натравя и хората си отиват от тоя свят.В България не се научиха да лекуват изгаряния.Преди 20 години в Русия,при тежки изгаряния,пострадалите се държат в капсула-балон,без превръзки с вентилационна система за филтриран въздух без бактерии.Пострадалия се обработва само с разни мазила при което оцеляват до 70% изгаряния.У нас обработват раните с антибиотици и подхранващи кремове,превързват и след следваща превръзка се отлепя новия епидермис.

30

Анонимен

преди 9 години

Това не единствен случай.Много роднини предава сестрите си и братята си.Не вникват в същността на проблема.Игнорират,братята и сестрите си. Скоро имаше аналогичен случай.Брат, сестра напълно са се отказа ли от сестра си.Жената стигна дъното отритната от най-близите си почина.В желанието си да се бори с тях и всички останали.Неразбирането на околните.Липста на всякаква подкрепа ,води до този край.Защо на близките при такива случаи не им се търси съдебна отговорност?Едно 90% те са виновни за случи

29

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗатова няма да се оправим, защото всеки човек в тази държава е на различно мнение като космите на коста след бъркането в контакта. *** НАРОД - БЕДНА ДЪРЖАВА, а за бедните хора никой не го е грижа и следователно вървим към гибелта си. Амин !