28

Анонимен

преди 9 години

В Турция ще ни позволят ли да си направим българско ДПС? Няма, нали, а в България може всичко, дори и да се наруши конституцията, за да се създаде етническа партия.

27

Бай Иван

преди 9 години

ДПС били етническа партия, а НПСД каква е? Да не е българска случайно. Значи вече в парламента имаме 2 турски партии - тази на Касим Дал и Корман Исмаилов и ДПС.

26

Анонимен

преди 9 години

Даже в САЩ има социалистическа партия,и то не една

25

анонимен

преди 9 години

когато преди година народа ви казваше че дпс ви ***..лва вие го наричахте *** когато ви казваха че сидерефенди трябва да се даде на съд вие го пратихте в куба а вашите хора в китаи и камбоджа а сега ТИКВАТА ВИ Е ВИНОВЕН.аз като по *** да ви питам вие кога спечелихте избори а три мандата като куковиците на чуждо гнездо управлявахте и вкарахте държавата още по надолу в блатото.вие бяхте тарикати досега/не ББ/но сами си влезнахте там където вие мястото.

24

ИСТ

преди 9 години

Достатъчно откраднахте, преватизирахте и комисионирахте. Не се правете на тъжни. Ще ви стигнат за 10 живота. Глупавият народ да му мисли - впрочем той не може.

23

ДА!

преди 9 години

ТАКА Е НО ВИЕ ДОКАТО РАБОТИХТЕ В ПАРЛАМЕНТА ГЕРБ ХОДИХА ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И СИ КУПУВАХА ИЗБИРАТЕЛИ СЕГА НАПРАВЕТЕ КАТО ТЯХ ТО СЕ ВИЖДА ЧЕ ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ПОНЕ СИ ПОДГОТВЕТЕ ХОРАТА КАКТО ТРЯБВА Г-Н МЕРДЖАНОВ

22

Анонимен

преди 9 години

НА ВАС ЧИПА ВИ Е ЗА СМЯНА ! СПРЕТЕ ДА МИСЛИТЕ САМО ЗА БЪРЗО ЗАБОГАТЯВАНЕ И КОГО КАК ДА ИЗЛЪЖИТЕ И МОЖЕ И ДА ЗАПРИЛИЧАТЕ НА ХОРА,ЗАЩОТО ВИЕ КОМУНИСТИТЕ НЕ СТЕ ХОРА !

21

Правилно е

преди 9 години

Не козметични рокади и преследване на кокала , а -генерална подмяна на приоритети , -пълна смяна на манталитета,- най- после интересна на Народа да е над личното обогатяване и алчностЗа това са необходими по Моисеевите закони поне 40 год.

20

Анонимен

преди 9 години

Народа не прощава и никога няма да прости на крадците и националните предатели. Вижте какво стана с Костов. Това ви чака и вас. Пенсионеритге, нашите родители, за съжаение си заминават. И вие с тях.

19

Миков

преди 9 години

Не сменяйте уидера. Сменете аукохоуа!

18

Анонимен

преди 9 години

Хората си искат БОСТАНТака ли е ,Тикви !!!

17

Анонимен

преди 9 години

Заплатите са много ниски и за ромите а българите избягаха.

16

Анонимен

преди 9 години

Развъждането и толерирането на ромите започна от БСП, аз лично по тази причина спрях да гласувам за тях. Евророма прибраха в Коалиция за България. От какъв зор? И Стойнев го каза вчера - не се ли научат ромите да работят, нищо добро не ни чака. Хора с леви убеждения има достатъчно в държавата, но вие предадохте българите за сметка на турци и роми, хайде сега в опозиция и дано ви дойде акъла, че е нужен и малко патриотизъм. И махнете Миков, много е безличен.

15

Анонимен

преди 9 години

Оставка!

14

Анонимен

преди 9 години

а БСП успя ли да разбере народа или беше заглушена от гласът на КОЙ? Респективно, сега народът нарежда гласът на БСП да се заглуши и ако продължават по същия начин останалите политици също ще усетят посланието на народа много ясно! Доган, Пеевски, Мустака, Цеко -- вън всички корумпирани олигарски от политиката!

13

Анонимен

преди 9 години

Партия от сталиниски тип и да има и да няма лидер все тая. Пак си остава компартия.

12

Анонимен

преди 9 години

БСП може да оцелее само като БКП иначе все повече пропада.

11

Анонимен

преди 9 години

БСП няма да залезе.БСП ще наджевее и вас..

10

историк-анализатор

преди 9 години

Единственото правилно решение е БСП-ДС да се саморазпусне и да се направи нова лява партия с хора до 35-40 години . Така направиха Германия след втората световна война , за да се отърват от националсоциалистите на Хитлер. Нашите комунисти-социалисти са по зли от хитлеристите и много по прости.

9

Тихомир Томов

преди 9 години

Въпреки редицата полезни неща - и резултати в социалната сфера, и успокояването на бизнес средата, очевидно е СЛЕДНОТО - кои ръководеха тези министерства при мастията Орешарски ?!!! Хасан и Чобанов - те са от Движението за Пари и Служби и БСП не може да се кичи с техните успехи !