67

Анонимен

преди 9 години

Оставка!

66

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА- АТАКА и АТАКИСТАМного ни е яд на вас. Отде накъде сте тръгнали да държите сметка на шефа Буда и на нас *** че ще управляваме със скритата подкрепа на ДПС. Все пак ни трябват пари,затова вдигаме тока,крадем парите от фалшивите магистрали,парите за здраве,на пенсионерите,работещите.Мрази всички като Волен които ни разкриват кражбите и ни пречат!Да живее Герб!Да живее ДПС!Вечна дружба!

65

Samo minavam

преди 9 години

аз искам да има избори и ще се аргументирам,защо.Много гласове се купиха и много пари се пръснаха.Хаиде да не изброявам от какво се печелят пари в тази държава.Просто ще трябва отново да се раздават пари.голям смях ще падне.

64

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА-АТАКА и АТАКИСТАДепесарски *** от ЮРУШ, АКО ГЕРБ направят коалиция с ДПС и за тях ще напиша, че са *** на хидроинженера!!!Според делата, а не думите и предизборните обещания - такива сте юрушистите и онези нещастници от БСП!Ненавиждам всеки, който ляга пред ръководството на ДПС!!!Мекерета и доброволни еничари!Да живее България!Юруш за опорни точки към сараите на почетния си председател в сянка - сокола!

63

плaтен трол

преди 9 години

Единствения *** тук с обратни наклонности е превърнал този сайт от политико- обществен- икономически в розов и сайт за мъжки ласки. Разбираме че е разгонен и сънува Сидеровия,но Волен сега е зает тези дни да задоволява мутрата - тиква. После и на него пак ще обърне внимание!

62

АТАКИСТ

преди 9 години

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееее!! Не , Бойко, неееееееее! Не, целия!

61

АТАКИСТ

преди 9 години

Мазохист, "парашутист", онанист..............АТАКИСТ!!!!

60

коко

преди 9 години

Ние от перник ще дойдем и ще помогнем на КОШМАРА АТАКА!Още зимата сме готови да изтребваме тия алчни *** с мерцедесите!!!!

59

КОШМАРА-АТАКА

преди 9 години

"Мина" шефа...Сайдеров.... "Умряла работа"...........в прекия и преносния смисъл...Много исках да му кажа, че друго си е "пожарникарския" ама пусто кой си рита трудовата книжка.........

58

Наблюдател

преди 9 години

До АТАКИСТ- ментетоАбе *** Герберски,ти наистина си обратен и си падаш по мъжки ласки след като постоянно обръщаш темите от политически на сексуални. Всички ли гербери са с хомо наклонности като теб????????????????????

57

Анонимен

преди 9 години

Ако парите от субсидиите на партиите бяха в КТБ, резултатите щяха да са коренно различни. Субсидиите са вредни за това самопровъзгласило се за политици племе.

56

лекар-психолог

преди 9 години

Мисля, че не ни е необходим ГЕРБ , защото в този сайт има няколко червени трола, които са готови да крадат / управляват / България по комуно-социалистчески. Правят лагери и там всички, които не мислят като тях , не че те могат да мислят но то така беше и при овчаря Тодор Живков .

55

Л@ЙНАРА-АТАКА

преди 9 години

Баба ми Бойка Борисова ме почерпи с бяло сладко. Верно, че беше глътка-глътка и половина ама беше супер!! Ммммммммммммммммм!!!!!!!!!!

54

ГЕЙБЕР

преди 9 години

Моля да ме извинете,но няма да съм във форума известно време и да коментирам защото заедно със шефа Буда сме в сараите на гости на смелия сокол и желае да напълни всички мои отверстия.

53

Анонимен

преди 9 години

НЕ на подготвяната Зле прикрита Коалция БОСТАН и на властта на Олигархията, Задкулсието и Мафията.Ноември пак сме на барикадите пред НС.ОСТАВКА !

52

въпрос

преди 9 години

Искам да попитам:На Герберите и на Буда дали им се клатят фасулите напред- назад докато Сокола Ааамед Доан и Местан ги....пъват отзад?

51

тролгеносен

преди 9 години

До БГИ ти ли си като мен пасивен ГЕЙбер!Няма ли тук някой активен че съм загорял страшно!?

50

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА- АТАКААЗ СЪМ ИБРИКЧИЯТА НА ХИДРОИНЖЕНЕРА!ДОЛУ АТАКА- САМО ГЕРБ И ДПС!ВЕЧНА ДРУЖБА!СЛАВА НА ПАДИШАХА!Да живее вечно нашата партия Герб!

49

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА-АТАКАИБРИКЧИЯ НА ХИДРОИНЖЕНЕРА!Да живее България!

48

тролгеносен

преди 9 години

Тук съм пак тролчета ГЕЙберастки, Атакисстки и кутевски и с жажда чакам пак някой да ме обладае! Чакам оферти на някой мачо с голям и работлив!