21

Анонимен

преди 9 години

Брато, ко стаа с оная танцьорката на пилона? Нещо джиджи-биджи има ли?

20

до 20

преди 9 години

При 50% избирателна активност и като се има предвид, че половината от гласувалите са платени ***, не виждам как разбра, че РБ са Касим Дал. Това са гласове против гърбавите и майка им-комунистическата партия. Това е протестният вот. Другият протестен вот е негласуване, което не дава резултат в България, а би следвало парламентът да се пълни с депутати-като броят им да отговаря на избирателната активност. 50% гласували - 120 депутати, разделени между избраните партии.

19

Анонимен

преди 9 години

Най-добрия и компромисен вариант е надпартиен експертен кабинет.Така или иначе не могат да се разберат. От нови избори няма смисъл, защото ситуацията ще е същата. А германския сценарий при нас е немислим. Ние ако не се плюем и делим перманентно, няма да спим спокойно.

18

Анонимен

преди 9 години

вече и файтон не могат да запълнят.

17

Смешници

преди 9 години

През 5 мин. си сменят мнението. Сутринта четох точно обратното, а сега това. Ама нормално като се събрали 15 партии с коренно различни идеологии. Ако изобщо имат идеология различна от пари и власт.

16

Анонимен

преди 9 години

Тези не могат да се разберат помежду си.

15

Анонимен

преди 9 години

Когато някой е гласувал за РБ - не е искал ББ за премиер. В противен случай - защо са ни различни партии, нека всички да са под общия знаменател на ОФ-то и 99% изборна победа. ББ вяма мнозинство - няма как да е премиер, още повече, че се изсили, че ако няма 100 депутати изобщо няма да мисли за правителство, получи около 80 - какво премиерство, какви бодигардове на някакъв си лидер на партия в затишие. Достатъчно ни закопа ББ дори напусна по-рано поста си, а сега пак си го иска - *** ми - доди ми

14

Ленин

преди 9 години

О-ф-ф, били "важни политиките"?!Абе, я ги направете на минимална заплата и без милионите грешни пари, ограбени от труда на Честния българин, за да им се преведат субсидии за партиите-Фирми, с над 1 % гласували овце за тях...Ще видим тогава за политики ли сте там или за Пари?! И то Милиони...Хайде, да не си говорим приказки от Октомврийската революция 1917 г.

13

Ще ги бъде РБ!

преди 9 години

Този Лукарски трябва да го изберат за лидер на РБ. Излъчва спокойствие, умереност и интелигентност. Коренна противоположност на надменните и високомерни Костови *** Радан Кънев и Петър Москов.

12

православен

преди 9 години

Фамилията трябва да му е Лукавски, защото си е продал душата на Лукавия!

11

Анонимен

преди 9 години

МАСОНИТЕ СА ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ,МАСОНСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ ИЗБИВА ДЕЦАТА НИ ВЪВ ИЗВРАТЕНИ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ

10

един брой НЕгласувал

преди 9 години

На този мошенник и Белене му е малко!

9

Радой

преди 9 години

Ето кои от Реформаторите имат визия за държавата. Признавам си че не съм очаквал Кунева да покаже повече хъс и благоразумие от Костовите пудели ДСБ. Реформаторите ще литнат по влияние и одобрение в обществото ако изрежат метастазата ДСБ и прекъснат Костовите опити за разкол и постоянен скандал в дясното пространство.

8

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев е ръб, а Петър Москов е луд.

7

Анонимен

преди 9 години

Перфораторите днес са с Тиквата, утре са против него. Такова правителство няма да е стабилно.

6

Анонимен

преди 9 години

Предателю Лукарски, наследнико на Каба Ненамкой си, прегърни се с Кунева и замълчи позорно.

5

Анонимен

преди 9 години

заради ей такива мушмороци СДС на практика не съществува. Кой нормален политик на запад ще каже че е обещавал разни работи преди изборите ей така, за "трик за мобилизация на електората"?! Че нали на другия ден ще тряббва да се сбогува с политиката . А тук да лъжеш се приема за нормално. Какво има да ми дава интервюта този, всичко е ясно, те са разбрали с ГЕРБ предварително да се правят на сърдити преди изборите, а сега ще се прегърнат

4

Cleo

преди 9 години

Za poreden pyt se izgavriha s diasnata ideia ... Komunisti pod prikritie pfuuuu

3

Gorski

преди 9 години

Никога няма да се оправят тия катунари- всеки дърпа чергата към себе си - ЕГОИСТИ скапани акъла им е замъглен от лични амбиции - смятам че много от гласувалите за тези МАГАРЕТА сега е пишман -и с право

2

Анонимен

преди 9 години

Давай Лука Тони мачкайй герберугите