49

Доков

преди 9 години

Много добре и правилно говори ,но това няма нищо общо с неговата партия! А там едно говорят ,друго правят ,а за трето се борят! Вижте действията на бившия лидер Станишев! Затова се чудя как може човек с авторитет и знания ,като Ст.Данаилов ,да е член на тази партия?

48

ей сети се, че се

преди 9 години

ОЛЯХТЕ КАТО ТЕ СТИГНАХА БЕДИТЕ ОТ ХОРСКИТЕ КЛЕТВИ, ОТ ЗАДОВОЛСТВОТО ОТ "СОЦИАЛНАТА" ВИ ПОЛИТИКА!!! СЕГА КОЛКОТО И ДА ГО МИСЛИТЕ МАЙ МНОГО, АМА МНОГО КЪСНО Е

47

KLO

преди 9 години

OMRAZNO MEKERE CIL GIVOT LEGI NA GARBA NA NARODA.ABSOLUTEN NEKADARNIK MNOGO HITAR--SPECIALIST PO IZPOLZVANET NA DENIA.

46

Анонимен

преди 9 години

Хората не са уморени а са отвратени от депутатите или от кандидатите за депутати, защото те искат само да разпределят, но 90 % от тях не знаят защо парите не достигат или пък дори от къде идват парите.

45

Анонимен

преди 9 години

България е нелегитимен член на ЕС, както и на Нато, защото бяхме приети без референдум, което нарушава конституцията на България и Лисабонския договор за присъединяване, ФАКТ. По българското и по европейското право България не е член на ЕС и Нато, за да се съобразява с безумията на триполовите психопати от ЕК. ТЕЗИ ВЪПРОСИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ С РЕФЕРЕНДУМ НЕЗАБАВНО ИНАЧЕ ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА Е НЕИЗБЕЖНА. ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЗАДАЧА НОМЕР 1 НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

44

Анонимен

преди 9 години

Збогом БСП

43

Анонимен

преди 9 години

Професоре, както и да го увърташ и усукваш нещата са ясни.ГЕРБ 40% БСП 18%

42

Анонимен

преди 9 години

НЯМА ТАКОВА НЕЩО ПРОФЕСОРЕ. Я ВИЖТЕ КОЛКО ГЕРБАЖИИ БЕСЕПАРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ПАРТИИКИ КОИТО ЕДВАМ СБИРАТ ПО 10 % НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ СА В ПАРЛАМАТА. ГЯВОЛЪКА Е НЕ КОЛКО СА ГЛАСУВАЛИ А КОЙ И КАК БРОИ БЮЛЕТИНИТЕ. А ЗАТОВА СИ ИМА СПЕЦИАЛНИ ХОРА. И 5 % ДА ГЛАСУВАТ ОТ ЦЕЛОКУПНИЯТ НАРОД ПАК ЩЕ ИМА ПАРЛАМЕНТ. ТАКА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ СТАРИТЕ КУЧЕТА ОТ ВЕЛИКОТО НАРОДНО СБОРИЩЕ. ПОМНИТЕ ЛИ ГИ КАКВИ СТАРИ *** ПРАВЕХА ЗАКОНИТЕ ТОГАВА? ЗАКОНИТЕ СА ТАКИВА ЧЕ НАРОДА ВИНАГИ ДА ГО ДУА.

41

една истина

преди 9 години

"Видно е, че огорчението от политиците е огромно!""Вярно е, напатихме се,"Чакай малко бе професор Данаилов. Вие себе си за какъв смятате - за политик или за част от народа ??? Защото аз ви въприемам като политик и мисля че в качеството си на политик говорите в тази реч. Така че не е правилно да казвате "Напатихме се" по правилно е да кажете "Народа се напати от НАС политиците". Защо така се делите от другият колектив на политици ??? Може би искате името ви да е чисто. Ама не е. Стига лъжи.

40

Иванов

преди 9 години

Вярвайте бе - вярвайте!!Идете да гласувате пак - МОЖЕ нещо да се промени!!Изберете по-млакото ЗЛО, защото ако не изберете ВИЕ, ще избере накой платен, нали :)) - ЗЛО, ама най-малкото - ГАДНИ, ама иначе *** ще изберат по-гадниИЗБИРАЙТЕ МАЙМУНИ - докато ви се завие свят избирайте ГАДНИ и ЗЛО !!!

