180

Маркс

преди 9 години

В Герб ври от шестаци, ДПС и БСП са същите, проблемът е, че служат в момента на ЦРУ и МИТ, ПФУ!

179

Анонимен

преди 9 години

До правдаЗа цената на тока питай твоите приятели комунистите , когато са приемали закона и са подписвали договорите...

178

Българче

преди 9 години

Статията е изцяло заблуждаваща. Руският вестник прикрива истината за да предпази купения български парламент. Коя от партиите без РБ не е руски проект. Никоя. Спечелиха руските партии. Ще има голям цирк в близките дни.

177

правда

преди 9 години

Как може да сте такива предатели бе ......ето сега предателите на Васил Левски си показаха лицата...като започнеш от народа. Що не си помислите за държавата а не за Турция и САЩ. Не мога да повярвам какви дупедавци станаха хората. Говорете конкретно...Питам аз защо американци произвеждат ток на 200-300лв мгвч. при положение че от АЕЦ е 40лв. Защо от фотоволтаиците трябва да купуваме ток по 400-800лв. мгвч. при положение че е 40лв от АЕЦ? Хайде отговарайте..!

176

Маркс

преди 9 години

Българите са най- бедните и е нормално негласувалите 50% да искат да гласунат крайно в ляво, но там е оная дупарана Дончева(ДС) и Гоцето(ДС), еми няма за кого да гласуват!Аз нямам голи снимки, не съм бил в Демокрация и не съм откраднал и една стотинка в живота си, не могат да ме изнудват по никакъв начин. Ако Раша иска да инвестира в дружбата си с България, ето ме. Ще направя Нова Левица, но без пари няма как да стане тая работа, аз не съм милионер, пфу!

175

Анонимен

преди 9 години

do 219 Ataka!Turcizirahte se, za nqkolko srebarnika!!! Jalko che glasuvah za vas, predi godini! Jalko...

174

Анонимен

преди 9 години

Както се казва в горната публикация, желанията на някои си са: най-добре след вчерашните избори да се върне положението преди Юни 2014.

173

Анонимен

преди 9 години

Атака! Рано или късно и останалите 50% ще гласуват и тогава Петя, Бойко и кръга капитал няма да им стигнат милярдите, които откраднаха от три банки. Последната е КТБ.

172

до 214

преди 9 години

СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ УПРАВЛЯВА ТОЗИ,КОЙТО ИЗБРА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ГЛАС НАРОДЕН,ГЛАС БОЖИ.Пък атакабспабв и подобия да духат супите и надават жалки писъци и стонове по сайтовете.

171

Странно

преди 9 години

А откъде са заключенията че избора е АНТИ РУСКИ? Ако може някой да ми отговори?

170

Анонимен

преди 9 години

do 215! pravda.Abe vie ot Ataka, kakvi takiva nahalnici izlqzohte? Naroda vi plue, a vie blijite!!!

169

до 205-рашкина

преди 9 години

2-3 000 000 БЪЛГАРИ ОТДАВНА НАПРАВИХА ЕВРОПЕЙСКИЯ И АМЕРИКАНСКИЯ СИ ИЗБОР.Към ръсия само нашето джудже и то временно.В Бърза помощ-София търсят лекари,няма IT специалисти,....А къде са?В цивилизования свят.Болните явно днес са в отпуск.

168

правда

преди 9 години

Сега ще продължи да ни управлява САЩ и Турция в лицето на Борисов и Местан. Посрещнайте сега американо-европейската войска с хляб и сол и воювайте срещу Русия.....за да извоювате петрола за Обама. Също така да осигурите по една стая в домовете си за вкарваните умишлено БЕЖАНЦИ. АЙДЕ ЧЕСТИТО....а да... и тока трябва да се вдигне със 100% за стабилна България.

167

Маркс

преди 9 години

Ей Одисейке, аз не съм бесепар, с тия крадци нямам нищо общо. Опитвали са да ме яхат, но Марко има мнооого здрави копита и хвърля яки къчове, пфу!

166

Маркс

преди 9 години

Няколко пъти писах на Боко Тиквата, че щом иска да сме като Германия да забрани двойното гражданство, глас в пустиня, а сега вие като насилена девица, пфу!

165

до 203 Маркс

преди 9 години

, защо твоята любима партия БСП категорично се противопостави на идеята избирателите у нас предварително да се регистрират за изборите и в тях да участват само тези които са се регистрирали? Ще ти кажа защо за да могат да ползват бонуси в депутатските места от мъртвите души в списъците.

164

до 154

преди 9 години

Ако искаш да си спомниш ,че Орешарски стартира със заем от 1 милиард и че преди да си подаде оставката също пръв заговори за нов заем!!!Така че ,можем да тръгнем и по пътя на Гърция.Да загива ли народа?!? Една мобилизация и стабилизиране на икономиката и повишаване на доходите ще върне този кредит

163

Анонимен

преди 9 години

Предният път народа беше излъган от Атака, този път от Реформаторският Блок.

162

Анонимен

преди 9 години

Kakvi turci I rusnaci , trqbva da se vslushvame v suvetite na Germaniq I nikoi drug.Ot turci I rusnaci nqma kakvo da nau4im.

161

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 201Е, може и 100 колчета да си набиеш.......