153

Анонимен

преди 9 години

Това беше най-голямата гавра с част от българските избиратели от началото на"демокрацията".Кой казва,че нови избори сега щели да повторят резултата.В националистическия спектър разликата ще огромна,и то в поза на Волен.

152

Анонимен

преди 9 години

Комунизма си отива.

151

Анонимен

преди 9 години

Още ли си вадят очите жалките тролчете? Видя се на изборите колко файда има.

150

1957

преди 9 години

Валери Симеонов първо да обяви какви данъци е плащал до 2008-9г защото докато натрупа първите 100 000 000 лв беше инструктирал касиерките си да дават хвърчащи бележки за парлама е така лесно се спасяват моряци в Гърция,лесно се строят църкви и се прави благотворителност.Всичките ни управници до един са *** И ТО ВЪРЗАНИ С ТРОСКОТ.

149

Анонимен

преди 9 години

Валери Симеонов-ПФ-инженер,бивш атакист,натрупал парите си чрез съмнителни сделки с недвижими имоти много ,от които в София,напуснал Атака под претекст,че Волен Сидеров подкрепя ББ,също активно пропагандирал срещу ББ и досието Буда.

148

>>>>>

преди 9 години

Каракачанов се прави на Партиот за да остане в България като Български гражданин

147

Анонимен

преди 9 години

Каракачанката дължи обяснение на българския народ за срещата миналата година във вилата на Емо Ротманса в Етрополе.Когато ги снимаха със скритата камера как организират купуването на гласове.

146

Анонимен

преди 9 години

Слави Бинев -ПФ-таекуондист,започнал кариерата си като спортист,влязъл в конфликта каратисти срещу борци в мутренското време на братя Илиеви(оцелял!),натрупал парите си чрез овеселителни заведения,евродепутат от Атака призовал европейските служби да арестуват Бойко Борисов.

145

TITO

преди 9 години

Македонска партия ВМРО в Български Парламент , срам и позор , продажници на Държавата

144

Анонимен

преди 9 години

Каракачанов не е българин а македонец , *** си без бой

143

kureca Stefan

преди 9 години

само АНТИ българи бате

142

Анонимен

преди 9 години

Walerkata oprawi biznesa i semejstwoto:)

141

777

преди 9 години

Тия ла ша управляват България леле мале , какво ни чака българите

140

До ОМГ

преди 9 години

ОМГ, не бъди наивен. Те до сега поотделно не са имали програма (общите приказки и лозунги не се категоризират като такава), та сега заедно, изведнъж за нула време, ще напишат нещо реално работещо!Примерно великата идея да замразят цените на тока, нооо .... без да пипат Мариците или фотоволтаиците! Сакън! Това означава държавата да субсидира разликата в поскъпването което очевидно се налага, което означава заеми, разпродаване на страната и т.н.Програмата е разпродажба и чершафосани бенефициатори.

139

:)))

преди 9 години

Крепостта се превзема отвътре!

138

opтimist

преди 9 години

towa e

137

Македония - MAFIA

преди 9 години

ВМРО не е българска партия , да си ходат в Македония

136

Анонимен

преди 9 години

Гн Борисою не искаме да допуснете в власта наи големият Доспатски мафиот Бив6ият областен на Смолан.Веселин Борисов 4еркезов във власта.Наи големият сол та6.к на Иван Костов.4еркезов направи огромен палат покраи язовир Доспат но се изпла6и от комисията Ку6лев и продаде вси4ко за6тото вси4ките пари му беха незаконни.От ново трябва да бъде разследван за пресвояване на незаконни средства.Товае един от неуморимите пресвоява4и на дърйавни пари.Тои е след Доган.

135

*******************

преди 9 години

Банда партизани , следващите крадци

134

АНТИ

преди 9 години

Да разбирам ли, че българите ще започнат да се връщат от чужбина?