39

Край

преди 9 години

Не замърсявайте темата с финтифлюшки. Хората в управлението се променят със смяна на начина по които се формира то. Сменя се ВИДА на избирателната система. Дебата повече власт на президента или избираеми съдии и прочие са нещо последващо. Не изпратите ли умни и честни НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ /а не партиини/ никаква промяна не е възможна.

38

Станимир Николов

преди 9 години

До Анонимен. Точно това се случва и тук, за което споменаваш. А не би трябвало да продължава. Но нас, ни стига Европейския съюз. И като сме в Нато, си има договор и каквито са клаузите двете страни да си ги изпълняват. Но намесата в вътрешно политическите неща на страната от САЩ и други, вече е заплаха за националната сигурност, изобщо никакъв суверенитет и защита на националните интереси.

37

Безсрамни наглеци!

преди 9 години

Огорчение ли?Погнуса е точната дума!ПОГНУСА!Понеже изчезваме, умираме бавно, не според плановете им, еничарите вече ни провокират откровено и нагло към бунт.

36

Край

преди 9 години

При сегашната форма на "демокрация" Доган, ББорисов, Миков-Станишев и донякъде Волен и Бареков управляват страната. Тези хора редят едни "листи" и ние можем да гласуваме само за някой от тези листи пълни с послушници на горните. Дупутатите не са наши представители в парламента те са назначени от горните мъдреци и са само за да гласуват послушно решенията им. Гласуването по "съвест" им се разрешава само в определени случай /като за цигарите/. Краят на това нещо се нарича МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ.

35

Samo minavam

преди 9 години

При цялото ми уважение г-н Данаилов.Професоре,отговора е много ***.....Защото сте алчни и продажни ко...ета.

34

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ламбо,Ламбоо,народът му омръзна да го...оправяте,защото най-сетне разбра,че вие...политиканите,освен вас си да оправите на държавната...ясла за друго не ви бива.Поднасяте ни в Парламента един нескончаем кавгаджийски...цирк и това го минавате за свършена работа.Това се отнася и за другите власти;съдебна,президентска изпълнителна.Жалко за хубавият български народ;не попадна на политици.Явно ще трябва да си внесем от вън,а вас да ви...пенсионираме,или да ви пратим на остров Тамбукто,за...обучение.

33

Станимир Николов

преди 9 години

Няма лошо в ценностите. България има дълъг път да извърви още, лошото е че не знам дали ще започне скоро.Първото е смяна на Конституцията, промяна формата на държавно управление на Президентска република, промяна в правилата по назначаване в съдебната система на всички длъжности,много са проблемите,които се подминават. Надолу четох, че пак щели герб, да се върнат, те може да са в парламента,но самостоятелно няма да управляват,никога вече, каквото и да правят. Направиха много грешки спрямо народа

32

Край

преди 9 години

Политици, партии, социолози и медии са оплетени от заверата - да не се променя избирателната система. Всички те се хранят от нея и ще се съпротивляват на въвеждането на чисто МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА В ДВА ТУРА с всички възможни средства. Тази завера ползва гласовете на пенсионерите и малцинствата за да управлява държавата вече 20г. Нормалните хора не са представени в управлението за това и държавата ни се държи налудно.

31

Край

преди 9 години

Муцуните от последните 20г. в политиката са омразни на всички НО хората не съзнават че единствения начин да ги ометат от управлението е да сменят начина по които се формира то. Това става с промяна на избирателната система - МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА и след 5г. в парламена няма да ги има 95% от сегашните Цецки, Маи, Цветановци Миковци Стагишковци и прочиие ***. Такива избори обаче хората трябва да ги наложат на политиците защото те по никакъв начин няма да ги проведат без принуда.

30

Станимир Николов

преди 9 години

Никакви влияния в живота не трябва да се допуска от страна на Русия, САЩ и т.н. които в момента играят сериозна роля във всеки аспект в България, но като народа не е информиран достатъчно, и нещата не се казват, всеки си трае и това е.