38

Анонимен

преди 9 години

Ее хе хе тя тъз била много лесна..

37

Анонимен

преди 9 години

Кунева за втори път държи ключа към единството на РБ. Дано да не изкуши и да го запази, тогава на изборите напролет са на 15%. Плюс още някой, ако изхвърлят оня мазник Лукарски.

36

Анонимен

преди 9 години

Боко подхвърля кокалче.... Вместо да се говори за ПОЛИТИКИ, които предстоят да се направят и ПРИОРИТЕТИ за всяка една партия, която да подкрепи бъдещото правителство - пак се навлиза в "ЗОНАТА НА ЗДРАЧА". Което ще рече, че ПРЕДВАРИТЕЛНО и РАЗПИСАНО НА ХАРТИЯ коалиционно споразумение няма да има, Боце такова не ще. Иска пак, като всеки път "да се дадат едни министерски кресла", да се съшие едно правителство, а Боцко на заседанията на Министерски съвет да разпъва локуми, достойни за "Хоремаг-а".

35

Анонимен

преди 9 години

и започна луспенето на предателите КУнева , Лукарски. Да видим дали ДСБ ще спази обещанието си тиквичва премиер НЕ ...Така или иначе беше ясно , че се бяха събрали за да влезнат в парламента

34

А

преди 9 години

То кабинет ще има ама вие нищо не правите -само се джафкате като кучета - некадърници!

33

до 38

преди 9 години

Какво толкова не можеш да разбереш, хората които гласувахме за РБ, го направихме главно заради ДСБ в него. Останалите - Бойковото СДС, Пръмовица и онова турче-комсомолец са все агенти на Мутрата, целящи да разцепят блока.

32

Анонимен

преди 9 години

Тиквенца, не плювайте Куневица, че сега като влезе със съюз с Вожда Тиква, Цецо ще ви промени опорните точки и ще трябва да я хвалите.

31

Плетка

преди 9 години

Аз не мога да разбера кой кой е в този Реформаторски блок. Един плещи едно, друг друго, пълна каша. Радан Кънев говорител, ама на кой е говорител? На себе си ли говори или на Иван Костов говори. Или Иван Костов говори с устата на Радан Кънев. Пълна бъркотия са тези хорица.

30

Анонимен

преди 9 години

Още от началото беше ясно, че тоя Лукарски е внедрен агент на Тиквата. Трябваше да го разкарат от РБ, заедно с подводницата Пръмовица.

29

аС

преди 9 години

Да благодарим на "Разбойническия блок", че възкресиха този политически труп - Миглена Кунева ! И за Корман Исмаилов, също !

28

Анонимен

преди 9 години

Тази жена продаде националният интерес и остави бГ енергетиката за дълги години в състояние на фалит и сега очаква да управлява за 25 год се изредиха всички до един от избраните на последните избори

27

Муки

преди 9 години

Кунева е суха, фалшива манатарка, жадна за някакво по-изискано постче. РБ ще имат проблеми с нея и онзи пернишки шарлатанин Лукарски.

26

х

преди 9 години

Червената куковица закука,тя няма да остави олигархията в беда,ще се бори за тях със зъби и нокти,няма да позволи да има промяна в България.честито на гласувалите за РБ.

25

Анонимен

преди 9 години

Наистина отвратителна жена :/

24

умен гущер

преди 9 години

Подкрепете партия ,,Нова България,, тя е най адекватна,със нормални лидери със ясна визия за България

23

Анонимен

преди 9 години

Както се казва който какъвто си е,такъв си е.Госпожа YES,от yes cir минава на yes boss.Congratulations.Ние старите кадри на БКП ако не се поддържаме,кой тогава?Дали у нас или в Европа властта си е власт.А как не искам да ме забравят.

22

Анонимен

преди 9 години

Аз съм винаги потенциален избирател на РБ, но спрях да гласувам за тях, защото не може едно да се говори преди избори, а после да се прави друго!Не понасям политическия психопат Боко Тиквата, антидемократ, мутромилиционер и криптокомунист!През 2009 г. Синята коалиция го подкрепи и получи за това ... среден ***! Реформаторите са повече от жалки. Мутрата ги плюе, а те облизват плюнките му и молят - Вземи ни бате, дай ни малко власт!Който си има работи с мутри нищо добро да не чака!

21

Анонимен

преди 9 години

Със всеки новоизлюпен лицемерен играч положението става все по-тежко. Фалша на тоя РБ ми се струва даже по-противен от всеки друг, а може би със старите сме свикнали.

20

svejarov

преди 9 години

РБ направите ли Мутрата Премиер сте политически трупове ,а хората може и да ви линчуват.

19

умен гущер

преди 9 години

Оооо ще има един чуден политически мост в дупето й от всички партии....със вазелин