77

Анонимен

преди 9 години

Наивници много, какво очаквате мили хора, та герб имаха идеалната възможност да покажат какво могат като управляващи, нима мислите, че едно тяхно управление ще е нещо много по -различно от това което мина. Просто идеята е те да управляват, защото схемата на крадене от обществени поръчки в общините,в министерствата не може да работи без правителството да е тяхно!

76

Анонимен

преди 9 години

Видя се коя е най-антибългарската партия! Всички говорят за това какво трябва да се свърши за да се излезе от кризата, но реформаторите това въобще не ги интересува. Те искат да кажат кой да е премиер и колко дълъг да е мандата.

75

Анонимен

преди 9 години

Най-интересното е, как гербавиче ченгета и *** се определят като демократи и десни. Тия същите, които са крепяли живковизма-идиотизма, избивали са хората по лагерите, заемали са най-високите комунистически постове и днес били демократи. Ето затова изборната активност намалява с всяка година от такава порнография.

74

Анонимен

преди 9 години

Избори до дупка и това е. Който оцелее. Всеки народ заслужава участта си.

73

ИСТ

преди 9 години

До 76 дядоЗнам че истината ще те заболи, но *** като теб е забравил миналото на СДС и ДСБ, А тя е че са родени от БКП. А децата обичат майките си.

72

Седесар

преди 9 години

Смях, ама голям смях. Тия комунисти, наричащи се демократи и сини, които продадоха синята идея, които са една каруца народ заедно с коня и те с барабар Петко войводи. Скрийте се някъде смешници жалки. Та то дори Станишев никога не е бил комунист. Дано Бойко не се върже на болните им мозъци, че става лошо наистина.

71

московист

преди 9 години

като е толкова голяма партия ГЕРБ,защо не излъчат за премиер човек с интелект и култура....Борисов е познат и известен точно с обратното и следователно не е може да бъде пример за водач на нацията.....ставаме за смях пред целия свят....Борисов е представител на опростачената 15-16% част от населението ни.....

70

АБВ

преди 9 години

Реформатори, гласувах за вас, но вече си мисля, че сгреших. Не се правете на интересни, ами подкрепете ГЕРБ за да съставите успешно правителство и когато хората почувстват, че наистина работите за тях, ще получите много по-добри резултати на следващите избори.В момента си подритвате столчето.Ако не се състави правителство и скоро пак има избори, дали ще получите повече гласове? Мисля, че ще са по-малко.Или и вие мечтаете да сте "златно пръсче"?

69

вод-ка

преди 9 години

Ха да видим "патриотите", ще се цункат ли с Боци, и с Корман....предстоят интересни събития.Има партии които са готови веднага да легнат на Боци...

68

Даниел

преди 9 години

Тези от блока са пълни ***. То се е видяло, че ще има още едни избори, а те с тяхното шикалкавене са на път да останат с под 4% следващия път. Но като са ***, пада им се.

67

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ НАДУВАЛНИК НЕ ГО ТРАЯ. ГОДИНИ НАРЕД БЕШЕ ОТ ДЯСНАТА СТРАНА НА КОМУНИСТА КОСТОВ И СЕГА СЕ ПРАВИ НА НОВО ЛИЦЕ ,ИСКА НОВИ НЕЩА ,КОИТО И ТЕ ВКЛ. С КОСТОВ НАДРОБИХА. АЗ НЕ ОДОБРЯВАМ БОРИСОВ ,НО ПИТАМ ПЪК КОСТОВ С КАКВО Е ПО-ДОБЪР ?

66

optimist

преди 9 години

Бойко, моля ти се върни мандата и не се занимавай с такива ***! Щом не ти стигат гласовете няма да управляваш. Да си мислили гласоподавателите (или по-скоро негласоподавателите), когато му е било времето.

65

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията е повече от интересна, защото е такава, че накрая ще лъснат зависимостите на Борисов от БКП и ДС, които той умело прикриваше досегаВластта ще се реши в четириъгълника ГЕРБ-БСП-ДПС-АБВ и под строгия поглед на кукловодите от уж несъществуващата ДС!

64

дядо

преди 9 години

@74,ако осмислиш,което за теб е невъзможно,каква простотия си надращил,ще умреш от срам!!!

63

skorpion

преди 9 години

hvarlete edna bomba na toq parlament hora.da iz4istim mizeriqta koqto horata teglqt ot 25 godini

62

ИСТ

преди 9 години

Дясното крило на БКП-БСП Реформаторският блок в лицето на костовистите Радан и Московски , правят всичко възможно България да стане пак колония на Русия. Реставратори а не реформатори.

61

Анонимен

преди 9 години

на мутрата не и трябва коалиция, коалиционни споразумения. това означава правила ред, отчетност. тя иска да си прави каквото си иска и сега ще изнудва цялата страна, ще прави интриги, но дори и да постигне каквото иска. февруари месец ще се лее пак кръв по улиците. няма да стене както си го мисли, времената са други вече.

60

Анонимен

преди 9 години

Жалко, че Ахмед ага не стъпва в НС, но съм виждал как Боко вдига ръката с Местан и Данчо Ментата. Едното е сигурно минало, а другото слабовероятно бъдеще. На кое да вярвам, другарю?

59

Анонимен

преди 9 години

Напротив, геребарстче има ДЯСНА ПОЛИТИКА, но анцузите са адски далеч от нея. Обаче ти не знаеш какво е дясна политика, нискочели човече и че дясна политика не е вдигане на данъците.

58

Анонимен

преди 9 години

Ех че сте жалки, реформаторчета. Пораснаха ви криле, а вижте се колко сте зле! И сте стари муцуни всичките, какво викате на други че са стари муцуни. Вижте първо себе си, изяснете си проблемите вътрешно и тогава гледайте другите. Псевдо-демократи.