100

До Одисей от 124

преди 9 години

Тъкмо се зачетох и реших да отговарям на пост 128 и прочетох и пост 129 . Разбрах, с теб не става дискусия. Оди сей!

99

Анонимен

преди 9 години

140 И не само на времето когато падаха бомбите на НАТО в Пожаревац родното място на Милошевич си работеше най-голямата дискотека в Сърбия със звучното империалистическо име МАДОНА , пак по това време си работеше и радио МАДОНА и пускаха само омразни ЗАПАДНИ хитове , и дввете са собственост на Марко Милошевич синчето на Слободан , същото държеше и безмитната търговия в Сърбия с омразните ЗАПАДНИ СТОКИ - цигари , уиски и т.н. Сега МАРКО се укрива в Русия под крилото на руската мафия Одисей 1

98

666

преди 9 години

Путин отива в Сърбия и им носи 2 млрд., а при нас идва МакКейн и ни взима милиарди, спирайки "Южен поток". Кунева отива в Брюксел и ние губим атомни реактори, а Румъния отива в Брюксел и получава нова атомна централа. Гърция е в ЕС и взима 226 млрд., включително и от нас, и й опрощават 120 млрд. Изводите за държавността се налага от самосебе си. Другото, дето го пишете, е бля-бля.

97

Р.Р.

преди 9 години

До SrbinВие Сърбите винаги сте били лакеите на Русия, и има защо Сталин отне от България Македония и ви я подари. Русия ви накара през 1885г. да ни нападнете. България беше млада неопитна държава едва извоювала свободата си, но сигурно още ви боли плесницата която изядохте тогава. Разликата е че Българският народ винаги е бил толерантен към другите етности, гостоприемен е не е конфликтен, а за изкуствено създадената ви държава и за националистите които я обитават целият свят знае.

96

Акъл море

преди 9 години

Сърбите преминаха през ада и си останаха сърби.Българите се пребоядисаха само като им помахаха пред носа няколко долара.Отвориха военните заводи на врага и дадоха летищата строени от Русия на враговете на човечеството.Затова отдавна съм се отказал от сегашна България.Моята България е тази на Симеон Велики,на Цар Асен и на Бай Тошо.Дано не ме пратят откъдето съм дошъл с Руски Искандер.Ако така ще трябва да напусна нека да е томахавка.Тогава ще знам,че съм на ПРАВАТА СТРАНА!

95

Анонимен

преди 9 години

133 От Москва разбира се , тя продължава да си все същата Империя на злото както я определи Рейгън на времето , само че последните години поради икономическата криза се беше замаскирала но веднага щом дръпна малко напред си показа зъбките и доказа че за нея международното право продължава да не не значи нищо.

94

Анонимен

преди 9 години

130 изпии си лекартсвата , какви чуми и сатанизми

93

обективен

преди 9 години

"какво може да причини конфликт между големи ядрени сили...."право куме,в очи.Светът се нуждае от баланс и равнопоставеност.Реалностие са различни от тези преди 10-15 г.

92

Анонимен

преди 9 години

124 Има нещо хермафродистко в изказванията и разсъжденията на такива като теб , вие хем сте комунисти хем осъждате комунизма , най-малкото което може да се каже е че страдате от раздвоение на личността .Одисей 1

91

Анонимен

преди 9 години

124 Съжалявам но не мога да направя разлика след като начело е бивш служител на КГБ след катов Государствената Дума е бъкано от бивши членове на КПСС , след като върнаха химна на Съветския съюз . след като ПУТИН ОТЧТИТА , ЧЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА Е РАЗПАДАНЕТО НА СССР няма как да е нещо друго Одисей 1

90

До Одисей 110

преди 9 години

През 1917г Русия беше нападната от шайка разбойници, начело с Ленин и финансирана от врага й -Германия. Цитирам по спомен Игор Бунич. И беше разграбвана и унижавана в продължение на 70 години. Сега Путин е цар на Русия, а не на СССР. Прави разлика между Русия и СССР.

89

Алекс

преди 9 години

До 105 АнонименДобре инвеститоре. И затова всички се надпреварваха да приватизират неефективните предприятия, които според теб даже и не съществуват преди 89-та? знаеш ли защо полските ябълки са по евтини от нашите? Ами китайския чесън или турските домати? Икономисте? Ние нали вече 25г сме ефективни?

88

Ясу Димитракис

преди 9 години

До ГЕОРГИОС НИКОЛАСЙорго, подкрепям! Истанбул ще стане Константинопол отново! Пак ще станете Византия и пак ще ви бием както Хан Аспарух навремето.

87

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 111 Сталин не беше ли грузинец?А Ленин - евреин?

86

Srbin

преди 9 години

*** су нам увек били неприатеи!*** су едни од глупих европских народа!*** су предале Православje!

85

Анонимен

преди 9 години

От 5 дни, според МВФ, Китай е първа икономика като задмина САЩ! Честито на китайците! Пак според МВФ до 2019 г. Разликата ще нарасне до 20%! От септември до сега цената на петрола падна с 15% , но по бензиностанциите няма намаление! Ако цената на петрола продължи да пада в САЩ ще има масови фалити на петролни компании! Борсите са непредсказуеми и има голям спад. Германия влиза в рецесия, която ще се отрази на целия ЕС!

84

ГЕОРГИОС НИКОЛАС

преди 9 години

ВРЕМЕ Е ГЪРЦИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НАТО, И ДА НАПРАВИ ВОЕНЕН САЮЩ С РОССИЯ.ЩЕ СЛОЖИМ НА ОСТРОВИТЕ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ, ЩЕ ИЗПЕПЕЛИМ АНКАРА..ЩЕ УБИЕМ МИЛИОНИ ТУРКИ-НЕВЕРНИЦИ.МАЛА АЗИЯ = ИЗТОЧНА ГЪРЦИЯ !

83

Анонимен

преди 9 години

Войната ще бъде обявена от УСА и НАТО през януари 2015г - Ванга

82

Атанас

преди 9 години

До 94,хаха. То само някой в БГ да си помисли да налага вето, такива Евро шамари ще има. Бедна ви е фантазията. Наистина ли мислиш, че България е в позиция да налага вето? Стига смешки. Изпълняваме послушно каквото ни кажат отгоре - едно време от Москва, днес от Брюксел и Вашингтон.

81

До 94

преди 9 години

До до 88 СърбинОпаа, кой ще ни е виновен на нса, че в Кърджалийско няма да остане един българин след 15-20 години, а/ Пак ли Путин и Русия?