9

Анонимен

преди 9 години

Без ДПС , няма да има етнически проблеми в България !Проблемът е че те изпълняват поръчките на Анкара , да завладеят страната ни !

8

Ognjan

преди 9 години

Mestan ,Prezident,,,B Borisov ,,,Premiyer na BG tova e formulata ,za 1 godina ste minem zapada

7

VIARVASHT

преди 9 години

DPC E VKOALICIA S DIAVOLA I GERB.

6

Мусала

преди 9 години

ДПС предадоха СДС в началото на 90-те. После предадоха царя. Тази година предадоха БСП.Това им е проблема и затова никой не ги иска, а не заради етнически истории. Кой да им предложи коалиция сега?Всъщност, понякога ми се струва, че те сами раздухват етническите истории, за да се оправдават и да се правят на жертва!

5

Анонимен

преди 9 години

Турчине, ами то коалицията ти Бостан е поредната безпринципна, в която влизаш. Въбще ти си най-безпринципния политик, задено с Мутрата, с когото сте известни че си мените мнението по 5-6 пъти на ден. Сега какво ще ни ограбите, господа слуги на Анкара!

4

Анонимен

преди 9 години

"ДПС няма да влиза в безпринципна коалиция!"ДПС-то като го погледнеш - то то самото си е безпринципна коалиция от *** и турци и българи чуждопоклонници и продажници на България на чужди интереси. Като например интересите и мераците на Турция към българска територия. И да изменят Българската история. Единственния им принцип е да се кланят на Местаноглу и да го следват в лъжите му. Овце на каишка само и само да са против България следващи без мисъл лидера на ДПС-то.

3

турчин

преди 9 години

Без ДПС трудно ще има управление. Не е са виновни членовете на ДПС, а продажните политици от всички партии. Няма държавници в страната и още много време ще се оплюваме взаимно и това е добро дошло за политиците и те пак ще са печелившите.

2

ДПС

преди 9 години

по принцип влиза само в безпринципни коалиции, така че Филолога е прав в същността на неразбираемото му на пръв прочит изказване...

1

Анонимен

преди 9 години

Вие ли ?- колко сте подли !И на това се крепите .